Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Βόρεια Κορέα και Νοστράδαμος - Η προφητεία ξεδιπλώνεται το 2017.Για πρώτη φορά εμφανίζονται οι Κορεατικές προφητείες και τι αναφέρουν για την Κορεατική χερσόνησο.

Tο επίπεδο απειλής έχει κλιμακωθεί σε ένα σημείο που σύντομα θα αποδειχθεί απαράδεκτο. Ο Kim Jong-Un πιθανότατα έχει την επιθυμία του ZERO, να επιτεθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες ή να βομβαρδίσει τις αμερικανικές πόλεις. Αλλά είναι δύσκολο να τον αγνοήσουμε - και ανεύθυνα επικίνδυνο να τον αγνοήσουμε - όταν συνεχίζει να απειλεί να το πράξει, καθώς αναπτύσσει πραγματικά τη στρατιωτική ικανότητα να το κάνει.Δεν θέλει να αγνοηθεί. Θέλει να κάνει απειλές, όσο πιο δυνατά γίνεται ,για να πάρει την αντίδραση
που θέλει, που του δίνει περισσότερα χρήματα. Τουλάχιστον, αυτό έχει κάνει εδώ και πολλά χρόνια. Υπάρχει όμως ένας νέος σερίφης στην πόλη φέτος στην Αμερική. Ο Ομπάμα ήθελε να αναδιανείμει την υπερβολική δύναμη και την επιρροή μακριά από την Αμερική και να δει τα έθνη όπως το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα να ανυψώσουν κάποιες εγκοπές στην παγκόσμια τάξη.
Κανείς άλλος δεν θέλει να δει τη Βόρεια Κορέα να αναπτύξει τέτοιες ικανότητες - και καθώς είναι εταίροι με το Ιράν σε τέτοια ανάπτυξη όπλων, οι δυνατότητες πυρηνικών πυραύλων της Βόρειας Κορέας προσδίδουν επίσης κλίση εξουσίας στη Μέση Ανατολή υπέρ του Ιράν. Έτσι, τουλάχιστον οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα, η Σαουδική Αραβία και το Ισραήλ δεν θέλουν να δουν τον Kim Jong-Un να φτάσει στο σημείο ,όπου μπορεί να απειλήσει κανέναν και να υπαγορεύσει όρους.
Για τέτοιους λόγους, και άλλοι που δεν θα πω εδώ, προβλέπω ένα τεράστιο κτύπημα στη Βόρεια Κορέα, στο μη απομακρυσμένο μέλλον.
Δεν είμαι ο μόνος που μιλάει για αυτό: η Βόρεια Κορέα αρνείται να διαπραγματευτεί, απειλεί τις ΗΠΑ με "σοβαρό πυρηνικό μάθημα".

Η Βόρεια Κορέα δεσμεύεται να εκδικηθεί "χιλιάδες φορές" σε απάντηση στις κυρώσεις των Ηνωμένων Εθνών.
Ο Πρεσβευτής στα Ηνωμένα Έθνη, Νίκι Χέλι, χαρακτήρισε το ψήφισμα "το ενιαίο πακέτο οικονομικών κυρώσεων που επιβλήθηκε ενάντια στο καθεστώς της Βόρειας Κορέας" σαν "το αυστηρότερο σύνολο κυρώσεων σε οποιαδήποτε χώρα ".
"Υπάρχει στρατιωτική επιλογή: να καταστραφεί το πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας και η ίδια η Βόρεια Κορέα", δήλωσε ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Lindsey Graham ,την Κυριακή σε τηλεοπτική εκπομπή. "Δεν πρόκειται να το επιτρέψει - ο Πρόεδρος Tραμπ - δεν πρόκειται να επιτρέψει σε αυτόν τον τρελό να έχει έναν πυραύλο που θα μπορούσε να χτυπήσει την Αμερική".
"Οι Ηνωμένες Πολιτείες προετοιμάζονται για όλες τις επιλογές, συμπεριλαμβανομένου ενός" προληπτικού πολέμου ", για να σταματήσουν τα πυρηνικά και τα πυραυλικά προγράμματα της Βόρειας Κορέας, λέει ο σύμβουλος της Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου H.R. McMaster. Ερωτηθείς από τον Hugh Hewitt, του MSNBC, σε συνέντευξή του το Σάββατο,  εάν οι ΗΠΑ σκοπεύουν να αναλάβουν στρατιωτική δράση εναντίον της Πιονγκγιάνγκ, ο McMaster δήλωσε ότι όλες οι επιλογές βρίσκονται υπό συζήτηση.
"Αυτό που ρωτάτε είναι ότι ετοιμάζουμε σχέδια για προληπτικό πόλεμο, έτσι;", είπε σε απάντηση. "Ένας πόλεμος που θα εμπόδιζε τη Βόρεια Κορέα να απειλήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες με πυρηνικό όπλο;" Ο McMaster δήλωσε ότι ο Πρόεδρος Tραμπ ήταν πολύ σαφής ότι οι ΗΠΑ δεν θα ανεχτούν ότι «η Βόρεια Κορέα μπορεί να απειλήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες».

Φυσικά, ο τίτλος μου για αυτό το άρθρο ανέφερε τον Νοστράδαμο. Τι πρόβλεψαν οι προφητείες του για όλα αυτά;
Στο πρόσφατο μου βιβλίο,για τον Νοστράδαμο και την Ισλαμική Εισβολή της Ευρώπης, προτείνω το πιο κοινό θέμα του Νοστράδαμου, που είναι η στρατιωτική εισβολή στην Ευρώπη από μια ισλαμική συμμαχία  εθνών, στις αρχές του 21ου αιώνα. Το Ιράν και η Τουρκία αναφέρονται συχνότερα, μαζί με πολλά άλλα μουσουλμανικά έθνη που ενώνουν την εισβολή στη Νότια και Δυτική Ευρώπη. Οι Ηνωμένες Πολιτείες αρχικά δεν μπορούν να βοηθήσουν. "Η Αμερική θα είναι πολύ απασχολημένη με άλλα προβλήματα για να υπερασπιστεί την Ευρώπη.

Το πιο πιθανό σενάριο συνεπάγεται έναν μικρό πόλεμο με τη Βόρεια Κορέα, που κατακλύζει τους αμερικανικούς στρατιωτικούς πόρους σε μια κρίσιμη στιγμή, όταν η οικονομική κατάρρευση προκαλεί παγκόσμια κοινωνική βλάβη και κάθε μεγάλη δύναμη εκμεταλλεύεται το χάος εισβάλλοντας και προσαρτώντας ό, τι θέλουν. Εάν η Κίνα κάνει ταυτόχρονα επιθετικές κινήσεις στην Ανατολική Ασία, αγνοώντας τις αμερικανικές δυνάμεις, που είναι άνετα απασχολημένες - αλλά λαμβάνοντας όποια γη θέλει η Κίνα, (Ταϊβάν, κ.λπ.) τι θα έκανε η Αμερική; Και αν η Ρωσία κάνει το ίδιο πράγμα στην Ανατολική Ευρώπη και το Ιράν και η Τουρκία και άλλα έθνη πάνε ταυτόχρονα με τον πολεμικό δρόμο, η Αμερική δεν μπορεί να αστυνομεύσει τον κόσμο ενώ η οικονομία και η κοινωνική τάξη καταρρέουν στο σπίτι, ειδικά αν ήδη σε έναν πόλεμο ένας δευτερεύον αντίπαλος εκτείνεται σε περιορισμένους πόρους.
Στο Quatrain 10:72 μια από τις πιο διάσημες προφητείες του Νοστράδα προειδοποίησε ότι «από τον ουρανό θα έρθει ο μεγάλος βασιλιάς της τρομοκρατίας» που θα επαναφέρει στη ζωή τον «μεγάλο βασιλιά των Μογγόλων» - πριν και μετά τον πόλεμο βασιλεύει. Θα ανησυχούσα περισσότερο για την Κίνα από τον Kim Jong Un σε σχέση με τον Genghis Khan - αλλά ο τρόμος από τον ουρανό μπορεί να είναι πυρηνικά όπλα που έρχονται σε βλήματα. Ο βασιλιάς της τρομοκρατίας στους αρχαίους ουρανούς ήταν παραδοσιακά ένας κακός αστρονομικός χαρακτήρας όπως μια ηλιακή έκλειψη - και υπάρχει μια λιτή έκλειψη, ορατή σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, που έρχεται σύντομα στις 21 Αυγούστου 2017. [Πιστεύω ότι η έκλειψη μπορεί να σηματοδοτήσει " Ένα σημαντικό άλλο προφητικό γεγονός" για την Αμερική, αλλά αυτό είναι το θέμα ενός άλλου άρθρου.] Θα μπορούσε η έκλειψη να χρησιμεύσει σαν δείκτης στο χρόνο, μια ουράνια ένδειξη που λέει ότι παρακολουθεί έναν ηγέτη που προκαλεί τρόμο κοντά στη Μογγολία αυτή τη στιγμή, μπορεί να συμβεί;
Υπάρχουν ακόμη και Κορεατικές προφητείες: "Υπάρχει μια πολύ γνωστή κορεατική προφητεία που ξεκίνησε πριν από περίπου 1000 χρόνια (Chung Gam Rok) και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε και από πολλούς άλλους μελετητές (για παράδειγμα: Kyuk Am Yu Rok) της Κομφουκιανής φιλοσοφίας. Αυτές οι προφητείες της Κορέας είναι πολύ συγκεκριμένες και λεπτομερείς. Είναι γνωστό στην Κορέα ότι τα βιβλία με προφητείες, είχαν προβλέψει με ακρίβεια ότι ο αριθμός των ετών (36 ετών) Ιαπωνέζων θα καταλάμβανε την Κορέα και έπειτα την ενδεχόμενη υποχώρηση τους.
Η διάσπαση της Κορεατικής χερσονήσου στο Βορρά και στο Νότο και η τελική ενοποίηση των δύο Κορεαίων προφήτευαν επίσης ... Υπάρχουν πολλά περισσότερα θέματα στο βιβλίο της κορεατικής προφητείας που επίσης λέει για το τι θα συμβεί στον κόσμο στις "τελικές" μέρες . Μιλούν επίσης για τις πανδημίες και την πείνα που θα σκοτώσουν πολλούς ανθρώπους στον κόσμο. Αλλά το πιο έντονο θέμα όλων των βιβλίων της κορεατικής προφητείας είναι αυτή η συγκεκριμένη αναφορά για τον βασιλιά που θα έρθει στην Κορέα [από κοντά, όπως η Κίνα, αλλά όχι από την ίδια την Κορέα] και κρίνει όλα τα κακά του κόσμου. " Το αργότερο έως το 2024.
Ακόμη και ο Νοστράδαμος, στο Quatrain 10:75, προτείνει ότι ο Μεσσίας μπορεί να επιστρέψει όχι στην Ευρώπη, αλλά στην Ασία:
"Πολύ αναμενόμενο, ότι ποτέ δεν θα επιστρέψει στην Ευρώπη, θα εμφανιστεί στην Ασία; Ένα από τα πρωταθλήματα του μεγάλου Ερμή, θα μεγαλώσει πάνω από όλες τις άλλες δυνάμεις της Ανατολής ».

Από το έτος 1999, που αναφέρεται στο quatrain 10:72 με αναφορά στον Τζένγκις Χαν και τον βασιλιά της τρομοκρατίας - θα τερματιστεί το 10:75 με - ίσως - τη Δευτέρα Παρουσία του Μεσσία - οι προφητείες στο μεταξύ μιλούν για κρίση και τη μεγάλη χιλιετή βασιλεία,όταν οι νεκροί ανασταίνονται. Ο Νοστράδαμος σίγουρα θεώρησε ότι τα γεγονότα στην Ασία στις αρχές του 21ου αιώνα ήταν στην κορύφωση της ανθρώπινης ιστορίας. Ο Νοστράδαμος πέθανε στα μέσα της δεκαετίας του 1500, αλλά είπε στο quatrain 3:94 των προφητειών του ότι:

"Για πεντακόσια χρόνια περισσότερο, κάποιος θα τον μετρήσει

Ποιο ήταν το στολίδι της εποχής του:

Τότε ξαφνικά θα δώσει μεγάλο φως,

Αυτός που για αυτόν τον αιώνα θα τους κάνει πολύ ικανοποιημένους. "

http://beforeitsnews.com/prophecy/2017/08/north-korea-and-nostradamus-prophecy-unfolding-in-2017-2493294.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.