Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012

Συριακά στρατεύματα σκότωσαν 150 μαχητές κοντά στη Δαμασκό.

             BΗΡΥΤΟΣ, 22 Σεπτεμβρίου. / Ανταποκριτής. ITAR-TASS Zelenin /.Τα Στρατεύματα της κυβέρνησης σήμερα, με την απελευθέρωση των αγωνιστών,στο νότιο άκρο της Δαμασκού. Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο SANA, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι είναι "ασφαλές"οι περιοχές σε Hajr al-Aswad, Kadam και Tishrin,και εκεί επιτρέπεται να επιστρέψουν οι πολίτες.
            Οι επειχηρήσεις στα νότια προάστια της πρωτεύουσας πήραν σχεδόν μια εβδομάδα. Σύμφωνα με το συριακό πρακτορείο έκρυβαν περισσότερους από χίλιους τρομοκράτες. Κατά τη διάρκεια της μάχης σκοτώθηκαν περισσότερα από 150 μέλη των συμμοριών, και συνέλαβαν εκατοντάδες μαχητές, μεταξύ των οποίων είναι ξένοι μισθοφόροι.                                
Сирийские войска уничтожили 150 боевиков под Дамаском
Фото ЕРА/ИТАР-ТАСС 

             Το Τηλεοπτικό κανάλι "Al Arabiya" αναφέρει ότι οι ειδικές δυνάμεις του στρατού αναπτύσσονται σήμερα σε δύο άλλες πόλεις στην ευρύτερη περιοχή της Δαμασκού. Τα Στρατεύματα μπλοκάρουν τις πόλεις Dzhdeyda-Artuzov και Yabrud, 80 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας, στα μισά του δρόμου για τη βιομηχανική Χομς. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ήρθε ο βρυχηθμός του κανονιού. Στον ουρανό, ελικόπτερα για να εντοπίσουν τις θέσεις των ανταρτών και να τους κτυπήσουν.
              Υπάρχουν αναφορές για ένοπλες επιθέσεις στην εθνική οδό που οδηγεί στο διεθνές αεροδρόμιο της Δαμασκού. Σύμφωνα με το Υπουργείο Πληροφοριών, την Παρασκευή ήταν όμηροι τρία μέλη της ομάδας διαχείρισης της αντιπολίτευσης,δήλωσε η Εθνική Συντονιστική Επιτροπή, η οποία λειτουργεί νόμιμα στη Συρία.http://www.itar-tass.com/c1/526968.html    ΑΠΟΔΟΣΗ:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου