Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021

“ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ …ΕΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΜΕ ΣΤΕΡΗΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ”


του Νίκου Ι. Νικολόπουλου*     

Η Ελλάδα επί Μητσοτάκη έχει μπει σε μη ελεγχόμενη υγειονομική και Συνταγματική κρίση. Οσονουπο καταφθάνει και η νέα οικονομική κρίση η οποια θα κάνει το βίο μας αβίωτο. Το νέο μνημόνιο που υπέγραψε ο Μητσοτάκης για την εκταμιευση των δόσεων του ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ - ΥΠΟΚΗΨΗΣ , φερνει την πείνα ,το “φούντωμα ” της ανεργίας. Απο κοντά ερχονται και οι άλλες «πληγές του Φαραώ» οι μετανάστες και φυσικά τα εθνικά θέματα.Και ενω περιμένουν μια άνευ προηγούμενου κοινωνική συμφορά οι Α(χ)ΡΗΣΤΟΙ του ΜΑΞΙΜΟΥ επιμένουν να θελουν να μας διχάσουν για το εμβόλιο. Βολεύει να μην ειναι ενωμένος ο λαός , για να γίνει εύκολα το μεγάλο πλιάτσικο της περιουσίας του, μέσα από τους αναγκαστικούς fast πλειστηριασμούς.
Με τα πρόσφατα μέτρα του αναγκαστικού εμβολιασμού η κυβέρνηση έδειξε ότι είναι ψιλά γράμματα τα ανθρώπινα δικαιώματα και δεν την ενδιαφέρει η κοινωνική ισότητα και συνοχή.
Πέραν ομως απο το ότι αυτα είναι παράνομα και αντισυνταγματικά είναι και ανάλγητα. Για παράδειγμα ,ο αποκλεισμός μερίδας των πολιτών από τη δωρεάν υγεία. Ναι προχώρησε στο αδιανόητο .
Απέκλεισε αυτούς που πληρώνουν για ασφάλιση και φορολογία -όσα κι οι υπόλοιποι πολίτες - και επιτρέπει την άνευ προϋποθέσεων δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους αλλογενείς, απρόσκλητους μετανάστες οι οποίοι δεν έχουν καταβάλει ποτέ δεκάρα τσακιστή στα ασφαλιστικά ταμεία και το κρατικό κουμπαρα.
Ο Υπουργός υγείας πήγε και παρα πέρα . Ανακοίνωσε πως δωρεάν rapid test θα κάνουν μόνο οι εμβολιασμένοι.

Με αυτή την απόφαση εκτος των άλλων επιβεβαίωσε -ο καθ’υλη αρμόδιος υπουργος- ότι μεταδίδουμε τον ιο και εμείς οι εμβολιασμένοι και πως μας άφηναν εις γνώση τους να τον διασπείρουμε...
Οι ΑΡΙΣΤΟΙ δεν είναι σοβαροί & υπεύθυνοι , γιατί όταν μας λένε ότι οι εμβολιασμένοι και κολλάμε και μεταδίδουμε τον ιο τότε πρέπει να απαντήσουν γιατί μας ζητούν το πιστοποιητικό ;
Ουσιαστικά, μόνον για να γνωρίζουν ότι δεν είμαστε αρνητές;

Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος πιστεύει ότι με τούτα και μέ τ’ αλλα ο Μητσοτάκης έχοντας κατά νου τις πρόωρες εκλογές , επενδύει πάνω στο διχασμό και στην πολυδιάσπαση του πατριωτικού ΑΝΤΙΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ.

Τρέμει στην ιδέα της συγκρότησης ενός μεγάλου ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ !

Θέλει πάση θυσία τον κατακερματισμό των ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΩΝ δυνάμεων του ΕΘΝΟΥΣ και έχει ξαμολήσει ΛΑΓΟΥΣ που θα κάνουν αυτή

τη βρωμοδουλεια …

Ποντάρει σε πρόσωπα που στο παρελθόν έβαλαν την προβεια

μπήκαν στο κοπάδι και κατάφεραν να δράσουν ως ΛΥΚΟΙ , ξεσκίζοντας

τα αθώα πρόβατα .

Ποντάρει ταυτόχρονα και στους μωροφιλοδοξους «αρματολούς» που νομίζουν ότι το πολιτικο τους μπόι είναι όσο η σκιά τους!

Είναι γνωστή πετυχημένη συνταγή όπως έγινε με το ΠΟΤΑΜΙ και τις αλλες ακριβοπληρωμένες ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ …

Πρέπει τώρα ΠΟΛΙΤΙΚΑ εμεις να τους ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΜΕ και να τους ξαποστείλουμε εκεί που ανήκουν … δηλαδή στο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΞΟ,

πριν καταφέρουν και μας διαλύσουν …

Δεν θα πέσουμε στη παγίδα του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ .

Δεν θα επιτρέψουμε το ΤΑΜΠΕΛΑΡΙΣΜΑ σε ἐμβολιασμένους και ανεμβολιαστους.

Κανένας Μητσοτάκης δεν μπορει να επιβάλει στον συνάνθρωπο μας να κάνει πάνω στο σώμα του οτιδήποτε.

Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος αξιώνει από την κυβέρνηση να σεβαστεί την υπογραφή της σε σχέση με τα ψηφίσματα του Συμβουλίου της Ευρώπης και να παψει να στηρίζει ενέργειες που οδηγούν σε άμεσο ή/και έμμεσο εξαναγκασμό των πολιτών για εμβολιασμό μέσω κοινωνικών, πολιτικών, οικονομικών ή/και άλλων πιέσεων.

Να πάψει να τρομοκρατεί και να « κόψει» κάθε έμμεση απειλή εναντίον των εργαζομένων για απώλεια του εισοδήματός τους ή/και της εργασίας τους αναφορικά με τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό.

Οι έλληνες χριστιανοδημοκράτες ενώνουν τις δυνάμεις τους με τα εκατομμύρια των πολιτών που βγήκαν στους δρόμους και απαιτούν ο Μητσοτακης και οι kyriakistas να προστατεύσει και όχι να απειλεί με φυσική επιβίωση τους ανθρώπους προκειμενου να εξαναγκαστούν να λάβουν ένα εμβόλιο που φοβούνται και δεν θελουν να μπει στο σώμα τους.


Μπορούμε να υπερασπιστούμε τα ιερά ατομικά δικαιώματα Μπορούμε να χτίσουμε έναν ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και να γινουμε μια σιδερένια ΓΡΟΘΙΑ που θα συντρίψει τα σχέδια των παραδομένων στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ.

Μπορούμε να πάρουμε οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΩ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ και το ΕΘΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!

Φέρνουμε στο νου μας τα όσα έγραψε ο Ελληνας ( γεννημενος στο Διδυμότειχο) Αυτοκράτορας Ιωάννης Βατατζης και άφησε σε εμάς παρακαταθήκη περηφάνιας και φιλοπατρίας τα οποια περιεχομενοδοτούν και τον ορισμό της ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ...

« …ἂν εἶναι κανεὶς ποὺ ἀγανακτεῖ γιὰ τούτη τὴ θέση μας, καὶ μᾶς δυσκολεύει, καὶ ἐξοπλίζεται ἐναντίον μας, ἔχουμε τὸν τρόπο νὰ ἀμυνθοῦμε ἐναντίον του: Πρῶτα-πρῶτα μὲ τὴ βοήθεια τοῦ Θεοῦ, καὶ μετά, μὲ τὰ ἅρματα καὶ τὸ ἱππικὸ ποὺ ἔχουμε, καὶ μὲ πλῆθος ἀξιόμαχων πολεμιστῶν, οἱ ὁποῖοι πολλὲς φορὲς πολέμησαν

… γιὰ τὴν Πατρίδα καὶ γιὰ τὴ σύμφυτη μὲ αὐτὴν ἐλευθερία.

…θὰ διαπράτταμε ἀδικία ἀπέναντι στοὺς νόμους τῆς φύσης, καὶ στοὺς θεσμοὺς τῆς Πατρίδας μας, καὶ στοὺς τάφους τῶν προγόνων μας, καὶ στὰ θεία καὶ ἱερὰ τεμένη, ἂν δὲν πολεμήσουμε γι᾿ αὐτὰ μὲ ὅλη τὴ δύναμή μας…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου