Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Κάτι πολύ μεγάλο και πολύ κακό είναι έτοιμο να συμβεί.

Πού κατευθύνεται η σφαγή του Βέγκας; Δεν πρόκειται για αυτόνομο γεγονός. Το γεγονός έχει σκοπό και είναι ένα μέσο για ένα τέλος.
H σφαγή στο Λας Βέγκας  είναι μόνο η αρχή.
Μόνο τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση αυτού του ιστότοπου, έτρεξα μία από τις μεγαλύτερες ιστορίες που κάλυψα ποτέ. Εκείνη την εποχή, ήμουν φίλος με έναν υπάλληλο της FEMA, εδώ και σχεδόν 15 χρόνια. adams bio level 4 suit

Μου αποκάλυψε ότι τα πράγματα επρόκειτο να γίνουν πραγματικά άσχημα στην Αμερική.
Σχεδόν πριν από πέντε χρόνια, μου είπε ένας στενός φίλος, που συνέβη να είναι ένας αντι-βιοτρομοκρατικός πράκτορας της πρώην FEMA, ότι προειδοποιούσε για να ξεφύγει από βλάβες. Ήταν πολύ σαφής σε ένα σημείο, όταν οι Αμερικανοί αρχίζουν να βλέπουν τη μαζική μετατόπιση στρατιωτικών περιουσιακών στοιχείων καθώς και στρατεύματα των Ηνωμένων Εθνών σε αμερικανικό έδαφος,αυτό είναι ένα σαφές σημάδι ότι τα πράγματα πρόκειται να συμβούν. 
Για να επαναλάβει αυτά που είχε αναφέρει προηγουμένως, δήλωσε (τέλη του 2012) ότι υπάρχει μια αυξανόμενη ροή λαϊκισμού στη χώρα αυτή. Και ότι αν η ελίτ δεν μπορούσε να σταματήσει την ροή του λαϊκισμού, που εμπόδιζε την τελική εγκαθίδρυση της νέας παγκόσμιας τάξης, θα ξεκινούσαν ένα σχέδιο για να εξοντώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους Αμερικανούς και έτσι να καταστρέψουν τη χώρα. Είπε ότι όλοι γνωρίζουμε ότι η Αμερική, με το Σύνταγμά της και 300 εκατομμύρια κόσμο, είναι το τελευταίο πραγματικό εμπόδιο για τη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης. 
Αυτό το μήνυμα έλεγε, σχετικά με την παύση της παλίρροιας των πληθυσμών, επειδή ήταν χρόνια μπροστά από τον Τραμπ και την αφύπνιση του αμερικανικού λαού.
 Ήταν περισσότερο από 3 χρόνια μπροστά ,από όποιον σκέφτηκε ότι ο Τραμπ θα ξυπνούσε εκατομμύρια Αμερικανούς με την αναζωπύρωση του αμερικάνικου λαϊκισμού.
Με προειδοποίησε ότι όταν αρχίσουμε να βλέπουμε τον ΟΗΕ στο έδαφός μας, ο χρόνος μας ήταν σύντομος. Ο ΟΗΕ άρχισε να κάνει σημαντική εμφάνιση, όπως ανέφερα προηγουμένως, το 2014 κατά τη διάρκεια της εισβολής παράνομων λαθρομεταναστών από τη Κεντρική  Αμερική.
Όταν βλέπουμε την παρουσία του ΟΗΕ σε αμερικανικό έδαφος, αυτό είναι προάγγελος για τα κακά επόμενα πράγματα και ότι τα Ηνωμένα Έθνη θα μπαίνουν κάτω από το πρόσχημα της ανθρωπιστικής βοήθειας, αλλά θα είναι αυτοί που θα καταλάβουν τα όπλα και θα λειτουργήσουν εκπαιδευτικά στρατόπεδα.Όλοι γνωρίζουμε αυτά τα φέρετρα της FEMA, αλλά δεν ήμασταν σίγουροι πότε θα τα  χρησιμοποιούσαν και με ποια μορφή και ποιο ήταν το γεγονός; Μπορούμε τώρα να γνωρίζουμε την απάντηση σε αυτή την ερώτηση.
Τα παρακάτω είναι πληροφορίες που συνάντηση που είχα μόλις πριν από ένα χρόνο.
Η ακόλουθη φωτογραφία περιέχει στοίβες κιβωτίων που περιέχουν κρίσιμες προμήθειες, όσο το βλέμμα μπορεί να δει σε αυτή την αποθήκη στρατηγικών εθνικών αποθεμάτων.An uncountable number of FEMA coffins were discovered on a lonely road approximately 50 miles outside of Atlanta. The discovery was made by Sherrie Wilcox who has since bugged out for her own safety.
Η φωτογραφία έγινε διαθέσιμη ευγενικά από το CDC. Το κοινό δεν επιτρέπεται να γνωρίζει τη θέση οποιασδήποτε από τις εγκαταστάσεις που έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται σε μια χημική ή / και βιολογική επίθεση. Το μόνο που γνωρίζει το κοινό είναι ότι τα αποθέματα για τις εγκαταστάσεις αυτές αυξάνονται. Η θέση αυτής της εγκατάστασης και το περιεχόμενό της ταξινομούνται.
Λόγω των ακραίων γνώσεών του στον βιολογικό και χημικό πόλεμο,ο συνομιλητής μου ήξερε ότι η ζωή του θα βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο εάν οι παγκοσμιοποιητές ξεκινούσαν μια τέτοια επίθεση για να εμποδίσουν την άνοδο του λαϊκισμού στην Αμερική, διότι οι νεκροί θα είναι πολλοί. Με προειδοποίησε να σταματήσω την εκπομπή στο ραδιόφωνο και να «ξεχάσω» τον ιστοχώρο μου επειδή αισθάνθηκα ότι διέτρεχα κίνδυνο.
Αυτοί οι συνταξιούχοι της FEMA και του DHS, που είχα επαφή μου είπαν ότι έχουν μία λίστα με τους εξής λόγους:
secret anti-venom npr
  - 3ος  
Παγκόσμιος Πόλεμος
  -
Μια θανατηφόρα εκκαθάριση εντός του στρατού και των υπηρεσιών πληροφοριών
  - 
Χημική ή / και βιολογική επίθεση.

Η απάντηση είναι και τα τρία. Ωστόσο, η πιο άμεση απειλή, σύμφωνα με αυτές τις πηγές είναι ο αριθμός 3, χημική και βιολογική επίθεση.
Έχω επίσης πληροφορηθεί ότι μια προγραμματισμένη χημική / βιολογική επίθεση θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να πλαισιώσει έναν εχθρό και να είναι ο λόγος για να ξεκινήσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος.(Αναφορά σε χημικό ή βιολογικό κτύπημα από Μουσουλαμάνους στις ΗΠΑ έχει κάνει και ο Πατέρας Ιωάννης Καλα'ί'δης)
http://www.thecommonsenseshow.com/2017/10/11/something-very-big-and-very-evil-is-about-to-happen/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE COMMON SENSE SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου