Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Υπό Ουκρανική κατοχή η Αβντιβκά στο Ντόνετσκ.Οι σφοδρές μάχες στην Αν.Ουκρανία συνεχίζονται.

Η δήλωση του αναπληρωτή διοικητή της περιφέρειας Ντόνετσκ, η οποία είναι υπό τον έλεγχο του Κιέβου, Eugene Vilinskaya: Ξεπρόβαλε Αβντιβκά λέβητα?
Η Avdeevka,αθόρυβο έως τις 17.00 (ώρα Κιέβου - ed "IN".). ήρθε υπό την κατοχή της Ουκρανικής Ταξιαρχίας.
Στο πλαίσιο αυτό, οι εκπρόσωποι της πολιτοφυλακής του κράτους του Ντόνετσκ ,δήλωσαν:
Οι μάχες στο Ντόνετσκ δεν σταματούν, ο Ουκρανικός στρατός( APU) συνεχίζει να επιχειρεί να εισβάλει στις θέσεις μας. Επιπλέον, ο ουκρανική στρατός  συνεχώς ρίχνει βλήματα σε κατοικημένες περιοχές της Μακεγιέφκα, Ντόνετσκ, Γκορλόβκα. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, βλήματα πυροβολικού έπεσαν στο microdistrict . Ήταν η άφιξη στο χώρο των νηπιαγωγείων στη Μακεγιέφκα. (...) Υπάρχουν προαπαιτούμενα για την επίθεση στην Avdeevka και τη τοποθέτησει αρμάτων μάχης στην Avdeyevka που έχουν στόχο τον έλεγχο στο τρίγωνο-Gorlovka Ντόνετσκ αεροδρόμιο-Yasinovatskiy.


Κανονικά, πριν από την είσοδο των τεθωρακισμένων από ουκρανικής πλευράς, προσπαθεί να εντείνει τις διαπραγματεύσεις σχετικά με την «κατάπαυση του πυρός». Έτσι είναι αυτή τη φορά.
Ο εκπρόσωπος του Στρατού του Ντόνετσκ( DNR), Eduard Eduard Basurin, ενημερώνει ότι η ουκρανική πλευρά είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει κατά της Δημοκρατίας τα τακτικά πυραυλικά συγκροτήματα "Tochka-U". Σύμφωνα με την πολιτοφυλακή του Ντόνετσκ τα, πυραυλικά συστήματα που βρίσκονται σε απόσταση 48 χιλιομέτρων από τη γραμμή επαφής - στην περιοχή Kramatorsk.
Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι συστήματα πυραύλων με αντιαεροπορικά βλήματα "Buk" έπεσαν στον οικιακό τομέα της Μακεγιέφκα. 


ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ TOP WAR  Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.