Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Έρχεται η επόμενη παγκόσμια υπερδύναμη!

 

Ποιός διοικεί τον κόσμο;;;

 

Ο πολιτικός επιστήμονας Ian Bremmer υποστηρίζει ότι δεν είναι τόσο απλό όσο ήταν παλιά. Με μερικές ερωτικές ερωτήσεις σχετικά με την φύση της ηγεσίας εξηγεί, όπως ισχυρίζεται, τον αντίκτυπο της εξελισσόμενης παγκόσμιας τάξης, κάνοντας λόγο για μια υπερδύναμη, η οποία είναι στα σκαριά, αλλά οι περισσότεροι δεν ξέρουν ποια είναι

Όπως αναφέρει:

 

«Δεν υπάρχει κουμπί παύσης σε αυτές τις εκρηκτικές και ενοχλητικές τεχνολογίες.

Δεν γνωρίζω αν το ξέρετε αυτό. Υπάρχουν πάνω από εκατό άνθρωποι στον κόσμο σήμερα, με την γνώση και την τεχνολογία για την δημιουργία ενός νέου ιού ευλογιάς.

Αυτοί οι τεχνολογικοί Τιτάνες, δεν είναι απλά άνθρωποι αξίας 50 ή 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων ή περισσότερο. Είναι ολοένα και πιο ισχυροί άνθρωποι στον πλανήτη, με επιρροή στο μέλλον μας (σ.σ. Δρουν εκ μέρους της παγκόσμιας αρχής, δεν αποτελούν την παγκόσμια αρχή, αλλά επίπεδο δύναμης στην διεθνιστική πυραμίδα εξουσίας).

Θα ενεργήσουν υπεύθυνα καθώς θα απελευθερώνουν την νέα και ισχυρή “Τεχνητή Νοημοσύνη”; Τι θα κάνουν με αυτόν τον πρωτοφανή όγκο δεδομένων που συλλέγουν από εμάς και  το περιβάλλον μας;».

 

 

 

Η τεχνητή Νοημοσύνη θα έχει την δική της προσωπικότητα και θα θέλει τους πάντες συνδεδεμένους σε αυτή μέσω του ιντερνέτ των σωμάτων για αρχή.

Έχουν αρχίσει και γίνονται όλο και πιο γνωστές οι τεχνολογίες του Internet of Bodies – Ίντερνετ των Σωμάτων, οι οποίες φυσικά εμπίπτουν στην ευρύτερη κατηγορία του IoT και συνδέουν το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ με το διαδίκτυο (!)

Το Ίντερνετ του Σώματος μπορεί να λειτουργήσει κυρίως μέσω εμφυτεύσιμων συσκευών, όπως για παράδειγμα στην καρδιά, οι οποίες μπορούν να παρέχουν, σε πραγματικό χρόνο, συνεχείς πληροφορίες, σχετικά με τις καρδιακές διακυμάνσεις του ασθενούς. Αυτές οι συσκευές μπορούν επίσης να ρυθμίσουν τους καρδιακούς παλμούς σε ασθενείς, των οποίων οι καρδιές κτυπούν πολύ γρήγορα ή πολύ αργά, και μπορούν να βοηθήσουν στην θεραπεία της καρδιακής ανεπάρκειας.

Πέραν τούτου, η Amazon έχει κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίες, σε σχέση με ένα βραχιολάκι που έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθεί και να καταγράφει τις θέσεις των εργαζομένων και τις κινήσεις των χεριών. Εάν το βραχιολάκι εντοπίσει χαλάρωση στην παραγωγικότητα, τότε θα δονείται για να ωθήσει τον υπάλληλο να επικεντρωθεί.

Υπάρχει ανησυχία, σχετικά με το εάν η τεχνολογία που περιγράφεται στα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Amazon ενδέχεται να παραβιάζει το δικαίωμα των εργαζομένων στην ιδιωτική ζωή. Το βραχιολάκι θα στέλνει παλμούς υπερήχων σε προκαθορισμένα διαστήματα, για να παρακολουθεί τις κινήσεις των χεριών των εργαζομένων.

Οι συσκευές IoB που χρησιμοποιούνται ήδη και αυτές που βρίσκονται σε εξέλιξη μπορούν να παρακολουθούν, να καταγράφουν και να αποθηκεύουν τις τοποθεσίες των χρηστών, τις σωματικές λειτουργίες, καθώς και ό, τι βλέπουν, ακούνε και ακόμη και ό,τι ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ!!! Σύμφωνα με τους ερευνητές του RAND, υπάρχουν πολλές άλυτες ερωτήσεις, σχετικά με το ποιος έχει την εξουσία, να έχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα – και πώς μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ IoB Η ΜΑΖΙΚΗ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΤΣΙΠ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥ ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΥΠΕΡΝΟΗΜΟΣΥΝΗ!!!! Στο τέλος δεν θα τους ενδιαφέρουν καν τα σώματα!!!

ksipnistere.com

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου