Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

ΥouTuber κάνει βόλτα στην Ομόνοια τη νύχτα: «Ζώνη απαγορευτική για τουρίστες»


ΥouTuber κάνει βόλτα στην Ομόνοια τη νύχτα: «Ζώνη απαγορευτική για τουρίστες» - Το βίντεο έχει τίτλο «Οι χειρότεροι δρόμοι της Ευρώπης για τα ναρκωτικά - Ένας περίπατος στην Ομόνοια της Αθήνας» 

Το βίντεο που μέχρι στιγμής έχει 575.830 προβολές έχει τίτλο «Οι χειρότεροι δρόμοι της Ευρώπης για τα ναρκωτικά- ένας περίπατος στην Ομόνοια της Αθήνας» και παρουσιάζει μια ζοφερή εικόνα ενός από τα κεντρικότερα σημεία της ελληνικής πρωτεύουσας.

Ο παρουσιαστής αναφέρει πως πέρασε κάποια χρόνια στην φυλακή και αφού αρχικά παρουσιάζει μια πανοραμική εικόνα της Αθήνας με φόντο την Ακρόπολη, σημειώνει για την Ομόνοια: «Τη νύχτα υπάρχουν ναρκωτικά παντού, παράνομοι μετανάστες παντού, έγκλημα παντού, συνεπώς παίρνω ρίσκο».

«Γνωστή ως η ευρωπαϊκή εκδοχή του Κένσινγκτον της Φιλαδέλφειας, η Ομόνοια έχει κατακλυστεί από ναρκωτικά και παράνομη μετανάστευση, μετατρέποντας αυτό το προάστιο κοντά στα διάσημα τουριστικά αξιοθέατα της Αθήνας σε μια ζώνη απαγορευτική για τουρίστες», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Αν και λέει πως η Ομόνοια δεν είναι σαν την Μασσαλία ή το Σικάγο, που υπάρχουν δολοφονίες, τονίζει πως «τα ναρκωτικά είναι στους δρόμους».

Σε άλλο σημείο λέει πως «αν κάτι έμαθα για την Αθήνα είναι πως οι αστυνομικοί έρχονται ντουζίνες» ενώ κάνει ειδική αναφορά και στα Εξάρχεια, όπου όπως αναφέρει «οι αναρχικοί ελέγχουν την περιοχή και επιτίθενται στην αστυνομία». Ωστόσο διευρκινίζει πως «είναι ασφαλές σημείο».

lifo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου