Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

παράξενο UFO με μια περιστρεφόμενη πύλη φωτιάς πέταξε πάνω από την Κούβα.Εικόνες ενός μυστηριώδους ιπτάμενου αντικειμένου με περιστρεφόμενη μηχανή προκαλούν σάλο
5 Αυγούστου 2023Τα πλάνα ενός μυστηριώδους ιπτάμενου αντικειμένου με περιστρεφόμενο κινητήρα προκαλούν μεγάλη αναταραχή στην κοινότητα των UFO.
Αλλά μπορεί το αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο να είναι πραγματικά μια εξωγήινη μορφή ζωής; Ασαφές!
Το κλιπ φαίνεται να δείχνει ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο που μοιάζει με τα διαστημόπλοια από τη θρυλική επιτυχημένη ταινία "Ημέρα Ανεξαρτησίας" σε σχήμα και σχεδιασμό.
Ιδιαίτερα μυστηριώδες: το αντικείμενο που μοιάζει με UFO φαίνεται να έχει έναν φλεγόμενο κινητήρα στην ουρά που φαίνεται να καίγεται με διαφορετική ένταση.
Σε ένα σημείο, η φλεγόμενη μηχανή αρχίζει να περιστρέφεται και το υποτιθέμενο UFO μετατρέπεται σε πύρινη μπάλα [βολίδα] στον ουρανό.
Στη συνέχεια, η φωτιά μετατρέπεται σε μια περιστρεφόμενη γραμμή φλόγας.
Το βίντεο γυρίστηκε αρχικά σε κινητό τηλέφωνο το 2019 από έναν κάτοικο στη γειτονιά Cerro της Αβάνας της Κούβας, αλλά τώρα επανεμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε viral αφού ο Κουβανός δημοσιογράφος Juan Manuel Cao το μοιράστηκε στο κανάλι YouTube AmericaTeVe Miami.
«Είναι ό,τι πιο κοντινό σε ιπτάμενο δίσκο. Τουλάχιστον αυτό έχω δει ποτέ - και δεν είναι μια κουκκίδα στον ουρανό, είναι σαφώς ορατό», εξηγεί ο Cao για το κλιπ.
Ο πρώην συνεργάτης πληροφοριών των ΗΠΑ, συνταγματάρχης Octavio Pérez, δήλωσε στην εκπομπή ότι το αεροπλάνο θα μπορούσε ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει ένα σύστημα αντιβαρύτητας, το οποίο υποδηλώνει ότι «θα μπορούσε να είναι εξωγήινο» ή ένα κατασκοπευτικό αεροπλάνο που προέρχεται από «εξωγήινη τεχνολογία».
Το βίντεο έρχεται εν μέσω ενός αυξανόμενου κύματος μαρτυριών στις ΗΠΑ σχετικά με την ύπαρξη UFO.
Ο πρώην αξιωματούχος των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών , εργολάβος πληροφοριών των ΗΠΑ David Grusch ισχυρίστηκε πρόσφατα ενώπιον του Κογκρέσου ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ διατηρεί ένα μυστικό πρόγραμμα ανάκτησης UFO και έχει στην κατοχή της «μη ανθρώπινα» διαστημόπλοια και «νεκρούς πιλότους».
πηγή  5-8-23
https://anti-matrix.com/2023/08/05/bilder-eines-mysterioesen-flugobjekts-mit-einem-sich-drehenden-triebwerk-sorgen-fuer-aufregung-video/
--------------------------------------
Ένα παράξενο UFO με μια περιστρεφόμενη "πύλη φωτιάς" πέταξε πάνω από την ΚούβαΤο βίντεο καταγράφει ένα ασυνήθιστο ιπτάμενο αντικείμενο στο δήμο Cerro (Αβάνα, Κούβα). Βίντεο που ανέβηκε στο YouTube από τον Κουβανό δημοσιογράφο Juan Manuel Cao (το περιστατικό συνέβη το 2019)Το μεγαλύτερο μέρος του βίντεο δεν είναι αρχικά εστιασμένο, δείχνει ένα θολό «φλογερό» σημείο στον ουρανό, το οποίο φαίνεται να συνδέεται με κάτι και κινείται με ομοιόμορφες κυκλικές κινήσεις. Ωστόσο, όταν ο χειριστής προσαρμόζει τελικά την εστίαση, ένα εξαιρετικά ασυνήθιστο ιπτάμενο αντικείμενο εισέρχεται στο οπτικό πεδίο. Έχει έντονο σχήμα "U" ή μπούμερανγκ, (προπέλα ασυνήθιστου σχήματος) λάμπει πορτοκαλί και κάτω από αυτό είναι ένας περιστρεφόμενος "κινητήρας". Ο Juan Manuel Cao, ενθουσιασμένος από αυτό που είδε, ζήτησε τη συμβουλή του πρώην αξιωματικού πληροφοριών των ΗΠΑ συνταγματάρχη Octavio Perez, ο οποίος πρότεινε ότι αυτό το ιπτάμενο αντικείμενο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα σύστημα αντιβαρύτητας. Ο Perez πρότεινε ακόμη ότι θα μπορούσε να είναι ένα εξωγήινο αναγνωριστικό αεροσκάφος.

------------------
σχολιο χρήστη του κοινωνικού δικτύου
Αν ταιριάζει στην περιγραφή των χερουβείμ, σεραφείμ κ.λπ. σύμφωνα με τη Βίβλο, τότε η κόλαση περιμένει τη Γη, κάτι που περιμένουν οι Εβραίοι με την έλευση του Mashiach
είναι ακριβώς ότι, τα χερουβείμ και τα σεραφείμ ήταν οι τεχνικές συσκευές εξωγήινων πολιτισμών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου