Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Προειδοποίηση 3ου Παγκοσμίου Πολέμου: Η ισραηλινή κυβέρνηση ανακοινώνει σχέδια να βομβαρδίσει το Ιράν.

 

Προειδοποίηση 3ου Παγκοσμίου Πολέμου: Η ισραηλινή κυβέρνηση ανακοινώνει σχέδια να

βομβαρδίσει το Ιράν.. Η ισραηλινή κυβέρνηση ανακοίνωσε σχέδια να στοχοποιήσει το Ιράν με πυραυλικές επιθέσεις, πυροδοτώντας φόβους ότι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος πρόκειται να αναφλεγεί στη Μέση Ανατολή.

Ο υπουργός Οικονομίας και Βιομηχανίας του Ισραήλ, Νιρ Μπαρκάτ,  δήλωσε στην  Telegraph  αυτή την εβδομάδα ότι το Ιράν έχει γίνει «νόμιμος στόχος» για ισραηλινές πυραυλικές επιθέσεις.

«Το Ιράν είναι νόμιμος στόχος για το Ισραήλ. Δεν θα ξεφύγουν. Το κεφάλι του φιδιού είναι η Τεχεράνη. Η σύστασή μου είναι να υιοθετήσουμε τη στρατηγική που χρησιμοποίησε ο Πρόεδρος Κένεντι στην κρίση των πυραύλων της Κούβας. Αυτό που βασικά είπε τότε ήταν ένας πύραυλος από την Κούβα θα απαντηθεί με έναν πύραυλο προς τη Μόσχα», είπε ο Μπαρκάτ.


Παίζει με τη φωτιά το Ισραήλ και όλοι όσοι το υποστηρίζουν εφόσον επιμένουν να στοχοποιούν το Ιράν… Ξέρουν ότι από πίσω έρχονται οι δυο υπερδυνάμεις Κίνα και Ρωσία… Και όμως συνεχίζουν το παραμύθι τους, με αποτέλεσμα να έχει ανάψει ήδη το φυτίλι προς μια κλιμάκωση του πολέμου σε επίπεδα που δεν μπορούμε ίσως να φανταστούμε…


Το Infowars.com αναφέρει: «Και θα πρέπει πολύ πολύ ξεκάθαρα να βεβαιωθούμε ότι οι Ιρανοί κατανοούν ότι δεν θα ξεφύγουν από τη χρήση πληρεξουσίων εναντίον του Ισραήλ και ότι δεν θα κοιμούνται καλά τη νύχτα αν δεν κοιμόμαστε εμείς καλά τη νύχτα», πρόσθεσε.

«Τους πιστεύουμε όταν λένε ότι θέλουν να καταστρέψουν το Ισραήλ. Αν μη τι άλλο, αυτό που μάθαμε από τις 7 Οκτωβρίου είναι να πιστέψουμε στους εχθρούς μας και την κακία στο κακό τους, τους στόχους, τις σκέψεις και τις πράξεις τους και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε άλλο ένα Ολοκαύτωμα».

Ο Μπαρκάτ ισχυρίστηκε ότι το Ισραήλ θα μπορούσε να διαχειριστεί έναν πόλεμο με τη Χαμάς και το Ιράν ταυτόχρονα και υποστήριξε ότι «όσο μεγάλη κι αν είναι η κρίση, είναι επίσης μια πραγματικά μεγάλη ευκαιρία» για το έθνος του επειδή άλλες κυβερνήσεις θα αναζητούσαν την τεχνογνωσία του Ισραήλ για την καταπολέμηση του τζιχαντισμού.

Ο Ισραηλινός αξιωματούχος πρότεινε επίσης ότι θα απαγορευτεί στους Παλαιστίνιους στη Δυτική Όχθη να εργάζονται ξανά στη χώρα και ότι θα έρθουν ξένοι μετανάστες για να καλύψουν το κενό.

Ανέφερε συγκεκριμένα τους Ινδούς ως την πιο πιθανή ομάδα ανθρώπων που θα μπορούσε να στρατολογήσει το Ισραήλ, καθώς θα έβγαζαν έως και δέκα φορές περισσότερα χρήματα από ό,τι στην Ινδία.

Μεταξύ των απειλών του Ισραήλ και των επανειλημμένων  προειδοποιήσεων από ανώτατους δυτικούς αξιωματούχους  να προετοιμαστούν για πόλεμο, τίθεται το σκηνικό για μια τρίτη παγκόσμια σύγκρουση και τελικά τη Μεγάλη Επαναφορά του WEF.

Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει φέτος

Ένας γνώστης του Πενταγώνου προειδοποίησε ότι ο κόσμος βρίσκεται στα πρόθυρα του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου και προέτρεψε τους πολίτες να προετοιμαστούν για ολοκληρωτικό πόλεμο τους επόμενους μήνες. Σύμφωνα με αναφορές , μια πηγή από το αμερικανικό Πεντάγωνο έχει προειδοποιήσει ότι ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος μιας μεγάλης σύγκρουσης καθώς το Ιράν και οι σύμμαχοί του συνεχίζουν να εξαπολύουν επιθέσεις σε όλη τη Μέση Ανατολή:

Η προειδοποίηση έρχεται καθώς οι πληρεξούσιοι που υποστηρίζονται από το Ιράν αποσταθεροποιούν τη Μέση Ανατολή επιτίθενται σε στόχους του Ισραήλ και των ΗΠΑ, καθώς και στη διεθνή ναυτιλία στην περιοχή. Το ίδιο το Ιράν έχει επίσης πραγματοποιήσει επιδρομές στο γειτονικό Ιράκ και το Πακιστάν καθώς και στη Συρία εκτινάσσοντας την ένταση στα ύψη.

Το Allnewspipeline.com αναφέρει: Έχουμε δει πολλούς να λένε στο Διαδίκτυο ότι δεν θα ήθελαν να επιβιώσουν από έναν πυρηνικό πόλεμο, αλλά θα υπάρξουν επιζώντες, οπότε αν δεν σχεδιάσουν να πάνε ενάντια στον γραπτό λόγο, πρέπει να επιβιώσουν, και ελπίζουμε ότι θα να είστε έτοιμοι να το κάνετε.

Δεν είναι οι μόνες προειδοποιήσεις που ακούμε καθώς ο Πρόεδρος Τραμπ πρόσφατα πρόσφερε την ίδια προειδοποίηση στην Αϊόβα και ο Ρώσος παρουσιαστής ειδήσεων Βλαντιμίρ Σολοβίοφ προειδοποίησε επίσης το κοινό του ότι ο πλανήτης «προχωρούσε προς τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο». ( H/T Michael Snyder )

Ενώ η Μέση Ανατολή είναι η πιο ασταθής αυτή τη στιγμή, η Ευρώπη είναι επίσης ο τόπος σύγκρουσης με τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας. Ένας πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ εξήγησε πρόσφατα γιατί  το ΝΑΤΟ προετοιμάζεται επίσης για μια ευρύτερη σύγκρουση . Δήλωσε «Δεν είναι δεδομένο ότι είμαστε σε ειρήνη». Το βίντεο αυτών των σχολίων βρίσκεται στο κάτω μέρος του άρθρου.

ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΑΧΝΤΙ….

Από τον παραπάνω σύνδεσμο σχετικά με το μυστικό του Πενταγώνου, βλέπουμε την ακόλουθη προειδοποίηση προς το Ιράν:

Ο ειδικός σε θέματα άμυνας Νίκολας Ντράμοντ επανέλαβε τις ανησυχίες ότι η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή θα μπορούσε ενδεχομένως να κλιμακωθεί, αλλά προειδοποίησε ότι εάν η Τεχεράνη επιτεθεί απευθείας στο Ισραήλ, ο πόλεμος που θα ακολουθήσει θα ήταν «το τέλος του Ιράν».

Για τους περισσότερους λογικούς ηγέτες ότι η γνώση θα τους επιβράδυνε, τους έκανε να σκεφτούν πριν κάνουν οτιδήποτε θα μπορούσε να «τελέσει» τη χώρα τους, αλλά όταν πρόκειται για το Ιράν, αυτές οι προειδοποιήσεις είναι περισσότερο κίνητρο παρά αντικίνητρο.

ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΑ: ΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ!

Σύμφωνα με την  απογραφή του 2016 της Ισλαμικής Δημοκρατίας , σχεδόν το σύνολο των 89 εκατομμυρίων του Ιράν από τον πληθυσμό του 2023 είναι μουσουλμάνοι με το 99% να αναφέρει ότι είναι μουσουλμάνοι.

Για τους ριζοσπάστες μουσουλμάνους όσο πιο κοντά πλησιάζει ο κόσμος στους έσχατους καιρούς, τόσο πιο γρήγορα εμφανίζεται ο Μαχντί. Ο Μάχντι, γι’ αυτούς, είναι ένας «μεσσιανικός απελευθερωτής που θα γεμίσει τη γη με δικαιοσύνη και ισότητα, θα αποκαταστήσει την αληθινή θρησκεία και θα εγκαινιάσει μια σύντομη χρυσή εποχή που θα διαρκέσει επτά, οκτώ ή εννέα χρόνια πριν από το τέλος του κόσμου»,  σύμφωνα με την Britannica. . 

Οι παρακάτω τίτλοι δείχνουν ξεκάθαρα ότι το Ιράν βρίσκεται πίσω από σχεδόν όλα όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή από την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου 2023.

Το Ιράν θέλει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και ελέγχει ή/και διευκολύνει αρκετούς πληρεξούσιους, στους οποίους περιλαμβάνονται η Χεζμπολάχ, η Χαμάς και οι Χούθι, ώστε να συνεχίσουν να ρίχνουν σπίρτα στη πυριτιδαποθήκη που είναι η Μέση Ανατολή.

Βέβαια το σενάριο του Ισραήλ είναι ότι το Ιράν είναι πολύ κοντά στην παραγωγή ατομικής βόμβας. Κάτι έπρεπε να βρουν για να δικαιολογήσουν την επίθεση τους εκεί….

Στην έκθεσή του, ο Ολμπράιτ, πρώην επιθεωρητής όπλων του ΟΗΕ στο Ιράκ, έγραψε: «Σήμερα, θα χρειαζόταν μόνο μια εβδομάδα για να παράγει αρκετό για το πρώτο του πυρηνικό όπλο. Θα μπορούσε να έχει αρκετό ουράνιο οπλικής ποιότητας για έξι όπλα σε ένα μήνα και μετά από πέντε μήνες παραγωγής ουρανίου οπλικής ποιότητας, θα μπορούσε να έχει αρκετό για 12».

Το νούμερο ένα κράτος χορηγός της τρομοκρατίας, το Ιράν, θα γίνει σύντομα πυρηνική δύναμη. Αυτά διαρρέονται και από το Πεντάγωνο… Βέβαια εμείς σκεπτόμενοι …πονηρά θα πούμε ότι τώρα ειδικά που κάποιοι έτρεξαν και άναψαν το φυτίλι στη Μέση Ανατολή, το Ιράν ξαφνικά θέλει λίγο καιρό για να φτιάξει ατομική βόμβα;;; Και αφήνουμε τα συμπεράσματα να είναι δικά σας…

ΟΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ…..

Μέσω της  Daily Mail  βλέπουμε τον ακόλουθο τίτλο στις 21 Ιανουαρίου 2024: «Τι ξέρουν; Οι δισεκατομμυριούχοι του κόσμου χτίζουν καταφύγια και συναρμολογούν φρούρια έξω από τις επαύλεις τους».

Στα τέλη του περασμένου έτους, αποκαλύφθηκε ότι ο Mark Zuckerberg έχτιζε ένα κρυφό φρούριο 100 εκατομμυρίων δολαρίων, θαμμένο κάτω από το ράντσο του στη Χαβάη, γεμάτο με δικές του προμήθειες ενέργειας και τροφίμων και πόρτες ανθεκτικές στις εκρήξεις.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας ευεξίας Frank VanderSloot – ο πλουσιότερος άνθρωπος του Αϊντάχο – αγόρασε πρόσφατα ένα ράντσο 2.000 στρεμμάτων νότια του συγκροτήματος του Zuck για 51 εκατομμύρια δολάρια.

Και ο Διευθύνων Σύμβουλος του OpenAI, Sam Altman, άφησε κάποτε υπόνοιες ότι αυτός και ο συνιδρυτής του PayPal, Peter Thiel, έχουν μια «συνεννόηση» σε περίπτωση που ο κόσμος τελειώσει: Αν τα πράγματα χτυπήσουν τον θαυμαστή, είπε ο Altman το 2016, το ζευγάρι θα βρισκόταν χαμηλά σε ένα από τα ακίνητα του Thiel. στη Νέα Ζηλανδία.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν προετοιμάζονται για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, την οικονομική κατάρρευση, την κοινωνική κατάρρευση ή οποιοδήποτε άλλο αριθμό πιθανών σεναρίων, αλλά προφανώς ξέρουν ότι κάτι έρχεται και προετοιμάζονται για αυτό.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.

Σε αυτό το σημείο είναι αμφίβολο ότι κάποιος γνωρίζει τι ακριβώς θα μετατρέψει τους πολέμους που συμβαίνουν τώρα σε επίσημο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά έχει γίνει ξεκάθαρο ότι τα έθνη παίρνουν πλευρά στους συνεχιζόμενους πολέμους, ορισμένα με πυρηνικές δυνατότητες.

Με τις προειδοποιήσεις της Κίνας σχετικά με την Ταϊβάν, μια άλλη σύγκρουση είναι επίσης στον ορίζοντα, και σίγουρα το καθεστώς Μπάιντεν θα καταφέρει να βρει έναν τρόπο να εντάξει και τους Αμερικανούς σε αυτό.

Είναι η προσωπική μου πεποίθηση ότι αυτό που παρατηρεί ο κόσμος μετά τη σύγκρουση Ρωσίας/Ουκρανίας, με το ΝΑΤΟ, ακολουθώντας το παράδειγμα της Αμερικής, και τις συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή που συνεχίζουν να αυξάνονται, ότι ζούμε τα αρχικά στάδια του επόμενου Κόσμου Πόλεμος.

Προσεύχομαι να κάνω λάθος και κάτι θα σταματήσει αυτό που συμβαίνει, αλλά είναι αμφίβολο ότι υπάρχουν πιο ψυχρά κεφάλια ικανά να ξαναβάλουν το τζίνι στο μπουκάλι.

lumi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου