Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ!

 ΕΚΤΑΚΤΟ: Δυνάμεις ασφαλείας ρίχνουν δακρυγόνα στους πολίτες που διαδηλώνουν στο Σύνταγμα!

 

..ΠΙΑΝΕΙ ΚΡΥΟ.. ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΕΣ...

 


 

Το κλειδί της απελευθέρωσης: "Η πρώτη προϋπόθεση για να βγεις από μια φυλακή είναι να συνειδητοποιήσεις την ύπαρξή της".

Ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων δεν είναι πλέον πρόθυμος να ανεχθεί την κατάσταση υποταγής στην οποία βρίσκεται με το πρόσχημα μιας πανδημίας. Πολλοί επωφελούνται από αυτό για να ξεφύγουν από την ύπνωση που παράγουν οι ελίτ μέσω των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης και τελικά να αρχίσουν να συμμετέχουν σε συλλογικές νομικές δράσεις. Άλλοι παραιτούνται, μεταξύ του φόβου του θανάτου και της ελπίδας ότι ένα εμβόλιο θα τους απελευθερώσει και θα τους δώσει πίσω την προηγούμενη ζωή τους, παρόλο που οι αφέντες τους έχουν σφυρηλατήσει στα κεφάλια τους ότι η σημερινή τους κατάσταση είναι το νέο φυσιολογικό. Στην πραγματικότητα, σχεδόν όλοι, εκτός από τους αφέντες των σκλάβων, είναι φυλακισμένοι στα ίδια τους τα σπίτια ή σε πολύ μικρότερο χώρο από ό,τι πριν. Υπάρχει λοιπόν ένα κλειδί για να ανοίξει η πόρτα αυτής της φυλακής;

 

Η πρώτη προϋπόθεση για να βγούμε από μια φυλακή είναι να συνειδητοποιήσουμε την ύπαρξή της και στη συνέχεια να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε παγιδευμένοι σε αυτήν. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι αν δεν μπορείτε να δείτε μια φυλακή, τότε δεν υπάρχει. Έχουν ρωτήσει τα θύματα των αιρέσεων τι πιστεύουν; Οι χειρότερες φυλακές δεν είναι απαραίτητα κατασκευασμένες από πέτρα, σκυρόδεμα ή μέταλλο. Οι τοίχοι τους μπορεί να είναι χτισμένοι από συναισθήματα, σκέψεις ή πεποιθήσεις. Οι δεσμοφύλακες το γνωρίζουν αυτό. Οι δάσκαλοι το γνωρίζουν αυτό ακόμη περισσότερο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εγκλωβιστεί ένα ανθρώπινο ον συναισθηματικά, διανοητικά ή ψυχικά, και οι δουλοκτήτες κυβερνήτες μας χρησιμοποιούν σήμερα σχεδόν όλους.…..Η πρώτη προϋπόθεση για να βγούμε από μια φυλακή είναι να συνειδητοποιήσουμε την ύπαρξή της και στη συνέχεια να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε παγιδευμένοι σε αυτήν. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι αν δεν μπορείτε να δείτε μια φυλακή, τότε δεν υπάρχει. Έχουν ρωτήσει τα θύματα των αιρέσεων τι πιστεύουν; Οι χειρότερες φυλακές δεν είναι απαραίτητα κατασκευασμένες από πέτρα, σκυρόδεμα ή μέταλλο. Οι τοίχοι τους μπορεί να είναι χτισμένοι από συναισθήματα, σκέψεις ή πεποιθήσεις. Οι δεσμοφύλακες το γνωρίζουν αυτό. Οι δάσκαλοι το γνωρίζουν αυτό ακόμη περισσότερο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εγκλωβιστεί ένα ανθρώπινο ον συναισθηματικά, διανοητικά ή ψυχικά, και οι δουλοκτήτες κυβερνήτες μας χρησιμοποιούν σήμερα σχεδόν όλους……

Συναισθηματικά, το πιο ισχυρό εργαλείο είναι η ενστάλαξη του φόβου, ιδίως του απόλυτου φόβου, του θανάτουΠοιος καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε αυτό από έναν θανατηφόρο και σχεδόν αόρατο εχθρό, μια θανάσιμη απειλή που θα μπορούσε να μας επιτεθεί από οπουδήποτε, ή ακόμα και από οτιδήποτε ή οποιονδήποτε; Λοιπόν, οι ελίτ βρήκαν έναν συγκεκριμένο κοροναϊό - μία από τις ποικιλίες ιών που συνήθως κατακλύζουν το ιό μας (που αποτελείται από εκατοντάδες τρισεκατομμύρια από αυτούς) - και ίσως ακόμη και να τον ενίσχυσαν γενετικά με την ελπίδα να τον κάνουν σούπερ στρατιώτη. Δυστυχώς, αυτό το παιχνίδι έπεσε στο κενό!... Δείλιασε! Εκτός από τα αναμενόμενα 65 εκατομμύρια θανάτους, έφτασε μόνο σε περίπου ένα εκατομμύριο, τουλάχιστον επίσημα. Ο πραγματικός αριθμός θα μπορούσε να είναι πολύ χαμηλότερος. Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα! Τα τεστ PCR ήρθαν να σώσουν την κατάσταση, καθιστώντας δυνατό να περάσουν οι υγιείς άνθρωποι ως άρρωστοι και να αποκαταστήσουν έτσι τη φρικιαστική αύρα του αξιολύπητου μικροβίου. Ο φόβος ήταν πάντα παρών.

 

Το άλλο βασικό συναίσθημα με το οποίο παίζουν οι ελίτ για να πετύχουν τους σκοπούς τους είναι παραδόξως ένα θετικό συναίσθημα: η ελπίδα! Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εναντίον εκείνων που έχουν αντιληφθεί τη φυλάκισή τους. Είναι απαραίτητο να τους δώσουμε την ελπίδα ότι θα τους δοθεί χάρη ή ότι θα καταφέρουν να ξεφύγουν. Η εναλλαγή μεταξύ φόβου και ελπίδας δημιουργεί μια ψυχολογική κατάσταση παρόμοια με αυτή που βιώνουν οι εργαστηριακοί αρουραίοι στους οποίους δίνονται τυχαία ηλεκτροσόκ χωρίς λόγο. Τα ανθρώπινα όντα που δέχονται αυτού του είδους τη μεταχείριση, εναλλάσσοντας για ποικίλα χρονικά διαστήματα μεταξύ περιόδων φόβου και ελπίδας (όπως όταν εναλλάσσονται μεταξύ εγκλεισμού και ελπίδας ότι το εμβόλιο θα τους επιτρέψει να βγουν έξω) καταλήγουν σε μια υπνωτική κατάσταση, συντετριμμένα, υποταγμένα, πεσμένα στον πάτο του κλουβιού τους. Οι αρουραίοι δεν γνωρίζουν ποτέ πότε θα λάβουν το επόμενο ηλεκτροσόκ ή την επόμενη μερίδα τροφής. Οι μασκοφόροι άνθρωποι δεν ξέρουν ποτέ πότε θα έχουν μια επιδείνωση της τιμωρίας τους (περισσότερος εγκλεισμός, λιγότερες επιχειρήσεις και καταστήματα ανοιχτά, υποχρέωση να φορούν μια δεύτερη μάσκα πάνω από την πρώτη...) ούτε πότε θα ανακουφιστούν υποτίθεται (με εμβολιασμό, με παράδοση τροφίμων στο σπίτι, με επιδότηση, με μείωση φόρων...).

 

Στο νοητικό επίπεδο, τα κύρια όπλα είναι γνωστά στους προπαγανδιστές εδώ και έναν αιώνα. Η χρήση τους είναι ακόμη πιο εύκολη, αν το άτομο ή η ομάδα-στόχος έχει προηγουμένως "προετοιμαστεί" κατάλληλα, όπως η ναζιστική Γκεστάπο πριν από μια ανάκριση, με καλή συναισθηματική προετοιμασία που οδηγεί στην ύπνωση ή στην ψυχολογική και ψυχική καταστροφή του. Το άτομο τότε γίνεται ένα σφουγγάρι έτοιμο να απορροφήσει όλες τις επιθυμητές ιδέες, όλες τις πεποιθήσεις που είναι χρήσιμες για το Σύστημα, όλες τις ψευδαισθήσεις που μόνο η καλή νοητική διάκριση θα μπορούσε να αποκαλύψει. Με άλλα λόγια, έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου και ο εγκέφαλός του γεμίζει με ιδεολογικό δηλητήριο και κενές σκέψεις. Είναι πλέον ανίκανος να σκεφτεί μόνος του και πιστεύει ότι για να ζήσει πρέπει να βασίζεται στους (πατερναλιστές ή δεσποτικούς) αφέντες του.

