Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Κάθε χώρα θα λάβει αυτό που της αξίζει μέχρι το 2030: τι προβλέπουν διάσημοι μάντες για τον κόσμο.


Ο νόμος του κάρμα δεν λειτουργεί μόνο για τους ανθρώπους, αλλά και για πολλές πόλεις, χώρες και ακόμη και ολόκληρες ηπείρους.

Ο νόμος του κάρμα δεν λειτουργεί μόνο για τους ανθρώπους, αλλά και για πολλές πόλεις, χώρες και ακόμη και ολόκληρες ηπείρους. Ο μεγάλος κοιμισμένος προφήτης Cayce ισχυρίστηκε ότι όλα τα καρμικά χρέη θα εξοφληθούν πριν από το 2030, μετά από το οποίο οι φωτεινές δυνάμεις θα ξεσηκωθούν εναντίον των σκοτεινών και θα γίνει μια μεγάλη μάχη, δηλαδή ο Αρμαγεδδώνας. Σε αυτόν τον αγώνα ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει.

Ο νόμος του κάρμα δεν λειτουργεί μόνο για τους ανθρώπους, αλλά και για πολλές πόλεις, χώρες και ακόμη και ολόκληρες ηπείρους.Ο νόμος του κάρμα δεν λειτουργεί μόνο για τους ανθρώπους, αλλά και για πολλές πόλεις, χώρες και ακόμη και ολόκληρες ηπείρους. Ο μεγάλος κοιμισμένος προφήτης Cayce ισχυρίστηκε ότι όλα τα καρμικά χρέη θα εξοφληθούν πριν από το 2030, μετά από το οποίο οι φωτεινές δυνάμεις θα ξεσηκωθούν εναντίον των σκοτεινών και θα γίνει μια μεγάλη μάχη, δηλαδή ο Αρμαγεδδώνας. Σε αυτόν τον αγώνα ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει.Σημάδια του Αρμαγεδδώνα

Σημάδια του Αρμαγεδδώνα.

Την άνοιξη του 2018, η Κίνα, το Ιράν και η Ινδία καλύφθηκαν από βροχή ψαριών. Όχι μόνο οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και οι επιστήμονες σοκαρίστηκαν, επειδή τα ιζήματα των ψαριών έπεσαν πολύ μακριά από το νερό. Οι θεολόγοι θυμήθηκαν ότι η βροχή από ψάρια και βατράχους είναι μια από τις αιγυπτιακές πληγές, τις καταστροφές που έπληξαν τους Αιγύπτιους επειδή ο φαραώ τους αρνήθηκε να απελευθερώσει τους Εβραίους σκλάβους.

Αυτή η ανωμαλία περιγράφεται στη Βίβλο και πιστεύεται ότι προμηνύει το επικείμενο τέλος του κόσμου.

Ένα άλλο περίεργο γεγονός από τη Γραφή - οι βολίδες άρχισαν να εμφανίζονται όλο και πιο συχνά στον ουρανό. Πολλοί τα συγκρίνουν με το Θείο άρμα, το οποίο περιέγραψε ο προφήτης της Παλαιάς Διαθήκης Ιεζεκιήλ.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, παρατηρήθηκε πρόσφατα μια ουράνια ανωμαλία - κόκκινος κεραυνός κατευθυνόμενος προς τα πάνω. Στην Κίνα, μια ολόκληρη μητρόπολη από ουρανοξύστες εμφανίστηκε στα σύννεφα. Και σε πολλά μέρη του κόσμου, οι άνθρωποι ακούν περίεργους ήχους άλεσης. Κάποιοι τα αποκαλούν κακοφωνία των αγγέλων τρομπέτων. Πάνω από την Ιερουσαλήμ, ένα περίεργο βουητό συνοδεύτηκε από μια ασυνήθιστη κίνηση νεφών, που σχημάτισαν έναν τεράστιο μαύρο δακτύλιο στον ουρανό. Παρόμοιο φαινόμενο καταγράφεται και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ΗΠΑ, Καναδά και Σιγκαπούρη.

Η σύγχρονη επιστήμη δεν μπορεί ακόμη να εξηγήσει αυτά τα φαινόμενα. Αλλά οι απλοί άνθρωποι είναι σίγουροι ότι αυτά είναι κακά σημάδια, η Ουράνια Πόλη είναι ήδη έτοιμη για όλους μας και οι σάλπιγγες του Αγγέλου μας ανακοινώνουν για το επικείμενο τέλος του κόσμου.

ΗΠΑ.

Ο νόμος του κάρμα λειτουργεί όχι μόνο για τους ανθρώπους, αλλά και για πολλές πόλεις, χώρες και ακόμη και ολόκληρες ηπείρους.-2

Ο κοιμισμένος προφήτης Edgar Cayce είδε πρώτα τις πυρηνικές εκρήξεις στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι και στη συνέχεια προέβλεψε την τύχη της Ατλαντίδας στην Αμερική. Σύμφωνα με τον προφήτη, οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να γίνουν θύμα καταστροφής, επειδή η χώρα ζει αντίθετα με το σύνθημά της, «Εμπιστευόμαστε στον Θεό». Παρεμπιπτόντως, αυτό το σύνθημα είναι χαραγμένο στο δολάριο.

Η Ρωσίδα μάγισσα Alina Polyn ισχυρίζεται ότι το ημερολόγιο των μοιραίων γεγονότων έχει προγραμματιστεί από καιρό και είναι το 2029 που θα γίνει καταστροφικά επικίνδυνο για ορισμένες χώρες. Ειδικά για τις ΗΠΑ, γιατί αυτή η χώρα κουβαλά μια μήτρα καταστροφής.

Μεγάλη Βρετανία.

Η Αγγλία, σύμφωνα με τις ίδιες προβλέψεις του Κέισι, θα τιμωρηθεί για την περηφάνια της.

Σύμφωνα με την κληρονομική σαμάνο Elena Batyr, αυτό που περιμένει τη Μεγάλη Βρετανία δεν είναι τίποτα άλλο από καρμική ανταπόδοση. Τα οράματά της υποδηλώνουν ότι για όλα φταίνε οι γυναίκες της κυρίαρχης οικογένειας. Είναι αυτοί που προσελκύουν προβλήματα στην Αγγλία εδώ και αρκετές δεκαετίες. Αλλά οι γυναίκες στην εξουσία θα είναι πάντα εδώ - αυτό είναι το κάρμα. Δεν είναι τυχαίο ότι ο θηλυκός ρούνος Gebo βρίσκεται στη σημαία της χώρας.

Η Ελισάβετ Β', η Μάργκαρετ Θάτσερ, η Τερέζα Μέι - ακόμη και μια από τις πιο σημαίνουσες πολιτικές προσωπικότητες στον κόσμο, ο Μπόρις Τζόνσον, διέφυγαν για να παραιτηθούν από τις πολιτικές τους. Και σύμφωνα με ορισμένα σημάδια, αυτό δεν είναι χωρίς λόγο: οι άνθρωποι έχουν παρατηρήσει ότι πριν από φυσικές καταστροφές, οι αρχές εγκαταλείπουν τα μέρη όπου κάτι πρόκειται να συμβεί.

Γερμανία.

Για να είμαστε δίκαιοι, αξίζει να σημειωθεί ότι η Γερμανία ξεπερνά το κάρμα της από τις 23 Μαΐου 1949. Ήταν εκείνη την ημέρα που μια σημαία με μια μαύρη λωρίδα πέταξε για πρώτη φορά πάνω από τη χώρα.

Το νέο εγκεκριμένο σύμβολο του κράτους, σύμφωνα με τους ειδικούς, προκαθόρισε το μέλλον της χώρας. Η μαύρη κορυφαία λωρίδα στη σημαία αντιπροσωπεύει το παρελθόν. Ό,τι κι αν είναι, υπάρχει και δεν χρειάζεται να κρυφτείς από αυτό.

Αλλες χώρες.

Ο νόμος του κάρμα λειτουργεί όχι μόνο για τους ανθρώπους, αλλά και για πολλές πόλεις, χώρες και ακόμη και ολόκληρες ηπείρους.-3

Ανώμαλα φαινόμενα παρατηρούνται σε όλο τον κόσμο - περίεργα σύννεφα στη Βραζιλία, δύο Ήλιοι στον ουρανό πάνω από το Λονδίνο, ένας θερμοπίδακας στη μέση της μεξικανικής ερήμου. Ο διάσημος μάγος του Μεξικού, Vasquez Alba, πιστεύει ότι όλα αυτά δεν είναι μόνο έτσι - ολόκληρα κράτη σύντομα θα εξαφανιστούν από τον παγκόσμιο χάρτη και η Αίγυπτος θα είναι από τις πρώτες που θα πληγούν από αντίποινα. Σε αυτό το μέρος συγκεντρώνονται οι σκοτεινές δονήσεις της Γης.

Ο εσωτεριστής Vadim Kuzmenko συμφωνεί με τον μάγο και προσθέτει ότι την Αίγυπτο θα ακολουθήσουν η Τουρκία, η Ιαπωνία, η Πολωνία, η Γαλλία, η Αγγλία, η Ουκρανία, επειδή όλοι είναι ίσοι ενώπιον του νόμου του κάρμα.

Σύμφωνα με τα οράματα του Casey, η Ινδία θα πληρώσει για το γεγονός ότι, έχοντας τεράστια πνευματική γνώση, δεν την εφαρμόζει στην πράξη και η Κίνα θα πληρώσει για την απομόνωσή της.

Οι φυσικές καταστροφές και οι στρατιωτικές συγκρούσεις γίνονται όλο και συχνότερες. Τι είναι αυτό? Καρμικά χρέη ή το τέλος του κόσμου που σχεδίασε ο Δημιουργός; Σε γενικές γραμμές, δεν έχει σημασία για ποιον λόγο μπορεί να πεθάνει όλη η ζωή στη Γη. Το σημαντικό είναι ότι αυτό μπορεί ακόμα να αλλάξει. Αυτό σημαίνει ότι όλα είναι στα χέρια μας.

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου