Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Το αντικείμενο και οι δυο μαρτυρίες που οδηγούν στη λύση της υπόθεσης.

Ένα βήμα πιο κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη φαίνεται πως βρίσκονται οι Αρχές, χάρη σε δύο νέες μαρτυρίες και ένα αντικείμενο που παραδόθηκε.
Μάλιστα, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η δικηγόρος της οικογένειας χαρακτήρισε το αντικείμενο που παραδόθηκε στις Αρχές «πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο», τονίζοντας ότι αυτή είναι η εκτίμηση των αστυνομικών.Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Το αντικείμενο και οι δυο μαρτυρίες που οδηγούν στη λύση της υπόθεσης

«Υπάρχει μία σημαντική μαρτυρία πολύ διαφωτιστική για το έγκλημα, ίσως δύο μαρτυρίες, γιατί είναι ζευγάρι. Κατέθεσαν στις Αρχές και είχαν στην κατοχή τους ένα στοιχείο που σχετίζεται με το έγκλημα, είναι ένα σημαντικό στοιχείο εκτιμούν οι Αρχές, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω», είπε χαρακτηριστικά η δικηγόρος της οικογένειας, ενώ αρνήθηκε να προβεί σε περαιτέρω αποκαλύψεις σχετικά με το αντικείμενο. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι αυτό, σε συνδυασμό με τις μαρτυρίες, θα μπορούσε να οδηγήσει στον δράστη του εγκλήματος.
Μέχρι στιγμής, πάντως, οι Αρχές θεωρούν ως πιθανότερο το σενάριο της ληστείας, με μόνο στοιχείο που τους προβληματίζει τις 14 μαχαιριές, καθώς προδίδουν μένος εναντίον της 32χρονης.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου