Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Αμερικάνικα άρματα και οχήματα μάχης πεζικού φτάνουν στην Εσθονία.

Αμερικάνικο στρατιωτικό υλικό που περιλαμβάνει άρματα μάχης M1A2 Abrams και τα οχήματα μάχης του πεζικού Bradley έφτασαν στην βόρεια εσθονική πόλη  Tapa,σαν μέρος της προσπάθειας των ΗΠΑ , να αντιμετωπίσει την υποτιθέμενη ρωσική απειλή.US tanks, infantry fighting vehicles arrive in Estonia amid NATO buildup on Russian borders

Τέσσερα άρματα μάχης και 15  οχήματα μάχης πεζικού, παραδόθηκαν στη πόλη Tapa.
Το 1ο Τάγμα από τον αμερικανικό στρατό και η  Μεραρχία Πεζικού έφτασε στην πόλη, δύο μέρες νωρίτερα, στις 30 Ιανουαρίου.
Ο διοικητής της εταιρείας, Captain Edward Μπάτσαρ, είπε ότι τα στρατεύματα των ΗΠΑ θα λάβουν μέρος στην παρέλαση,στην Εσθονιακή-ημέρα ανεξαρτησίας,ενώ θα ξεκινήσουν εκπαίδευση αυτή την εβδομάδα.

Η μονάδα θα αντικαταστήσει μια ομάδα αλεξιπτωτιστών, την 173η αερομεταφερόμενη ταξιαρχία και το 503ο σύνταγμα πεζικού, το οποίο είχε αναπτυχθεί στην Εσθονία τον Σεπτέμβριο.
Οι αλεξιπτωτιστές, στη συνέχεια, θα πάνε  σε μόνιμη βάση στην Ιταλία.
Η μεταφορά των Αμερικάνικων εξοπλισμών στην Ευρώπη γίνεται στο πλαίσιο του ΝΑΤο,για να καθησυχάσουν οι σύμμαχοι για τη διαρκή ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή, υπό το πρίσμα της ρωσικής επέμβασης στην Ουκρανία πρόσθεσε το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY: Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.