Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Χιόνι τον Αύγουστο στην Ιταλία!!! Ζήτω η «υπερθέρμανση» – ΒΙΝΤΕΟ.

 Δείτε...Η κακοκαιρία συνεχίζει να πλήττει σφοδρά την Ιταλία και ένα μάλλον άτυπο φαινόμενο σημειώνεται αυτές τις ώρες στα Βόρεια .

Η απότομη πτώση της θερμοκρασίας, υποβοηθούμενη από τις άφθονες βροχοπτώσεις, έφερε χιόνι στους Δολομίτες, οροσειρά στην βορειοανατολική Ιταλία, τμήμα των Άλπεων!

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΨΥΧΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ

Ο διακριθείς Αυστραλός γεωλόγος και καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, Ian Rutherford Plimer, σε συνεχείς του ομιλίες και παρεμβάσεις τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να αντικρούσει το αφήγξμα της υπερθέρμανσης του πληνήτη.

Όπως ο ίδιος τονίζει, επικαλούμενος επιστημονικά στοιχεία, όλα ξεκινούν και τελειώνουν από την εξής απλή ερώτηση:

«Από πότε;»!

Ποιά είναι η περίοδος στην οποία αξίζει να εστιάσουμε για να καταλάβουμε αν ο πλανήτης σήμερα ψύχεται ή θερμαίνεται;;

O ίδιος επισημαίνει πως αν για παράδειγμα γίνουν αρχίσει κάποιος να συγκεντρώνει δεδομένα από μέχρι 150 χρόνια πριν, θα έρθει στο συμπέρασμα ότι υπήρχε μία «μικρή γενική αύξηση θερμοκρασίας, με 3 περιόδους αύξησης και 3 περιόδους ελαφράς ψύξης».

Αν αντίθετα οι μετρήσεις άρχιζαν από την εποχή του Χριστού, τότε θα παρατηρούσαμε μία σημαντική ψύξη περί των 5 βαθμών!

Μάλιστα σήμερα πολλές μελέτες κάνουν λόγο για «μικρή Εποχή των Παγετώνων (LIA)» που προηγήθηκε τις τελευταίες εκατονταετίες.

Ειδικότερα μιλούν για ένα κλιματικό διάστημα που εμφανίστηκε από τις αρχές του 14ου αιώνα έως τα μέσα του 19ου αιώνα, όταν οι ορεινοί παγετώνες επεκτάθηκαν σε διάφορες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων των Ευρωπαϊκών Άλπεων, της Νέας Ζηλανδίας, της Αλάσκας και των νότιων Άνδεων, και οι μέσες ετήσιες θερμοκρασίες σε όλο το βόρειο ημισφαίριο μειώθηκαν κατά 0,6 °C σε σχέση με τη μέση θερμοκρασία μεταξύ 1000 και 2000μ.Χ..

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ»

Ο νομπελίστας φυσικός, John Clauser, περιέγραψε την υποτιθέμενη «κλιματική έκτακτη ανάγκη» ως «ψευδοεπιστημονική θεωρία», η οποία βασίζεται στην άγνοια και την αμορφωσιά των ανθρώπων. Σύμφωνα με τον ίδιο, η επιστήμη έχει διολισθήσει σε «δημοσιογραφική ψευδοεπιστήμη».

Ο βραβευμένος με Νόμπελ Δρ. John Clauser, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του CO2 Coalition, παρέδωσε μια διάλεξη στην Quantum Korea 2023 Seoul στις 26 Ιουνίου 2023.

Σχετικά με το κλίμα, ο Δρ. Clauser δήλωσε: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κλιματική κρίση. Ο κόσμος στον οποίο ζούμε σήμερα είναι γεμάτος παραπληροφόρηση. Εναπόκειται στον καθένα από εσάς να διακρίνει την αλήθεια από το ψέμα με βάση τις ακριβείς παρατηρήσεις των φαινομένων».

Όπως τόνισε στο βίντεο που είδατε μόνο στο ΕΛ:

«Το πιο αξιολύπητο απ’ όλα είναι ότι η έλλειψη επιστημονικής γνώσης από μέρους των ανθρώπων επιτρέπει στην ψευδοεπιστήμη να προωθεί απάτες.

Έχω κάμποσα (παραδείγματα) που δεν θα έχω χρόνο να συζητήσω αλλά μπορώ με σιγουριά να πω ότι δεν υπάρχει καμία πραγματική κλιματική κρίση και ότι η κλιματική αλλαγή δεν προκαλεί ακραία καιρικά φαινόμενα!!!!!»

Τάδε έφη νομπελίστας!!!

Δείτε απόσπασμα από την ομιλία του:

Μετά τον νομπελίστα φυσικό, Τζον Φράνσις Κλάουζερ, και ο φερόμενος συνιδρυτής της Greenpeace, Πάτρικ Μουραναφέρει πως η κλιματική κρίση δεν υφίσταται, προσθέτοντας πως χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς!!!

Όπως δήλωσε:

«Προχωράνε στην γεωργία και απειλούν να κόψουν την προμήθεια τροφίμων, επειδή λένε τα τρόφιμα προκαλούν υπερθέρμανση του πλανήτη.

Μόνο οι δισεκατομμυριούχοι θα έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν τρόφιμα, ενώ όλοι οι άλλοι άνθρωποι θα πεθάνουν, λόγω του ότι δεν θα υπάρχει αρκετή τροφή!

Πρός τα εκεί οδεύουμε εάν συνεχίσουμε να ακούμε αυτούς τους… ανθρώπους.

Και πρόκειται να διαπράξουν μια από τις πιο απεχθείς  πράξεις στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού, η οποία θα προκαλέσει φτώχεια και πείνα.

Προκειμένου να έχουμε “μηδενικές εκπομπές”, θα πρέπει να  σκοτώσουμε όλα τα ζώα, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μας, επειδή εκπέμπουμε CO2.

Δεν έχουν αποφασίσει να κόψουν το νερό ακόμα, αλλά αν προχωρήσουν με αυτό που σκέφτονται και σχεδιάζουν, θα προκαλέσουν καταστροφή, την οποία η γη δεν έχει δει ποτέ ξανά!

Η εκστρατεία κατά του CO2 είναι ψεύτικη! Απόλυτο ψέμα! Δεν υπάρχει τίποτα σε αυτό, δεν υφίσταται πραγματικά»!

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου