Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΑΛΕΒΙΤΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ / ΑΛΑΟΥΙΤΕΣ ΣΥΡΙΑΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ;

΄Οπως όλοι γνωρίζουμε, στην εξ Ανατολών γείτονα Τουρκία υπάρχουν οι λεγόμενοι Αλεβίτες, οι οποίοι επισήμως θεωρούνται μουσουλμάνοι, που σχετίζονται με το σιιτικό (μετριοπαθές) Ισλάμ. Στην πραγματικότητα όμως έχουν πολύ περισσότερες ομοιότητες με το Χριστιανισμό και από πολλούς, που γνωρίζουν κάτι παραπάνω, θεωρούνται ουσιαστικά Κρυπτοχριστιανοί!
Κάποια από τα χαρακτηριστικά της θρησκείας τους, που ρέπουν περισσότερο προς το Χριστιανισμό είναι τα εξής:

Σημειωτέον, ότι τα (7) και (8) είναι απαγορευμένα από το Ισλάμ!
Οι Αλεβίτες στην Τουρκία είναι γύρω στα 25 εκατομμύρια (Το 1/3 των Τούρκων! Τυχαίο; Δε νομίζω!), εντοπίζουν τις ιστορικές τους ρίζες στους χριστιανικούς πληθυσμούς της Μικράς Ασίας και έχουν ελληνικά στοιχεία. Τηρούν χριστιανικά έθιμα, ανάβοντας καντήλια και αναρτώντας σταυρούς στα σπίτια τους. Οι Σουνίτες Τούρκοι σε όλες τις εποχές τους διώκουν αφού τους θεωρούν ετερόδοξους, προδότες και ανήθικους. Ο Σουλτάνος Σελίμ, το όνομα του οποίου έδωσε ο Ερντογάν στην τρίτη γέφυρα του Βοσπόρου ήταν ο μεγαλύτερος διώκτης τους!
Αλεβίτες όμως υπάρχουν και στη Θράκη και φυσικά θεωρείται, ότι ανήκουν στην ελληνική μουσουλμανική μειονότητα. Όμως τόλμησαν, να σηκώσουν μπαϊράκι στον Τούρκο Πρόξενο και τον ψευδομουφτή και το 2017 διοργάνωσαν μόνοι τους το αλεβίτικο πανηγύρι στα Χίλια (Έβρος) χωρίς το καπέλωμα του Προξενείου. Παράλληλα, έχουν έρθει σε ρήξη με τους σσυνίτες της Θράκης!
Αλλά ας επιστρέψουμε στους Αλεβίτες της Τουρκίας: Αυτοί υποστηρίζουν, ότι νιώθουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας αφού οι τόποι λατρείας τους δεν είναι αναγνωρισμένοι επισήμως, αν και αυξάνονται συνεχώς.
Επίσης, το 1991 έστειλαν επιστολή προς τον πρόεδρο της τουρκικής Βουλής, στην οποία έγραφαν μεταξύ άλλων: «…Στη χώρα μας υπάρχουν επάνω από 20 εκατομμύρια αλεβίτες, που είναι διαφορετικής πίστης (από τους μουσουλμάνους)… Πάνω από 20 εκατομμύρια άνθρωποι δεν μετρούν στους νόμους της Τουρκικής Δημοκρατίας ούτε στο Σύνταγμα και δεν ονομάζονται με το όνομά τους…».
Το βιβλίο «Σκάνδαλο η ιστορία των Αλεβιτών» περιγράφει την ιστορία των Αλεβιτών λέγοντας, ότι αποτελούν το χριστιανικό ποίμνιο της Μικράς Ασίας που χάθηκε μετά την επικράτηση των Οθωμανών και ότι σε πολλές περιπτώσεις τα θρησκευτικά κέντρα των Αλεβιτών έχουν κτιστεί πάνω σε χριστιανικές εκκλησίες.
Υποστηρίζει ακόμα, ότι όλοι οι Γέροντες των Αλεβιτών είναι χριστιανοί που για να αποφύγουν τον εξισλαμισμό, δημιούργησαν μια δήθεν ισλαμική αίρεση με πολλά χριστιανικά στοιχεία. Όσο για το μεγάλο θρησκευτικό κέντρο των Αλεβιτών, το Χατζή Μπεκτάς της Καππαδοκίας, υποστηρίζει, ότι έχει χριστιανική αλλά και αρχαιοελληνική προέλευση, αφού στο ίδιο σημείο υπήρχε παλαιότερα ναός του Δία και στην συνέχεια χριστιανικό μοναστήρι.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο δημοσιογράφος της Σαμπάχ Sevιlay Yukselir, ο οποίος προσθέτει, ότι οι Τούρκοι Αλεβίτες της Γερμανίας ίδρυσαν την «΄Ενωση Χριστιανικής Αλεβιτικής Αδελφότητας», γεγονός, που καταδεικνύει σαφώς, ότι οι Αλεβίτες αισθάνονται Χριστιανοί και όχι μουσουλμάνοι!
Για πολλούς οι Αλεβίτες της Τουρκίας είναι μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη, να εκραγεί, πολύ πιο επικίνδυνη μάλιστα από ό,τι οι Κούρδοι! Μάλιστα επί Ερντογάν εξοργίστηκαν, τόσο επειδή έγιναν συλλήψεις μελών οργανώσεών τους όσο και λόγω του πολέμου στη Συρία, όπου ο Ερντογάν τάχθηκε σαφώς υπέρ των ισλαμιστών Σουνιτών και κατά του Άσαντ και των Αλαουιτών, που τους θεωρούν αδέρφια τους!
Και πάμε και προς Συρία μεριά! ΄Οταν ιδρύθηκε το κόμμα Μπάαθ Αλαουίτες και Χριστιανοί το στήριξαν και ο Αλαουίτης στρατηγός Χαφέζ αλ Άσαντ έγινε ισόβιος πρόεδρος της Συρίας ενώ στη συνέχεια τον διαδέχτηκε ο γιος του Μπασάρ αλ Άσαντ, που για τους σουνίτες της Συρίας ήταν ένας εχθρός του Αλλάχ! Πλέον οι Αλαουίτες κατέχουν τα περισσότερα αξιώματα στο στρατό και στην κυβέρνηση της Συρίας.
Ο Μ. ΄Ασαντ σέβεται ιδιαιτέρως την Ελληνορθοδοξία αφού οι Αλαουίτες πιστεύουν, ότι προέρχονται από τους Ελληνορθοδόξους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι επισκέπτεται συχνά το μοναστήρι της Παναγίας Σεϋντανάγια, όπου του είχε συμβεί και μέγα θαύμα*.
Δεν είναι επίσης καθόλου τυχαίο που Ελληνορθόδοξοι και Αλαουϊτες μαζί και με τους Σιίτες (που θεωρούνται αποπαίδι του Ισλάμ και διατηρούν φιλικές σχέσεις με την Ορθοδοξία) στον πόλεμο της Συρίας βρέθηκαν στο ίδιο στρατόπεδο εναντίον των Σουνιτών και φανατικών Ισλαμιστών / τζιχαντιστών!
Όλοι αυτοί βρέθηκαν στο στόχαστρο επειδή έχουν φιλικά αισθήματα προς την Ορθοδοξία και τη Ρωσία.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ενθυμούμενοι την προφητεία του Αγίου Κοσμά, ότι «από τους Τούρκους το 1/3 θα σκοτωθεί, το άλλο τρίτο θα βαπτισθεί και μονάχα το 1/3 θα πάει στην Κόκκινη Μηλιά» αντιλαμβανόμαστε, ότι το 1/3, που θα βαπτιστεί ταυτίζεται με το 1/3 του σημερινού πληθυσμού της Τουρκίας, τα 25 εκατομμύρια των Αλεβιτών ελληνικής καταγωγής, οι οποίοι από ό,τι φαίνεται αγόρασαν και τα 8 εκατομμύρια Ευαγγέλια, που πουλήθηκαν τα τελευταία χρόνια στην Τουρκία.
‘Ομως κάτι ανάλογο θα συμβεί και στη Συρία αλλά και όπου αλλού υπάρχουν ελληνικοί πληθυσμοί, που μπορεί ούτε αυτοί, να μη γνωρίζουν την πραγματική καταγωγή τους! Η Θεία Πρόνοια θα τους επιλέξει και θα τους εκχριστιανίσει όλους προσθέτοντάς τους στους ήδη υπάρχοντες Έλληνες, ώστε όλοι οι απανταχού της Υφηλίου συμπατριώτες μας, να συνοδεύσουν τον Προφητευόμενο στην εκστρατεία του και να συμβάλουν στον επανευαγγελισμό της οικουμένης, ως διδάσκαλοι!
Γιατί, σύμφωνα με τις «ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ»:
1) Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ “ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΝ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ …
2) ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΠΑΡΑΓΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ, ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΝ ΛΥΣΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΥΨΩΣΕΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ, ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΑΛΗΝΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ …
Επομένως, κανένας Έλληνας ή ελληνογενής δε θα περισσέψει, όταν έρθει η άγια εκείνη ώρα, που όλοι προσδοκούμε! Και σε πείσμα όλων των αντίχριστων δυνάμεων οι Έλληνες θα πρωτοστατήσουν για μια ακόμα φορά στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, αφού:

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ …
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ!
Γένοιτο! Αμήν!
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου