Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

«Αέριο μουστάρδας στην Ευρώπη»! Διάσημος μουσουλμάνος influencer καλεί για το απόλυτο ΧΑΟΣ!

 Σ-Ο-Κ-Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο!!!















Ο “Breezy, the Don El Jefe” είναι ένας ριζοσπάστης μουσουλμάνος σταρ της TikTok με αμέτρητους ακολούθους!  Έχει πάνω από 50.000 followers στον λογαριασμό του και ορισμένα από τα βίντεό του αγγίζουν εξαψήφιες προβολές. Τα LIKE στο κανάλι του φτάνουν το 1.2 εκατ.!!!! Είναι μουσουλμάνος, 31 ετών, κατάγεται από την Τουρκία, έχει μεγαλώσει λογικά στην Γερμανία, καθώς μιλάει άπταιστα την γλώσσα, και πάει συχνά στην Τενερίφη.

Ως Influencer επηρεάζει εκατομμύρια μουσουλμάνων, ειδικά εκείνων που έχουν έρθει σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Χαρακτηριστικό είναι πως απειλεί ανοιχτά με αποκεφαλισμούς, λέει πως θα επικρατήσει η Σαρία στην Ευρώπη και πως οι γυναίκες των Ευρωπαίων θα ανήκουν σε γενειοφόρους μουσουλμάνους!

Δείτε:

Σε άλλο βίντεο αναφέρει πως οι αλλοδαποί εγκληματίες μπορούν να την γλυτώσουν μέσω Κύπρου!

Σε ζωντανή ροή σε πλατφόρμα, απείλησε: «Σύντομα θα φέρουμε τον νόμο της Σαρία στην Γερμανία. Είμαστε ήδη τόσοι πολλοί εδώ. Μετά την Γερμανία, σειρά έχει η Αυστρία». Για όποιον δεν συμμετέχει στο νόμο της Σαρία, έχει «μόνο μια λέξη: αέριο μουστάρδας».

Ως χημικό όπλο, το αέριο μουστάρδας χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλές ένοπλες συγκρούσεις από τότε, συμπεριλαμβανομένου του πολέμου Ιράν-Ιράκ , με αποτέλεσμα περισσότερα από 100.000 θύματα. Το αέριο Μουστάρδας ενώνεται με αμινο-ομάδα του DNA, προκαλεί αναστολή σύνθεσης DNA, εκτροπές και μεταλλάξεις.

Αυτό καλεί ο Influencer να χρησιμοποιηθεί στην Ευρώπη! Χωρίς καμία συνέπεια!!!

Τα σύντομα βίντεό του σχετικά με την στάση του απέναντι στην Γερμανία έτυχαν θετικής υποδοχής από μέρη της νεαρής μουσουλμανικής κοινότητας και αναδημοσιεύονται ευρέως. Σε μια πρόσφατη ζωντανή ροή με τον χρήστη «Tesla Han», ο Hatay είπε τις ακόλουθες φράσεις «Οι Γερμανοί θα ζήσουν μια δυσάρεστη έκπληξη. Θα πάρουμε την Δύση τους. Και όταν τελειώσουμε με την Γερμανία, θα ακολουθήσει η Αυστρία, όταν ρωτήθηκε αν είναι περήφανος που υποστηρίζει τέτοιες μεσαιωνικές μεθόδους, όπως το αέριο μουστάρδας! . 

Σε άλλο βίντεο, μιλά για το πώς «απολαμβάνει τις διακοπές του με χρήματα των φορολογουμένων, καθώς έχει εγγραφεί ως άνεργος στην Γερμανία (συν όσα κερδίζει από τις προβολές των βίντεό του)». Σε ένα άλλο βίντεο, εμφανίζεται να κάνει μπάνιο στην Τενερίφη με την λεζάντα: «Σύντομα θα φέρουμε το νόμο της Σαρία στην Γερμανία».

Αυτοί έχουν έρθει στην Ευρώπη!!!

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου