Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ - ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΚΗ! Συγκλονιστικές εξελίξεις.

 π. Παναγιώτης Τσιώλης - ο Βατάτζης στο Φανάρι


Ο μακαριστός, διορατικός πατήρ Παναγιώτης Τσιώλης, ο περίφημος "Γέροντας των Αγράφων", που κοιμήθηκε στις 12-11-2021 μ.Χ., είχε αποκαλύψει στον εκδότη του Στύλου Ορθοδοξίας Διονύση Μακρή, ότι ο μαρμαρωμένος Βασιλιάς μας, ο Άγιος Αυτοκράτορας Νικαίας Ιωάννης Δούκας Βατάτζης, εμφανίστηκε στο Φανάρι και πήγε μάλιστα στον ίδιο τον Οικουμενικό Πατριάρχη!
 
Θυμίζουμε ότι ο Άγιος Ιωάννης Δούκας Βατάτζης ο Ελεήμων, όπως πριν δεκαετίες ανέφερε πρώτο παγκοσμίως το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, είναι σύμφωνα με Αγιορείτες πατέρες ο αναμενόμενος Άγιος Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, με τον οποίο ο Θεός θα μας ξαναδώσει την Πόλη και επί των ημερών του θα ανθίσει η ειρήνη, η Ορθοδοξία και η ευημερία σε όλη την γη! Ο Βατάτζης είχε βγει άφθαρτος από τον τάφο του, και αυτός και τα βασιλικά ιμάτιά του, σαν καθήμενος επί θρόνου και σαν κυριολεκτικά μαρμαρωμένος, δηλαδή σαν να κοιμάται ζωντανός και ακίνητος! (δείτε εκείνο το πρώτο δημοσιεύμά μας εδώ  - δείτε άλλα σχετικά δημοσιεύματά μας εδώ, εδώ και εδώ)


Ο ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ

Ανέφερε, συγκεκριμένα, ο Διονύσης Μακρής, σε σχετική ομιλία του στην Δράμα (26-11-2023) για τον μακαριστό π. Παναγιώτη Τσιώλη:

"Και μου 'λεγε για τον Άγιο Ιωάννη τον Βατάτζη. Πολλές φορές τον έβλεπε! Συνομιλούσε με τους Αγίους. Πάρα πολλές φορές ο παππούλης. Και μου λέει "καθαρίζουν την Πόλη".

Μια μέρα ήταν στενοχωρημένος. Αυτό θα σας το πω, χωρίς, έτσι, παρεξήγηση. Του λέω " παππούλη γιατί στεναχωρήθηκες;". Έκλαιγε...

"Να, μου λέει. Πήγε ο Άγιος Ιωάννης, ο Βασιλιάς μας, πήγε και είδε τον Πατριάρχη. Ως και ο Πατριάρχης δεν τον αναγνώρισε και τον έδιωξε. Γιατί του ζήτησε βοήθεια, ήταν σαν ζητιάνος και του ζήτησε βοήθεια και δεν του έδωσε βοήθεια, τον έδιωξε. Και είναι στεναχωρημένος. Έδιωξε τον Βασιλιά μας"...

Λέω, "αφού ήταν ζητιάνος δεν θα τον κατάλαβε ο άνθρωπος".

"Έπρεπε να τον καταλάβει, ότι ήταν ο Βασιλιά μας, ότι ήταν Άγιος"...

Και του λέω "έχει σηκωθεί;".

'"Έχει σηκωθεί! Βγήκε το σπαθί του! Κι είναι έτοιμος για την Βασιλεύουσα! Θα ΄ρθουν τα γεγονότα"!


ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ

Το ότι βγήκε το σπαθί του Μαρμαρωμένου μας (αφθάρτως κοιμωμένου) Βασιλιά Ιωάννη Βατάτζη, σύμφωνα με την μαρτυρία του μακαριστού αγίου Γέροντος Εφραίμ της Αριζόνα (δείτε την εδώ), θα σημαίνει πως θα ξεκινήσει ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος! Και όπως ζούμε στις μέρες μας, πράγματι έχει ξεκινήσει από την Ουκρανία και τώρα την Παλαιστίνη (το πάνω και το κάτω), ενώ προηγήθηκε η πανδημία - βιολογικός πόλεμος του τεχνητού ιού που "διέφυγε" από το Βιολογικό Εργαστήριο της Γιουχάν στην Κίνα, το οποίο χρηματοδοτούνταν από τις ΗΠΑ...

Πριν την κορύφωση και γενίκευση όμως του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου, που θα είναι απολύτως καταστροφικός για τους εμπολέμους, πρέπει να προηγηθεί η επίθεση της Τουρκίας στην Ελλάδα (νησιά), ώστε να δοθεί αφορμή στην Ρωσία να εισβάλει στην Τουρκία και να καταλάβει τα Στενά, προελαύνοντας για Ισραήλ - Παλαιστίνη!

Η τελική και εξαντλητική απευθείας αναμέτρηση ΗΠΑ/ΝΑΤΟ με Ρωσία/Ισλάμ, θα έχει ως αποτέλεσμα την απόδοση της Πόλης και των Στενών στην ουδέτερη τότε Ελλάδα και την παγκόσμια αναλαμπή της Ορθοδοξίας, μέσα από τον εν Κωνσταντινουπόλει και πάλι Ελληνισμό, υπό την Βασιλεία Βατάτζη! Δείτε τι έλεγαν σχετικά ο Άγιος Παΐσιος εδώ και ο Γέροντας Ιωσήφ Βατοπεδινός εδώ. Δείτε τι είπε ο ίδιος ο Χριστός στον Μακρυγιάννη εδώ! Δείτε πώς θα εξελιχθεί η Επιχείρηση "Τελική Ελευθερία" του Στρατού μας εδώ, με την διάβαση του Έβρου προς ανάκτηση της Βασιλεύουσας!

Άρα όντως, από μέρα σε μέρα πλέον θα έρθουν τα αναμενόμενα! Το σπαθί βγήκε! Ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς μάς περιμένει! Είναι αναμέσά μας!


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

4 σχόλια:

 1. ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ.ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ.ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συμφωνώ, δυστυχώς ο κόσμος δε θέλει να ακούει για διωγμους, για στερήσεις, και ομολογίες πίστεως.

   Διαγραφή
  2. Πρέπει επειγόντως να μπει ένα φρένο στον κάθε(καμένο) που χρησιμοποιεί τους αγίους, για να γίνεται πιστευτος, προκειμένου να περάσει το δικό του μυνημα.

   Διαγραφή