Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Προφητεία του 1994 προειδοποιεί ότι η Β.Κορέα θα καταστρέψει τη γη και θα εγκαταστήσει το φως» .

Σύμφωνα με αυτή τη νέα ιστορία από τον Paul Joseph Watson ,στο Infowars, ότι η Έκθεση Drudge  συνδέεται  την Πέμπτη το πρωί, οι επερχόμενες πανεθνικές «ασκήσεις Earth Ex» που θα προσομοιώσουν μια «παρατεταμένη διακοπή ρεύματος μεγάλης διάρκειας» με ασυνεχείς αποτυχίες σε όλες τις άλλες υποδομές. Θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι για να κάνουμε σκόνη τις παλιές γεννήτριες και να διαθέτουμε αποθηκευτικό φαγητό.nkorea_prophecy.png
Για όσους δεν έχουν ακούσει τις ασκήσεις Earth Ex, που έρχονται στις 23 Αυγούστου σε ολόκληρη τη χώρα, οι «κίνδυνοι του μαύρου ουρανού» αφθονούν στον κόσμο του 21ου αιώνα, στον οποίο ζούμε, με φυσικά ή ανθρωπογενή γεγονότα που είναι αναπόφευκτα κάποια στιγμή. Μελλοντικοί εμπειρογνώμονες, που θα μπορούσαν να καταργήσουν το ηλεκτρικό μας δίκτυο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Γεγονότα που προειδοποιήσαμε προηγουμένως από το ANP, τα οποία θα μπορούσαν να στείλουν αμέσως τη χώρα μας στις «σκοτεινές εποχές» ... πίσω σε μια εποχή χωρίς ηλεκτρισμό,  διαδίκτυο,  ATM, τις ανέσεις των σύγχρονων μπακάλικων και την παγκόσμια επικοινωνία.

Όπως διαβάζουμε παρακάτω σε ένα απόσπασμα από την ιστορία του Infowars, οι ειδικοί πιστεύουν ότι δεν πρόκειται για «εάν» αλλά «πότε» θα συμβούν τέτοια γεγονότα και θεωρούμε ότι μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από σύμπτωση ότι η προετοιμασία λαμβάνει χώρα τώρα για «ένα γεγονός «Την ίδια στιγμή οι εντάσεις επιταχύνουν την παγκόσμια σκηνή με τη Βόρεια Κορέα. Όπως διαβάζουμε από τον Watson, εκφράζεται τώρα ανησυχία στα ανώτατα επίπεδα της κυβέρνησης ότι μπορεί να είναι μπροστά μας ένας τεράστιος κατακλυσμός.
black_sky_days.jpg
Οι "εκδηλώσεις μαύρου ουρανού" ορίζονται σαν "Καταστροφικά περιστατικά που προκαλούνται από τον άνθρωπο ή τη φύση, που φέρνουν την κοινωνία στα γόνατά της".

"Τα αυτοκίνητα δεν θα έχουν καύσιμα. Τα εστιατόρια και τα παντοπωλεία θα ήταν γυμνά. Η ηλεκτρική ενέργεια θα μπορούσε να είναι σταματημένη για μήνες σε μια τέτοια περίπτωση », γράφει ο Mike Vasilinda.
Λόγω των αυξανόμενων εντάσεων μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βόρειας Κορέας, η οποία απειλούσε να επιτεθεί στην επικράτεια των ΗΠΑ, στο Γκουάμ, η χρονική στιγμή της άσκησης EarthEX2017 δεν θα ήταν καταλληλότερη. Σύμφωνα με τον πρώην συνάδελφο της Φλόριντα Michelle Rehwinkel Vasilinda, η σπαθιά του σάουντερ της Βόρειας Κορέας κάνει το ανώτερο ορείχαλκο «ανήσυχο» για πιθανές καταστροφές που θα αλλάξουν την κοινωνία.

"Δεν είναι" αν "αλλά" πότε "θα συμβεί ένα γεγονός του Black Sky," γράφει η Vasilinda,μια ανησυχητική δήλωση δεδομένου ότι συζητά τη συνάντηση με "μέλη του στρατού των ΗΠΑ, Γενικός Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Φρουράς, , FEMA, NOAA και εμπειρογνώμονες από τους τομείς της κοινής ωφέλειας, της διανομής και του εφοδιασμού », σε μια ιδιωτική σύνοδο κορυφής που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον.

Η σύνοδος κορυφής συγκλήθηκε για να μελετήσει τον αντίκτυπο ενός μαζικού κατακλυσμού που «διαταράσσει σοβαρά την κανονική λειτουργία των κρίσιμων υποδομών μας σε πολλές περιοχές για μεγάλες χρονικές περιόδους».
black_sky_days.jpeg
Δεδομένου ότι η FEMA έχει αποθηκεύσει έτοιμα φαγητά, κουβέρτες και σάκους σώματος για χρόνια, ίσως ήρθε η ώρα να ξεσκονίσουμε αυτές τις παλιές γεννήτριες και να αποθηκεύσουμε τα αποθηκευμένα τρόφιμα.
Εξετάζουμε επίσης μια πρόβλεψη του 1994, από έναν εβραίο ραβίνο, που πρόβλεψε σωστά τον «πόλεμο των 6 ημερών», τον πόλεμο του Κόλπου και τον πόλεμο του 1973 και προειδοποίησε πριν από 22 χρόνια ότι η Κορέα θα κατέχει το πυρηνικό κλειδί στον επερχόμενο πόλεμο Μεταξύ του Τωγ και του Mαγόγ, ενός πυρηνικού «κλειδιού» το οποίο δεν είχαν μέχρι τότε.

Ο Rabbi Nachmani πέθανε μέσα σε ένα μήνα, αφού εξέδωσε την προειδοποίηση που ακούστηκε στο 1ο βίντεο στο κάτω μέρος αυτής της ιστορίας.
Σε αυτό το πρώτο βίντεο, ο ραβίνος Levi Saadia Nachmani, ένας άνδρας που είχε προβλέψει προηγουμένως τον πόλεμο των 6 ημερών, τον πόλεμο στον Κόλπο και τον πόλεμο του 1973, μοιράζεται μαζί μας την εκπληκτική προφητεία του για την Κορέα και τα πυρηνικά της όπλα, που ο ραβίνος Nachmani προέβλεπε ότι θα φέρουν την καταστροφή στον κόσμο, φέρνοντας τον πόλεμο του Γωγ και  Μαγόγ.

Ενώ το Πεντάγωνο μόλις αποκάλυψε τα σχέδια για προληπτικό κτύπημα στη Βόρεια Κορέα και η Βόρεια Κορέα εξακολουθεί να επιβάλλει απειλές εναντίον των ΗΠΑ και των συμφερόντων μας στο εξωτερικό, θα δούμε σύντομα «φωτιά και οργή» στις οθόνες της τηλεόρασης και των ηλεκτρονικών υπολογιστών.Αυτό στους δικούς μας δρόμους εδώ στην Αμερική; Σε αυτήν την ημέρα και ώρα που ζούμε τώρα, προσευχόμαστε για την Αμερική. Προσευχόμαστε για τον Πρόεδρο Tραμπ. Προσευχόμαστε για τους «αθώους» ανθρώπους της Βόρειας Κορέας. Προσευχόμαστε για τον κόσμο.

http://allnewspipeline.com/North_Korea_Prophecy_Black_Sky_Days.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.