 

Τα περισσότερα άτομα που δεν έχουν ήδη λυγίσει από την προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης γύρω από το Covid-19 ή εκείνα που έχουν ξυπνήσει από τη ληθαργική υπνωτική τους κατάσταση από ένα σωτήριο σοκ που μπορεί να τους έχει συμβεί, δεν έχουν ακόμη ανακαλύψει το κλειδί που θα μπορούσε να ανοίξει την πόρτα της φυλακής τους ή τα μέσα για να γκρεμίσουν τους τοίχους της. Αν το είχαν κάνει, δεν θα χρειαζόταν να ελπίζουν σε δικαστικές ή νομοθετικές διαδικασίες, καθώς αυτές παραμένουν στενά συνδεδεμένες με το Σύστημα που, χάρη στη συμμετοχή τους, επέτρεψε τη φυλάκισή τους. Έχουν απελευθερωθεί πολλοί σκλάβοι απλά και μόνο με το να ρωτήσουν τους κυρίους τους; Οι δικηγόροι και οι βουλευτές, όσο καλές προθέσεις και αν έχουν, μπορούν να ενεργούν μόνο στο πλαίσιο των νόμων που θεσπίζουν οι αφέντες. Τουλάχιστον, οι πεποιθήσεις που διαδίδονται ευρέως από το Σύστημα είναι τόσο εδραιωμένες που σχεδόν κανείς δεν σκέφτεται να κάνει χωρίς το πρώτο ή το δεύτερο.

 

Αν η απελευθέρωση της ανθρωπότητας είναι συλλογική, θα απαιτήσει ωστόσο ατομική συνειδητοποίηση. Το κλειδί βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο. Καθένας από αυτούς που επιθυμούν να απελευθερωθούν πρέπει να βρει το κλειδί για να μπορέσουν όλοι να αναδυθούν. Το άτομο κατέχει το κλειδί και το χρησιμοποιεί προς όφελος όλων. Αυτός που βασίζεται μόνο στους άλλους θα παραμείνει σε ένα κλουβί. Πράγματι, η φυλακή είναι πάνω απ' όλα αόρατη, χτισμένη από φόβους και πεποιθήσεις. Το να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να δούμε τις πεποιθήσεις μας ως αυτό που είναι, είναι θέμα δικό μας, όχι των άλλων. Αν εμείς, ατομικά, δεν είμαστε διατεθειμένοι να βγούμε έξω χωρίς μάσκα, χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού, χωρίς γραπτή άδεια, χωρίς τεστ PCR..., να αρνηθούμε να πληρώσουμε πρόστιμα, να βρεθούμε σε ένα κελί (παραγεμισμένο ή μη) επειδή αρνούμαστε να πληρώσουμε, να μας κατασχέσουν το μισθό μας, να μας κατασχέσουν το σπίτι μας, να μας κατασχέσουν τα παιδιά μας... από το φόβο της πείνας ή της αρρώστιας ή της γελοιοποίησης ή του να μην κάνουμε αυτό που κάνουν οι άλλοι... τότε θα παραμείνουμε κλειδωμένοι μέσα σε αυτά τα τείχη.

 

Η ειρωνεία όσων δεν θα ξεπεράσουν τους φόβους τους, για να μην διακινδυνεύσουν να χάσουν τα υλικά αγαθά τους, τα παιδιά τους, την επίπλαστη ασφάλεια ή την υγεία τους, είναι ότι θα χάσουν τα πάντα αν το σχέδιο των ελίτ περάσει. Και, προς το παρόν, δεν μπορεί να σταματήσει. Θα σταματήσει μόνο όταν αρκετοί άνθρωποι βρουν το κλειδί. Αυτό το κλειδί είναι μια δόνηση, ένας Ήχος, ο Λόγος, οι σκέψεις, οι ιδέες ή οι προσευχές, οι σάλπιγγες της Αποκάλυψης, όπως οι σάλπιγγες που κατέστρεψαν τα τείχη της Ιεριχούς, η συγκεκριμένη νότα της ψυχής μας, της συνείδησής μας... Μόνο εμείς μπορούμε να καταστρέψουμε τα τείχη της ατομικής μας συναισθηματικής και ψυχικής φυλακής, με την αφύπνιση της συνείδησής μας, με τη συνειδητοποίηση της φύσης μας που δεν είναι μόνο από σάρκα και αίμα... Η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν θα καταρρεύσει μέχρι αρκετά από εμάς τα ανθρώπινα όντα στον πλανήτη Γη να βρουν το δονητικό κλειδί της φυλακής μας για να γκρεμίσουν τους τοίχους ή να ανοίξουν την πόρτα.

 guyboulianne.com


 

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΖΗΤΙΕΤΑΙ..

..ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ !Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου