Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε κοντά στο κέντρο του Μαϊάμι, σύμφωνα με την αστυνομία. Η έρευνα κλείνει τους δρόμους.

ΣΧΟΛΙΟ : Επειδή αναδημοσίευσα την είδηση (εδω)

Τί στην οργή συμβαίνει στο Μαϊάμι;; «Πλάσματα» ή «’Οντα» περπατούν στο εμπορικό κέντρο …

έψαξα και βρήκα στον τοπικό τύπο και τα τοπικά κανάλια τι πραγματικά συνέβη εκεί ,χωρίς θεωρίες συνωμοσίας,αλλά μέσα από πολλά βίντεο βλέπουμε την πραγματικότητα.

Ένα άτομο σκοτώθηκε μετά από πυροβολισμούς στο βορειοδυτικό Μαϊάμι την Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2024, ανακοίνωσε η αστυνομία. 
Αστυνομικό Τμήμα του Μαϊάμι 

Αρκετοί δρόμοι είναι κλειστοί μετά τον πυροβολισμό και τον θάνατο ενός άνδρα γύρω στα 20 στο Overtown το πρωί της Τετάρτης, ανακοίνωσε η αστυνομία του Μαϊάμι. Ο πυροβολισμός σημειώθηκε γύρω στις 10:49 π.μ. στην περιοχή της Northwest Fifth Avenue και Sixth Street, ανέφερε η αστυνομία του Μαϊάμι σε email. Κανείς δεν είχε συλληφθεί από τη 13:00 Η Northwest Sixth Street είναι κλειστή μεταξύ της πέμπτης και της έβδομης λεωφόρου, δήλωσε ο αστυνομικός Michael Vega, εκπρόσωπος της αστυνομίας, στο X, πρώην Twitter. Η αστυνομία ζητά από τους ανθρώπους να αποφύγουν την περιοχή καθώς ερευνούν οι ντετέκτιβ. Αυτό το άρθρο θα ενημερωθεί όταν είναι διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες..

miamiherald.com

"Ατίθασοι ανήλικοι" έκλεισαν τους δρόμους κοντά στην αγορά Biscayne: MPD.
ΜΑΪΑΜΙ, Φλόριντα - "Ένα μεγάλο πλήθος ατίθασων ανηλίκων" ανάγκασε το αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι να κλείσει ορισμένους δρόμους γύρω από την αγορά Biscayne το βράδυ της Δευτέρας, όπως ανέφερε η υπηρεσία στο X, πρώην Twitter, γύρω στις 22:20.

Ορισμένες λωρίδες κυκλοφορίας στη λεωφόρο Biscayne Boulevard μεταξύ της 2ης και της 4ης οδού είναι κλειστές, ανέφερε η αστυνομία. Ζητείται από τους οδηγούς να αποφεύγουν την περιοχή.

Ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ εφήβων, μερικοί οπλισμένοι "με κάποιου είδους ξύλα", αναφέρθηκε στην περιοχή, σύμφωνα με το Local 10 News.

Οι ανήλικοι αρνήθηκαν να φύγουν από την περιοχή, μετέδωσε το NBC Miami.

Ορισμένες επιχειρήσεις έκλεισαν νωρίς κατά τη διάρκεια της αστυνομικής αντίδρασης στο περιστατικό.


patch.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου