Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Έσκασε ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ για τα UFO: Ποιοί και πώς τα εντοπίζουν! Πόσα έχουν βρει (Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ).

 Ετοιμάζουν κάτι μεγάλο...

Σύμφωνα με μια έκθεση-βόμβα της Daily Mail , ένας βραχίονας της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Αμερικής παρακολουθεί και συλλέγει εξωγήινα αεροσκάφη εδώ και δεκαετίες.

Είναι μάλιστα πολλές οι πηγές της Daily Mail που ισχυρίζονται ότι έχουν ενημερωθεί για τις άκρως απόρρητες επιχειρήσεις, αναφέροντας ότι τουλάχιστον εννέα μη ανθρώπινα οχήματα έχουν συλλεχθεί από τη CIA από το 2003.

Το Γραφείο Παγκόσμιας Πρόσβασης (OGA) της CIA φέρεται να είναι η πτέρυγα που επιβλέπει τις επιχειρήσεις ανάκτησης UFO. Ακόμα και το όνομα υπονοεί ότι το γραφείο έχει πρόσβαση οπουδήποτε στον πλανήτη!

Η CIA φέρεται να διαθέτει τεχνολογία που «μπορεί να διακρίνει τα UFO ενώ είναι ακόμη καλυμμένα», έτσι ο στρατός των ΗΠΑ μπορεί να βρει το αόρατο αεροσκάφος εάν προσγειωθεί ή συντριβεί.

Η ομάδα μπορεί με κάποιο τρόπο ακόμη και να εισέλθει σε περιορισμένες περιοχές για να ανακτήσει τα UFO, σχολιάζεται!

Ο δημοσιογράφος, Josh Boswell, εξηγεί ότι μια ανώνυμη πηγή του είπε ότι ένα τμήμα της CIA έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει UFO ενώ είναι καλυμμένα, έχουν προσγειωθεί, συντριβεί ή έχουν πέσει στην γη.

Δείτε το βίντεο μόνο στο ΕΛ:

Θυμίζουμε πως, όπως διαβάσατε πρόσφατα στο ΕΛ, ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών Ντέιβιντ Γκρους, ο οποίος κατέθεσε ενόρκως ενώπιον μιας υποεπιτροπής επίβλεψης της αμερικανικής Βουλής για την εθνική ασφάλεια, πέταξε υπερβόμβα λέγοντας πως οι ΗΠΑ ανέσυραν πιλότους που δεν ήταν άνθρωποι από πεσμένα άγνωστα σκάφη!

Η ακρόαση στην Ουάσιγκτον ήταν ιστορική καθώς σηματοδοτεί ξεκάθαρα ότι οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι είναι πιο ανοιχτοί από ποτέ στο να συζητήσουν την πιθανότητα ότι οι… εξωγήινοι είναι αληθινοί. Θέλουν πράγματι να εμφανίσουν… εξωγήινους ή θα χρησιμοποιήσουν απλά το αφήγημα της «εξωγήινης απειλής» για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να επιβάλλουν αυτά που θέλουν αλλά και να καλύψουν άλλα θέματα;;; (ΕΔΩ τι πραγματικά ισχύει). 


el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου