Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018

Ξεσηκώνονται οι Έλληνες – «Βράζει» η Χίος με ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και μετανάστες: «Θέλουν να μας ρημάξουν, να πάνε στα σπίτια τους» – «Θα γίνει επιμειξία»

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Τόσα χρόνια οι μπλόκερς φώναζαν για το σχέδιο εξισλαμισμού όλης της Ευρώπης  COUDENHOVE-KALERGI (ΕΔΩ) άλλα μας χαρακτήριζαν ρατσιστές και χρυσαυγήτες (sic) !!! Όταν άνοιξε τα σύνορα ο τουρκοεβραίος Axel Cipra έτρεχαν όλα τα βουδούγιαννα σε όλη την Ελλάδα να τους ταΐσουν τους ‘’καημένους'’ για να το παίξουν ανθρωπιστές και αρεστοί στα κέντρα προπαγάνδας μαζικής εξαπάτησης και αποβλάκωσης δείχνοντας έτσι και το επίπεδο τους άλλα και από πού ενημερώνονται!  Ξεφτίλα ρε!!! Τώρα είναι αργά… έχουμε 7 εκατομμύρια μέσα στη χώρα και συνεχώς αυξάνονται…. Κι αυτό γιατί οι δήθεν ‘’ανθρωπιστές’’ συμπατριώτες μας δεν είχαν ενημερωθεί για τις σφαγές άμαχων που έγιναν στη Συρία από δαύτους… τόση ήταν η ανθρωπιά τους! Γυναικόπαιδα έσφαζαν αφού πρώτα τα βίαζαν κι εσείς δεν πήρατε χαμπάρι ‘’ανθρωπιστές’’ μου! Δεν νοιαζόσασταν για τον γείτονα! Η άγνοια και η αναισθησία όμως σκοτώνει! Δείτε λοιπόν τι μας περιμένει ΕΔΩΆρχισαν κιόλας τα προεόρτια αν δείτε ΕΔΩ
Στο πόδι οι Έλληνες οι πατριώτες με τους μετανάστες. Η συνεχόμενη προπαγάνδα της Κυβέρνησης υπέρ αυτών, αφού έχουν πλέον περισσότερα δικαιώματα από τους γηγενείς, έχει εξοργίσει τον κόσμο που θέλει τώρα, άμεσα λύση.


Oι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδεικνύονται σε κυβέρνηση προστάτης των μεταναστών και διώκτης των Ελλήνων, τη στιγμή που οι Έλληνες πεινάνε, ψάχνουν στα σκουπίδια να φάνε και η Εφορία και οι τράπεζες τους παίρνουν τα σπίτια για μερικά ευρώ οφειλές.
O Δημοτικός σύμβουλος Χίου Γ. Τσάκας με αφορμή τις προσφυγικές ροές άστραψε και βρόντηξε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Real FM.
Χαρακτήρισε ”ανόητους” όσους τολμούν να συγκρίνουν τους πρόσφυγες του 1922 με το σημερινό φαινόμενο.
«Με εξόργισε ότι η δημοτική επιτροπή παιδείας είπε ότι ”ο χιώτικος λαός δεν ξεχνάει την υποδοχή και την ενσωμάτωση των προσφύγων του 1922. Τόλμησαν αυτοί οι ανόητοι να συγκρίνουν τη γιαγιά μου, τη μάνα μου, τη θεία μου που ήρθαν εδώ 1,5- 2 ετών, με τούτους εδώ. Οι άνθρωποι του ’22 ήταν πραγματικοί πρόσφυγες, Έλληνες από τα γεννοφάσκια τους. Δεν δέχομαι τους πρόσφυγες του ’22 να τους συγκρίνει με αυτούς εδώ. Αυτοί δεν είναι πρόσφυγες. Όλοι οι Χιώτες είναι εξαγριωμένοι«, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο κ. Τσάκος ισχυρίστηκε ότι «δεν είναι μετανάστες, υπάρχει σχέδιο να ρημάξουν τους Έλληνες”, τονίζοντας ”τι δουλειά έχει ο μαύρος; Δεν είμαι ρατσιστής που τον λέω μαύρο, γιατί είναι μαύρος. Μας χωρίζει το χρώμα.  

 
Να πάνε στα σπίτια τους, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου δεν αντέχουν αυτή την κατάσταση. Η Ελλάδα είναι κατεστραμμένη.  
Αυτό εδώ είναι εισροή ανθρώπων που θέλουν να κατακλύσουν την Ευρώπη. Δεν είναι μετανάστες, υπάρχει σχέδιο να μας ρημάξουν. Οι προδότες πολιτικοί μας έφεραν την οικονομική εξόντωση. Τώρα πάνε να μας εξαθλιώσουν κοινωνικά«.
«Οι πιο πολλές που κυκλοφορούν εδώ είναι ”γκαστρωμένες”. Θα γίνει επιμειξία. Ήδη έχουν αρχίσει και παντρεύονται με Αλβανούς, Αλβανές. Τώρα μας ήρθαν και οι έγχρωμοι. Οι περισσότεροι γονείς των παιδιών μας είπαν «όχι” στα σχολειά μας, να τους πάνε αλλού«, πρόσθεσε.
Έχει άδικο; Η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη, δεδομένου ότι η Τουρκία είναι αυτή που μας έχει στείλει τους χιλιάδες μετανάστες, βουλιάζοντας τα ελληνικά νησιά, δεν είναι Σύριοι ξεριζωμένοι και πρόσφυγες όπως πολλοί θέλουν να παρουσιάσουν αλλά φανατικοί μουσουλμάνοι και ισλαμιστές από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και άλλες περιοχές της Μέσης Ανατολής.
Είναι άνθρωποι φανατισμένοι και οι οποίοι είναι δεδομένο πώς ακολουθούν τη γραμμή της θρησκείας τους και δεν πρόκειται ποτέ να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία ότι και να γίνει. Την κρίσιμη δε ώρα, θα ακούσουν τη… φωνή της Τουρκίας, η οποία θα έχει φροντίσει με τον τρόπο της να τους ντοπάρει εναντίον της Ελλάδας, όπως κάνει με τους μετανάστες της Τουρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου