Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018

Το ΝΑΤΟ απαγόρευσε στον ελληνικό στρατό να σώσει τους ανθρώπους!

Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας δεν βοήθησαν τον άμαχο πληθυσμό.
"Είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα του ΝΑΤΟ. Οι ένοπλες δυνάμεις μας δεν μπορούν να ενεργήσουν ταυτόχρονα με την πολιτική προστασία", εξήγησε ο υπουργός. Η πολιτική προστασία είναι oι πυροσβέστες.
Το ΝΑΤΟ απαγόρευσε στον ελληνικό στρατό να σώσει τους ανθρώπους.  390216.jpeg

Ο στρατός και το ναυτικό ταυτόχρονα ακολούθησαν ηρωικά το χρονοδιάγραμμα του ΝΑΤΟ. Από τα λόγια του Υπουργού Άμυνας φαίνεται ότι το ΝΑΤΟ δεν επέτρεψε στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις να προστατεύσουν τους συμπατριώτες τους.
Οι ναυτικές δυνάμεις της Ελλάδας, ως επί το πλείστον, αποτελούνται από πλοία για διάφορους σκοπούς. Πολλά νησιά υπαγορεύουν και εξοπλίζουν την αεροπορική δύναμη της χώρας. Μιλώ για ελικόπτερα.
Φυσικά, είναι απίθανο να υπάρξει μεταξύ των Ελλήνων στρατιωτικός που δεν θα ανταποκριθεί στο πρόβλημα και δεν θα πάει στη διάσωση. Ο στρατός, σε αντίθεση με τον υπουργό τους, ο οποίος ποτέ δεν είχε καμία σχέση με τον στρατό,γνωρίζει τις ιδέες του,την τιμή και το καθήκον προς τους πολίτες της χώρας.

Σε συζητήσεις με τους ντόπιους Πόντιους Έλληνες, τις επόμενες μέρες μετά την τραγωδία, αναδεικνύονται ολοένα και περισσότερο οι αποφάσεις ότι η υπομονή των ανθρώπων μπορεί να ξεσπάσει και να ξεκινήσουν ενεργές διαμαρτυρίες. Η αγανάκτηση των πολιτών από την κυβέρνηση του Τσίπρα είναι προφανής, λογική και αρκετά προβλέψιμη. Ένα άλλο πράγμα, σε ποια κατεύθυνση μπορεί να ολοκληρωθεί από ειδικούς στην κατανομή του "pechenek" στις πλατείες κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων και των διαδηλώσεων.
Η γεωγραφική θέση της Ελλάδας καθορίζει τις στρατηγικές της ικανότητες στον στρατιωτικό τομέα. Ακόμα, δεν είναι όλοι στο ΝΑΤΟ ευχαριστημένοι με την απρόσκοπτη διέλευση των πλοίων του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας στη Συρία. Η σημερινή ελληνική κυβέρνηση μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια στους συντρόφους της στο ΝΑΤΟ και για την έλλειψη κατάλληλης εχθρικής πολιτικής έναντι της Ρωσίας.
Το ζήτημα του αγωγού φυσικού αερίου από την Τουρκία, το οποίο υποτίθεται ότι θα περάσει από το βόρειο τμήμα της χώρας - τη Μακεδονία , είναι πιθανόν να βρίσκεται στην ατζέντα σύντομα Και όπου υπάρχουν τα συμφέροντα της Ρωσίας, ο Αμερικανός πρεσβευτής δεν μπορεί να κοιμηθεί ειρηνικά.
Θα υποθέσω ότι οι διαφυγόντες αποκαλύψεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας μπορούν επίσης να κάνουν τους Έλληνες να ζητήσουν μια εντελώς λογική και δίκαιη ερώτηση: «Είναι το ΝΑΤΟ για μας;».
https://www.pravda.ru/world/europe/european/30-07-2018/1390173-greece-0/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΑΒΔΑ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου