Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

Το 2024 θα είναι η χρονιά των Μεγάλων Σημείων στον ουρανό.


Αγαπητοί αναγνώστες του The Big The One!

Έρχεται το έτος 2024, την παραμονή του οποίου ο κόσμος είναι τόσο φοβισμένος που οι Άγιοι Βασίληδες, οι Χιονάτες, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και τα αμοιβαία συγχαρητήρια για το νέο έτος έχουν εξαφανιστεί κάπου στις πλατφόρμες συζήτησης. Η διάθεση μεταξύ χωρών και λαών είναι ζοφερή - όλοι περιμένουν αλλαγές και κανείς δεν έχει καμία αμφιβολία ότι οι αλλαγές δεν θα είναι καλές. 

Ωστόσο, θέλουμε να ενθαρρύνουμε και να καθησυχάσουμε τους αναγνώστες μας με το γεγονός ότι στο τέλος όλα θα είναι υπέροχα: όλοι οι εκφυλισμένοι θα σταλούν στην κόλαση για εργασία και επανεκπαίδευση και οι καλοί άνθρωποι θα παραμείνουν για να ζουν ειρηνικά στη Γη ή σε κάποιο άλλο πλανήτη για τα επόμενα γεγονότα σε κοσμική κλίμακα.

Μάλιστα, βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη:

Αυτή η θαυματουργή πύλη άνοιξε πάνω από τον ωκεανό απέναντι από τη Νέα Υόρκη , περίπου 5 μίλια μακριά. Τι είναι αυτό δεν είναι ξεκάθαρο, αλλά οι άνθρωποι σαφώς δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. 

Πύλη Αργεντινής:

Όλο και πιο συχνά, τρύπες αυτού του είδους εμφανίζονται στον ουρανό:

Υπάρχει επίσης κάτι ξεκάθαρα λάθος με τα σύννεφα:

Θαυμάσια πράγματα συμβαίνουν στον ήλιο:

Και φυσικά – μετεωρίτες που πετούν πολύ περίεργα:

Οι ανωμαλίες τριγύρω μεγαλώνουν σαν χιονοστιβάδα, είναι τόσες πολλές που αντί για λόγια, στους επισήμους μόνο σάλιο τρέχουν από το στόμα τους.  

Μια ξεχωριστή ιστορία αφορά διάφορα είδη αστροπαθών και ευαίσθητων, που χτυπήθηκαν από κάποιου είδους κύμα τηλεπαθητικών μηνυμάτων για επικείμενες αλλαγές. Αν πριν από 20 χρόνια κάποιος πάστορας είχε σταθεί στο δρόμο και άρχιζε να κηρύττει ότι αύριο ήταν η Αρπαγή, οι δικοί του άνθρωποι θα τον είχαν πάει στην κόλαση. Αλλά τώρα όλοι βλέπουν και καταλαβαίνουν ότι οι καιροί είναι ήδη οι ίδιοι και ανά πάσα στιγμή ο ουρανός μπορεί πραγματικά να κουλουριαστεί σε κύλινδρο. 

Και σίγουρα θα καταρρεύσει, αφού οι άνθρωποι έχουν ήδη κουραστεί να σώζουν τον εαυτό τους, κρατούνται πολύ αυστηρά υπό έλεγχο από κάποιες πολύ σοβαρές δυνάμεις κοσμικής φύσης. Επομένως, η απελευθέρωση μπορεί επίσης να έρθει μόνο από το διάστημα.

Δεν πιστεύουμε ότι οι Νεφελίμ θα φτάσουν την 1η Ιανουαρίου 2024 και θα σώσουν τους πάντες, αλλά το 2024 οι άνθρωποι θα δουν πραγματικά ότι δεν είναι μόνοι. Το 2024 θα είναι η χρονιά των Μεγάλων Σημείων στον ουρανό, γι' αυτό συγχαίρουμε τους αναγνώστες μας εκ των προτέρων τόσο για το Νέο Έτος όσο και για την προσέγγιση αυτών των Μεγάλων Ζώδων.

Όταν όλοι οι άνθρωποι το δουν ΑΥΤΟ, όλοι θα καταλάβουν ότι όλα θα τελειώσουν καλά στο τέλος. Μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα, συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου