Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

1. Το ραντεβού του προβεβλημένου υπουργού με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου και οι δύο ανοιχτοί φάκελοι 2. Άρση της εμπιστοσύνης της κεντρικής εξουσίας προς το πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου!/Άρχισαν τα «χτυπήματα» στον Αρχιεπίσκοπο – Τι σχεδιάζει το Μαξίμου.

 3. Ένας και μόνον ένας είναι ο πολιτικός παράγοντας απόλυτης εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, που διαχειρίζεται καταστάσεις, μεγαλοεπιχειρηματίες και σοβαρές υποθέσεις!

Για να ξέρετε…1)

Προβεβλημένος υπουργός της κυβέρνησης, που απολαμβάνει τεράστιας αποδοχής από τη βάση της κοινωνίας, επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου και τον ενημέρωσε για την έκβαση δύο πολύ σοβαρών ανοικτών υποθέσεων της αρμοδιότητας του, που απασχόλησαν και απασχολούν στον μέγιστο βαθμό την κοινωνία!

Για να ξέρετε …2)
Πολύ σοβαρό ζήτημα εμπιστοσύνης έχει πλέον προκληθεί μεταξύ Μαξίμου και Ιερώνυμου, με τις πληροφορίες να υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση έχει άρει την στήριξη της στον Αρχιεπίσκοπο, γεγονός που εκλαμβάνεται ως συναίνεση του Κυρ. Μητσοτάκη στο άνοιγμα του παιχνιδιού της Διαδοχής…

Για να ξέρετε …3)
Παρά τα όσα λέγονται και γράφονται για διάφορους, ένας και μόνον ένας είναι ο πολιτικός παράγοντας της απόλυτης εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού στο Μαξίμου, ο οποίος πλέον ενασχολείται προσωπικά με όλα τα κρίσιμα και ανοιχτά ζητήματα, που απαιτούν ειδική διαχείριση, διπλωματία αλλά και αποφασιστικότητα! Αλλά και τις επαφές με τους μεγαλοεπιχειρηματίες και τη διαμόρφωση των σχέσεων με την κυβέρνηση!

radar.gr

Άρχισαν τα «χτυπήματα» στον Αρχιεπίσκοπο – Τι σχεδιάζει το Μαξίμου.

Ξεκίνησαν να βάλουν κατά του Προκαθημένου της ελλαδικής εκκλησίας μετά τα όσα αποφάσισαν στην Ιεραρχία για το επίμαχο νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών που η Εκκλησία εννοείται ότι όφειλε να καταδικάσει .Αλλά αυτό δεν άρεσε καθόλου στους κυβερνητικούς που προφανώς περίμεναν πιο «χλιαρή» την Ιεραρχία. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε σε μητροπολίτη και έγιναν «μαλλιά κουβάρια»!

Την ίδια ώρα διαβάζουμε στο radar.gr “Πολύ σοβαρό ζήτημα εμπιστοσύνης έχει πλέον προκληθεί μεταξύ Μαξίμου και Ιερώνυμου, με τις πληροφορίες να υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση έχει άρει την στήριξη της στον Αρχιεπίσκοπο, γεγονός που εκλαμβάνεται ως συναίνεση του Κυρ. Μητσοτάκη στο άνοιγμα του παιχνιδιού της Διαδοχής..”

Το νομοσχέδιο αναμένεται να έρθει στην ολομέλεια της Βουλής στις 13 ή 14 Φεβρουαρίου .

ekklisiaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου