Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Από ότι φαίνεται τελικά βρέθηκε Χατζανέστης Νο 2.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όταν πριν χρόνια  έλεγα και έγραφα ότι  "ο εχθρός μας κυβερνά" κάποιοι σίγουρα νόμιζαν ότι τα είχα χάσει. Όταν πάλι πριν καιρό έγραφα για "Τούρκους Εσωτερικού" που έχουμε και μας κυβερνάνε, σίγουρα πάλι ο αποβλακωμένος κάτοικος της χώρας θα νόμιζε ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται.

✔️Και 12 νησιά αποστρατικοποιημένα
✔️Και Turkaegean μέχρι την μέση του Αιγαίου
✔️Και την Κύπρο πάρε πάρε τώρα που γυρίζει και το αφεντικό τα δίνει όλα τζάμπα...
 
Τι δεν καταλαβαίνεις Ν.Δούλη;; Πάρε τώρα τις Πρέσπες του Αιγαίου και μάθε πως για όλα θα έρθει η ώρα που θα πληρώσεις.

Κάποιοι ίσως νόμιζαν ότι ο Ταπίγ έρχεται για να δει τον μέγιστο ηγέτη Κυριάκο... και ότι θα μας παραδώσει Αν. Θράκη και Μικρά Ασία!... Έτσι για να βγουν αληθινοί και οι Ορθόδοξοι προφήτες που έχουν πει ότι η Κωνσταντινούπολη θα δοθεί στους Έλληνες.... Ωστόσο ο Υπ. Άμυνας Δένδιας είναι σε επίσκεψη στην... Γκάνα, εκεί θα επισκεφτεί το ελληνικό σχολείο του Αγ. Νικολάου... όλο αυτό δεν μπορεί να το διαχειριστή και είπε... δεν πάω στην Γκάνα!;;
 
Μακριά από όλο αυτό και ας είναι και στην Γκάνα... Όταν σου δίνουν πάρα πολλά... έτσι είναι κάπου δεν μπορείς να τα διαχειριστής! Ιστορικά πάντα.... από ότι φαίνεται τελικά βρέθηκε Χατζανέστης Νο 2.
 
Υ.Γ Και να πω ότι δεν είχαμε προειδοποιήσει για όλα, θα ήταν ψέμα. Και για την αποστρατιωτικοποίηση που ήδη γίνεται γράψαμε και για ότι ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ σας το είχαμε πει...όλα σας τα είχαμε γράψει. Και όταν έγραφα σε κάποιο ιστολόγιο ως σχολιαστής για το σύνορο του 25 μεσημβρινού , το τι λάσπη "έφαγα" δεν λέγεται από τους λεγόμενους φασίστες και Ν.Δούληδες....Τα γεγονότα όμως πάντα με  ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ. Ελάχιστοι αξίζουν πλέον να ζουν στην χώρα των Ελλήνων. Ελάχιστοι αξίζουν πλέον να αποκαλούνται...ΕΛΛΗΝΕΣ.

Υ.Γ 1 Νταξ εάν ήμουν Ερντογάν την επόμενη φορά θα του έδινα να φιλήσει και το χέρι αλλά και το παπούτσι.

2 σχόλια:

 1. ΗΛΙΑ ΛΕΙΠΕΙΣ-Τεμεναδεs Γεραπετριτηs στον Ερντογαν στο ιδιο εργο θεατεs...-YouTube
  οταν οι αντρεs εχουν @ Ρ Χ Ι Δ Ι @!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. 🤣🤪

  ΌΤΑΝ ΤΑΡΧΗΓΟΠΟΥΛΟ
  ΦΙΛΟΎΣΕ ΤΑ ΚΟΥΛΑΔΙΑ
  ΤΣΙ ΑΔΕΡΦΟΜΑΝΑΣ!!!
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΉΘΗΚΑΝ
  ΝΑ ΠΈΣΟΥΝ ΟΙ
  ΑΛΕΞΟΚΟΥΛΙΔΕΣ

  ΜΠΕΕΕ

  ΤΟΥ ΛΕΊΠΕΙ ΚΙΟΛΑΣ
  🤣🤪

  ΑπάντησηΔιαγραφή