Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Κόκκινος Συναγερμός για μαζικές αναταραχές – Εξτρεμιστές μετανάστες καταλαμβάνουν πόλεις.


france_diamartyria_metanastes_agrioi
Ο Στρατός κάνει σχέδια έκτακτης ανάγκης για βίαιες εγχώριες διαταραχές.
Οι γαλλικές δυνάμεις ασφαλείας προετοιμάζονται για μαζικές πολιτικές αναταραχές στη χώρα και οι ριζοσπαστικοποιμένοι μετανάστες καταλαμβάνουν ολόκληρες γειτονιές, σύμφωνα με πηγές των μυστικών υπηρεσιών.

Ο στρατός κάνει σχέδια έκτακτης ανάγκης για την «επανοικειοποίηση της εθνικής επικράτειας», κερδίζοντας πίσω περιοχές των πόλεων, στην περίπτωση που οι πληθυσμοί των μεταναστών πάρουν τα όπλα και γίνουν απροκάλυπτα εχθρικοί προς τις αρχές.
«Υπάρχουν πολλά αποξενωμένα και θυμωμένα παιδιά τέταρτης γενιάς μεταναστών στα προάστια και η προοπτική της ριζοσπαστικοποίησης είναι όλο και πιο πιθανή», είπε η πηγή στην Telegraph, προσθέτοντας ότι καλά οργανωμένα δίκτυα ισλαμιστών μαχητών έχουν περάσει στη χώρα λαθραία Καλάσνικοφ και αντιαρματικά βλήματα.
Τα όπλα είναι προέλευσης Λιβύης, αφότου η γαλλική κυβέρνηση όπλισε τους αντάρτες τζιχάντ κατά της ανατροπής του συνταγματάρχη Gaddafi.
Οι πύραυλοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να ρίξουν επιβατικά αεροσκάφη, δήλωσε η πηγή, προσθέτοντας ότι οι πιλότοι δεν έχουν εκπαιδευτεί σχετικά με το πώς να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα.
Η Γαλλία εξακολουθεί να αναρρώνει από τις επιθέσεις στο Charlie Hebdo τον Ιανουάριο, κατά την οποία 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν από τρεις ριζοσπάστες ισλαμιστές.
PAUL JOSEPH WATSON            http://hellasforce.com/2015/08/28/%ce%ba%cf%8c%ce%ba%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου