Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

UFO «μεγαλύτερο από τη γη» πετάει γύρω από τον ήλιο «εντοπισμένο» από την αποστολή παρατήρησης της NASA.

Μια κάμερα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό έχει εντοπίσει ένα άγνωστο κωνικό αντικείμενο που πετούσε προς τα πάνω.Τεράστιο είδος τροχού του Ιεζεκιήλ UFO εντοπισμένο στο ηλιακό μας σύστημα Με το STEREO A Camera.  29 Φεβρουαρίου 2020

Η αποστολή παρατηρητών STEREO της NASA έχει εντοπίσει αυτό που οι οπαδοί των θεωριών συνωμοσίας είπαν ότι είναι ένα γιγαντιαίο UFO που πετάει πέρα ​​από τον Ήλιο.
Το ίδιο το περιστατικό συνέβη στις 29 Φεβρουαρίου, αλλά το υλικό του είχε αναρτηθεί πρόσφατα στο κανάλι "Hidden Underbelly 2.0" αφιερωμένο σε μυστηριώδη γεγονότα και παρατηρήσεις.
Σύμφωνα με τον οικοδεσπότη, η κάμερα του STEREO κατέγραψε το τεράστιο αντικείμενο για τέσσερα δευτερόλεπτα, μετά  απενεργοποιήθηκε και άρχισε να λειτουργεί μόνο μετά την υπέρβαση του UFO.
Το "κωνικό αντικείμενο" φαίνεται να είναι μεγαλύτερο από τον Ερμή, την Αφροδίτη και τη Γη. 
"Μπορείτε να πείτε ότι αυτό το πράγμα δεν μοιάζει με το διαστημικό μας σταθμό, σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται σαν οποιοσδήποτε δορυφόρος που έχω δει.Για να είμαι ειλικρινής, όταν είδα για πρώτη φορά το πλάνο σκέφτηκα: Τροχός του Ιεζεκιήλ! - τον κύκλο με ένα σταυρό σε αυτό », είπε ο οικοδεσπότης.
Ο οικοδεσπότης αναφέρεται σε ένα ρητό από το βιβλίο του Ιεζεκιήλ, όπου ο προφήτης μίλησε για ένα ψεύτικο άρμα, το οποίο περιέγραψε σαν «τροχός στη μέση ενός τροχού».
Η NASA δεν έχει ακόμη απαντήσει στο ζήτημα.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ SPUTNIK NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου