Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Συναγερμός Γ' Παγκοσμίου Πολέμου! Ανώτερος Ισραηλινός αξιωματούχος λέει ότι το Ιράν είναι «νόμιμος στόχος» για αεροπορικές επιδρομές.

 Ο υπουργός Οικονομίας και Βιομηχανίας του Ισραήλ και ο κορυφαίος υποψήφιος για την αντικατάσταση του Μπενιαμίν Νετανιάχου ως ηγέτης του κυβερνώντος Κόμματος Λικούντ, Νιρ Μπαρκάτ, δήλωσε στην Telegraph αυτή την εβδομάδα ότι το Ιράν έχει γίνει «νόμιμος στόχος» για ισραηλινές πυραυλικές επιθέσεις.

Ο Μπαρκάτ είπε στην εκπομπή, «Το Ιράν είναι νόμιμος στόχος για το Ισραήλ. Δεν θα το ξεφύγουν. Το κεφάλι του φιδιού είναι η Τεχεράνη. Η σύστασή μου είναι να υιοθετήσουμε τη στρατηγική που χρησιμοποίησε ο Πρόεδρος Κένεντι στην κρίση των πυραύλων της Κούβας. Αυτό που βασικά είπε τότε ήταν ένας πύραυλος από την Κούβα θα απαντηθεί με έναν πύραυλο στη Μόσχα».

«Και θα πρέπει πολύ ξεκάθαρα να βεβαιωθούμε ότι οι Ιρανοί κατανοούν ότι δεν θα ξεφύγουν από τη χρήση πληρεξούσιων εναντίον του Ισραήλ και ότι θα κοιμούνται καλά τη νύχτα αν δεν κοιμόμαστε καλά τη νύχτα», πρόσθεσε.

«Τους πιστεύουμε όταν λένε ότι θέλουν να καταστρέψουν το Ισραήλ. Αν μη τι άλλο, αυτό που μάθαμε από τις 7 Οκτωβρίου είναι να πιστέψουμε στους εχθρούς μας και την κακία στο κακό τους, τους στόχους, τις σκέψεις και τις πράξεις τους και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε άλλο ένα Ολοκαύτωμα».

Ο Μπαρκάτ ισχυρίστηκε ότι το Ισραήλ θα μπορούσε να διαχειριστεί έναν πόλεμο με τη Χαμάς και το Ιράν ταυτόχρονα και υποστήριξε ότι «όσο μεγάλη κι αν είναι η κρίση, είναι επίσης μια πραγματικά μεγάλη ευκαιρία» για το έθνος του επειδή άλλες κυβερνήσεις θα αναζητούσαν την τεχνογνωσία του Ισραήλ για την καταπολέμηση του τζιχαντισμού.

Ο Ισραηλινός αξιωματούχος πρότεινε επίσης ότι θα απαγορευτεί στους Παλαιστίνιους στη Δυτική Όχθη να εργάζονται ξανά στη χώρα και ότι θα έρθουν ξένοι μετανάστες για να καλύψουν το κενό.

Ανέφερε συγκεκριμένα τους Ινδούς ως την πιο πιθανή ομάδα ανθρώπων που θα μπορούσε να στρατολογήσει το Ισραήλ, καθώς θα έβγαζαν έως και δέκα φορές περισσότερα χρήματα από ό,τι στην Ινδία.

Μεταξύ των κροτών του Ισραήλ και των επανειλημμένων προειδοποιήσεων από ανώτατους δυτικούς αξιωματούχους να προετοιμαστούν για πόλεμο, τίθεται το σκηνικό για μια τρίτη παγκόσμια σύγκρουση και τελικά τη Μεγάλη Επαναφορά του WEF.

infowars.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου