Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018

Δεν υπάρχει διαφωνία μεταξύ Νετανιάχου και Λίμπερμαν για τη Γάζα.

Ο υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι απαιτεί σκληρότερη απάντηση στη Χαμάς. «Δεν υπάρχουν διαφορές απόψεων», λέει ο Tzachi Hanegbi.

Ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου, αριστερός, και ο υπουργός Άμυνας Αβιγκντόρ Λιβερμάν παρευρίσκονται στην τελετή έναρξης της Bahadim IDF Training Bases City στο νότιο Ισραήλ, στις 15 Νοεμβρίου 2016. (Haim Bornstein / POOL)
Ένας ανώτερος υπουργός του υπουργικού συμβουλίου,το Σάββατο αρνήθηκε μια τηλεοπτική έκθεση που υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός ,Μπέντζαμιν Νετανιάχου και ο υπουργός Άμυνας, Αβιγκντόρ Λίμπερμαν, είναι βαθιά διχασμένοι για την απάντηση του Ισραήλ στη βία από τη Γάζα και δήλωσαν ότι η ηγεσία του Ισραήλ ήταν ενωμένη στην αποτυχία ενός άλλου πολέμου στον παράκτιο θύλακα της Χαμάς.
"Τις τελευταίες εβδομάδες προσπαθήσαμε να καταστήσουμε σαφές ότι εντείνουμε την ταχύτητα στη Γάζα", ανέφερε στο τηλεοπτικό σταθμό Channel 10 TV, ο Τζαχί Χανέγκμπι.
"Δεν υπάρχουν ερωτηματικά για την έναρξη μιας [μεγάλης] νέας επιχείρησης ... Ακόμα και ο υπουργός Άμυνας δεν θέλει να ξεκινήσουμε μια επιχείρηση στη Γάζα", δήλωσε, ισχυριζόμενος ότι η Χαμάς είχε ενεργήσει με σχετική προσοχή την περασμένη εβδομάδα.
"Δεν υπάρχουν διαφορές απόψεων μεταξύ του πρωθυπουργού και του υπουργού Άμυνας", ανέφερε, απευθυνόμενος σε εκθέσεις ότι ο Λίμπερμαν πιέζει για μια πιο σκληρή απάντηση και είχε συγκρουστεί με τον Νετανιάχου.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ TIMES OF ISRAEL : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου