Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Παρακολουθήστε το CERN: Ψηφίζουν την πραγματικότητα!

Σκέφτηκα ότι θα πρέπει να συζητήσω κάποια πράγματα που συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες γύρω από το CERN και την ατζέντα τους. Τίποτα δεν άλλαξε από την άποψη του πού κατευθύνονται και έχει υπάρξει πρόοδος.
Αν είστε διατεθειμένοι να πιστέψετε την τελευταία «θεωρία συνωμοσίας» που περιβάλλει τη μηχανή τέρας. Ένα βίντεο ισχυρίζεται ότι δύο εικόνες που δείχνουν σύννεφο και φως πάνω από το LHC στη Γενεύη στα Γαλλο / ελβετικά σύνορα λήφθηκαν στις 24 Ιουνίου - την ίδια ημέρα οι επιστήμονες του CERN ξεκίνησαν ένα νέο «πείραμα AWAKE» για να αλλάξουν τον τρόπο που σπάνε τα σωματίδια μαζί.

Η ταινία, με τίτλο 'Ποια πύλη άνοιξε το CERN τώρα; - Strange Clouds Hover Above the LHC », έγινε από τον Freedom Fighter Times, ένα κανάλι θρησκευτικής συνωμοσίας στο YouTube και εγείρει« μεγάλες ανησυχίες »για το τι χρησιμοποιείται στο LCH:
  
Το CERN είναι πασίγνωστο για το άνοιγμα πυλών και στη συνέχεια να το αρνείται. Κάτι πολύ περίεργο κατακτήθηκε στα σύννεφα πάνω από τον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων μόλις πρόσφατα.

Ο αφηγητής του (παραπάνω) βίντεο του CERN, άλλως γνωστός σαν Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικών Ερευνών, ισχυρίζεται ότι οι δύο εικόνες είχαν ερευνηθεί εγκληματολογικά και βρέθηκαν ότι είναι γνήσιες και δεν έχουν εκδοθεί.
Το LCH δημιούργησε μια πύλη ή ήταν απλώς μια καταιγίδα βροντών;
Είπε: "Δεν είναι ένα φόντο που μπορείτε να έχετε στο Google. Είναι μια πραγματική εικόνα που ελήφθη στις 24 Ιουνίου 2016. Είναι απευθείας πάνω από το CERN και ο σχηματισμός σύννεφων είναι πολύ ενδιαφέρον.
Ζήτησε από τους θεατές να ανησυχούν για το CERN και να το συμβουλεύσουν.

Είπε: «Πόση ενέργεια έκανε το CERN να τραβήξει από μόνο του; Γι 'αυτό και ο καιρός είναι τόσο τρελός σε όλο τον πλανήτη; Υπάρχουν πολλοί άλλοι συγκρουσιαστές σε όλο τον κόσμο. "
Το βίντεο έδειξε το πρόγραμμα CERN για το LCH το οποίο έδειξε ένα πείραμα που ονομάζεται «AWAKE» έπρεπε να ξεκινήσει στις 24 Ιουνίου.

Ο αφηγητής είπε: "Είναι σύμπτωση ότι μόλις ξεκίνησαν το πείραμα 'Awake';
Μια άλλη εικόνα που οι θεωρητικοί συνωμοσίας λένε ήταν γεμάτη ενέργεια που ανέλαβε η LCH.
Μερικοί άνθρωποι ανέφεραν ότι βλέπουν πρόσωπα σε αυτό. Είναι καταπληκτικό ότι συνεχίζουν να μπερδεύονται με τη φύση και να το αρνούνται.

"Αυτό που υπάρχει στο σύννεφο - κάποιοι λένε ότι είναι ελαφρύ ή μαζική ενέργεια.

"Η ποσότητα ενέργειας που τραβάει από τη φύση στον ίδιο τον αναστολέα, μπορείτε πραγματικά να το δείτε

"Τι θυρίδες και πόρτες ανοίγουν σε αυτό το σύννεφο;"

Ορισμένες από τις θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με το CERN έχουν συμπεριλάβει ότι χρησιμοποιείται ως πύλη για να επιτρέψει στον «σατανά» να επιστρέψει στη Γη ...
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.