Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017

Υπουργός Άμυνας: Στον επόμενο πόλεμο, το Ισραήλ θα αντιμετωπίσει μάχες στο βορρά και στο νότο.

Ο υπουργός Άμυνας, Avigdor Liberman, δήλωσε την Τρίτη ότι ο επόμενος πόλεμος στο Ισραήλ θα δει τις δυνάμεις άμυνας του Ισραήλ να αντιμετωπίζουν τόσο έναν ενοποιημένο εχθρό στη Συρία και το Λίβανο όσο και ένα άλλο μέτωπο στη Λωρίδα της Γάζας.
Defense Minister Avigdor Liberman tours Israel's northern border on Tuesday, June 7, 2016 (Ariel Hermoni/Defense Ministry)

Επίσης δήλωσε την Τρίτη ότι ο στρατός του Λιβάνου έχει πλήρως ενσωματωθεί στη Χεζμπολάχ και τώρα λειτουργεί υπό την εντολή της τρομοκρατικής οργάνωσης.
«Όταν ξεκινήσει η επόμενη εκστρατεία και δεν έχει σημασία από πού ξεκινάει, στο βορρά ή στο νότο, θα γίνει αμέσως μια εκστρατεία με δύο μέτωπα. Δεν υπάρχει πια ένα μέτωπο, και αυτή είναι η βασική μας υπόθεση. Προετοιμάζουμε τον στρατό γι 'αυτό », δήλωσε ο Λιμπερμάν, απευθυνόμενος στο υπουργείο Άμυνας στο Τελ Αβίβ.
 "Και όσον αφορά το μέτωπο του Λιβάνου δεν μιλάμε πλέον μόνο για τη Χεζμπολάχ", πρόσθεσε. "Μιλάμε για τη Χεζμπολάχ και τον στρατό του Λιβάνου. δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο στρατός του Λιβάνου έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της Χεζμπολάχ υπό τη διοίκησή της. "
Ο υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι στο βόρειο μέτωπο του Ισραήλ συμπεριλήφθηκαν τώρα τόσο ο Λίβανος όσο και η Συρία, όπου προέβλεπε ότι θα πρέπει να συντονίζονται οι μάχες εναντίον του εβραϊκού κράτους.
timesofisrael.com
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ TIMES OF ISRAEL:Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.