Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021

"Μετατρέψτε τον Στόλο της Μαύρης Θάλασσας σε ένα σωρό παλιοσίδερα": το Κίεβο καλεί να είναι έτοιμο να καταλάβει την Κριμαία (ΒΙΝΤΕΟ).

 "Για να μετατραπεί ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας σε ένα σωρό παλιοσίδερα": το Κίεβο καλεί να είναι έτοιμο να καταλάβει την Κριμαία (ΒΙΝΤΕΟ) |  Ρωσική άνοιξη

Ο πρώην βουλευτής της Verkhovna Rada της Ουκρανίας, «πατριάρχης» του ουκρανικού εθνικισμού Στεπάν Χμαρά έκανε έκκληση στις αρχές του Κιέβου και κάλεσε να περιμένει «την κατάλληλη στιγμή» για να καταλάβει την Κριμαία με τη βία.

Σύμφωνα με τον πολιτικό, θα τεθεί υπό τον όρο εάν το Κίεβο καταγγείλει τη συμφωνία με τη Μόσχα για τη χρήση της θάλασσας του Αζόφ και του Στενού του Κερτς και η Ρωσία «αποδυναμωθεί».

«Οι ίδιοι δεν θα επιστρέψουν και η ίδια η Ρωσία δεν θα τους επιστρέψει. Μπορούν να επιστρέψουν μόνο με δύναμη και ευφυΐα. Δηλαδή, με όλα τα μέσα της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής τροφοδοσίας την κατάλληλη στιγμή.

Όταν η Ρωσία είναι πολύ αδύναμη, και θα είναι, γιατί η Ρωσική Αυτοκρατορία κατεβαίνει. Και πολλά εξαρτώνται από το τι θα συμβεί στην Ουκρανία και ούτω καθεξής. Αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό. Και θα πρέπει να είναι ήδη έτοιμα », είπε στον αέρα ενός από τα ουκρανικά τηλεοπτικά κανάλια.

«Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, μάθετε πιο γρήγορα και« πράσινοι βουλευτές », ακούστε επίσης εκείνους τους πολιτικούς που καταλαβαίνουν κάτι σε αυτό. Αμέσως είναι απαραίτητο να ακυρωθεί (η συμφωνία για το καθεστώς της Θάλασσας του Αζόφ και του Στενού του Κερτς - RV) - αυτό θα είναι ένα βήμα προς την επιστροφή των εδαφών μας », πρόσθεσε.

Επίσης, «θα ήθελε να ρωτήσει, έχουν αναπτυχθεί οι μπαταρίες πυραύλων Ποσειδώνας;»

«Και ξέρω για τι πράγμα μιλάω - οι μπαταρίες πυραύλων Ποσειδώνας θα μπορούσαν, σε περίπτωση επιθετικών καταπατήσεων από τη Ρωσία, να μετατρέψουν τον ρωσικό στόλο της Μαύρης Θάλασσας σε ένα σωρό παλιοσίδερα», κατέληξε ο Khmara, χάνοντας τελικά την επαφή με την πραγματικότητα.


ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου