Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ: Έρχονται σοβαρές δοκιμασίες!

Στο 5λεπτο βίντεο που εμφανίζεται παρακάτω, ένα προφητικό προειδοποιητικό όνειρο αποκαλύπτει ότι έρχονται σοβαρές δοκιμασίες για τον λαό του Θεού, που χωρίζουν τους αληθινούς πιστούς από τους υποκριτές. Θα υπάρξει καθυστέρηση πριν από την έναρξη των δοκιμών, αφήνοντας χρόνο για προετοιμασία. Είναι σημαντικό να ταπεινώσουμε τον εαυτό μας, να βασιστούμε στη δύναμη του Θεού και να μην εκπλαγούμε από τις δοκιμασίες. Οι δοκιμές θα είναι σαν αγώνας αντοχής, που θα καθορίζει ποιος θα τερματίσει και ποιος θα αποχωρήσει.

Το όνειρο χρησιμεύει ως προφητική προειδοποίηση για επερχόμενες σοβαρές δοκιμασίες για το λαό του Θεού. Αυτές οι δοκιμασίες θα αποκαλύψουν την αληθινή φύση των καρδιών των ανθρώπων και θα διαχωρίσουν τους γνήσιους πιστούς από εκείνους που ισχυρίζονται μόνο ότι είναι ακόλουθοι του Θεού.

Θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση πριν ξεκινήσουν οι δοκιμασίες, δίνοντας χρόνο για σωματική και πνευματική προετοιμασία. Αυτή η καθυστέρηση προσφέρει μια ευκαιρία στον λαό του Θεού να ετοιμαστεί και να φορέσει τα απαραίτητα «παπούτσια τρεξίματος» για να αντέξει τις δοκιμασίες που έρχονται.

Η ταπεινοφροσύνη είναι κρίσιμη κατά τη διάρκεια αυτών των δοκιμασιών. Πολλοί μπορεί να διακηρύσσουν την πίστη τους στον Θεό, αλλά όπως ο Πέτρος, μπορεί να παραπαίουν υπό την πίεση. Επομένως, είναι σημαντικό να βασιζόμαστε στη δύναμη του Θεού και να μην στηριζόμαστε στην κατανόησή μας για να πλοηγηθούμε στις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας.

Οι πιστοί δεν πρέπει να εκπλήσσονται από τις δοκιμασίες που θα αντιμετωπίσουν. Η Αγία Γραφή και οι αγγελιοφόροι του Θεού έχουν ήδη προειδοποιήσει για τις πύρινες δοκιμασίες και ενθαρρύνουν τη χαρά για τη συνεργασία με τα παθήματα του Χριστού, καθώς οδηγεί στη χαρά να δεις τη δόξα Του να αποκαλύπτεται στον κόσμο.

Ο συμβολισμός του ονείρου για έναν αγώνα αντοχής υποδηλώνει ότι οι επόμενες δοκιμές θα είναι μακρές και προκλητικές. Αυτές οι δοκιμές θα καθορίσουν ποιος θα επιμείνει και ποιος θα τα παρατήσει ή θα συμβιβαστεί κάτω από την πίεση.

Η επείγουσα ανάγκη να παρακολουθήσετε ένα προηγούμενο βίντεο για το 2024 υποδηλώνει ότι η σοβαρότητα των δοκιμών μπορεί να αυξηθεί μετά το χειμώνα. Αυτό το πλαίσιο παρέχει ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε μπορεί να πραγματοποιηθεί η δοκιμασία αγώνα αντοχής.

Το αποτέλεσμα των δοκιμών θα διαχωρίσει αυτούς που θα τερματίσουν δυνατά από αυτούς που θα εγκαταλείψουν. Τονίζει τη σημασία της αντοχής και της επιμονής απέναντι στις δοκιμασίες, καθώς μόνο εκείνοι που παραμένουν σταθεροί στην πίστη τους θα νικήσουν.


z3news.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου