Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

Η κραυγή του Βενέδικτου XVI για την ειρήνη στη Συρία.

Την τελευταία ημέρα της επίσκεψής του στο Λίβανο, ο Πάπας κάλεσε τις αραβικές χώρες να παρέχουν "βιώσιμη λύση" που θα μπορούσε να θέσει ένα τέλος στη σύγκρουση.
«Γιατί τόση πολλύ φρίκη; Γιατί τόσοι πολλοί θάνατοι; Καλώ τη διεθνή κοινότητα! "Την Κυριακή, ο Πάππας Βενέδικτος 16ος, ξεκίνησε από το Λίβανο μια οδυνηρή κραυγή, με τη μορφή μιας επίσημης έκκλησης για να σταματήσει τον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία.          
Le Pape, ce dimanche, à Beyrouth.

"Καλώ τις αραβικές χώρες τους αδελφούς που προσφέρουν βιώσιμες λύσεις που σέβονται την αξιοπρέπεια του κάθε ανθρώπου, τα δικαιώματά του και τη θρησκεία."Τονίζοντας ότι οι «πρώτα θύματα» αυτής της σύγκρουσης είναι «γυναίκες και παιδιά», ζήτησε την αλλαγή του οράματος "να σταματήσουμε να βλέπουμε άλλο ένα κακό που πρέπει να εξαλειφθεί."Κατέληξε με τον λόγο αυτό: "Είθε ο Θεός να χορηγήσει στη χώρα σας, τη Συρία και τη Μέση Ανατολή, το δώρο της ειρήνης της καρδιάς, τη σιωπή των όπλων και να σταματήσει τη βία! Μπορεί οι άνδρες να καταλάβουν ότι είναι όλοι αδέρφια! "
http://www.lefigaro.fr/assets/infographie/print/proche_orient_chretiens.pngΓνωρίζω ότι κατά τις Προφητείες του Καθολικού Μαλαχία είναι ο τελευταίος Πάππας.Επίσης γνωρίζουμε από τον Αγιο Κοσμά τον Αιτωλό ότι ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΘΕ,ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ.      http://www.lefigaro.fr/international/2012/09/16/01003-20120916ARTFIG00074-le-cri-de-benoit-xvi-pour-la-paix-en-syrie.php        ΑΠΟΔΟΣΗ:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου