Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021

BAS_4 : ΡΙΞΤΕ ΤΑ ΤΕΙΧΗ (& VIDEO ΣΟΚ).

 Αρχικά να διευκρινίσω ότι δεν είμαι κατά των διαδηλώσεων για τα δικαιώματα του πολίτη. Πλην όμως, λόγω σπουδών κι εργασίας, είμαι πολύ πραγματιστής. Βλέποντας λοιπόν σε επανάληψη το ίδιο έργο (Μεγάλο συλλαλητήριο κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού & ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – «κάτω τα χέρια απ’ τα παιδιά μας» ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΒΙΝΤΕΟ) και τις συνεχείς στημένες προβοκάτσιες (ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΔΕΙΤΕ πώς στήνεται μια προβοκάτσια και πώς την αποτυπώνει η κάμερα…) ρωτώ βροντερά :

ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ;;;

Τι περιμένετε, να ευαισθητοποιηθεί αυτός ο αυτοδιαψευδόμενος;
https://www.brighteon.com/74558736-2b8c-45a7-83a1-8080b8596237
ή μήπως αυτός ο αυτοεξευτελιζόμενος;
https://www.brighteon.com/f008d016-505d-497b-b9ce-5f07b2e7faea

Μήπως κάποιος άλλος από τους συναγελαζόμενους στον κυβερνητικό θίασο, που αυθαίρετα καταπατά τους νόμους, το Σύνταγμα, τα ατομικά κι ανθρώπινα δικαιώματα και τις διεθνείς συνθήκες;

Μήπως περιμένετε να γίνουν εκλογές και να έρθει κάποιος άλλος σαν τον Μπαρουφάκη; ή μήπως κάποιος ποταμίσιος; ή μήπως το ΚΚΕ των 5000 αποχρώσεων του κόκκινου (ΚΚΕ Μ-Λ, ΚΚΕ Λ-Μ, ΜΛ ΚΚΕ, ΛΜ ΚΚΕ, ΕΚΚΕ, ΛΟΥΜΟΥ ΚΚΕ και πάει σφυρίζοντας το τραίνο) ή μήπως πεθυμήσατε κανέναν δημΙοκρατικό βούβαλο από το παρελθόν (ξεχάσαμε στικάκι και BMW);
https://www.brighteon.com/cd09bb31-1d2b-447a-abec-b49ba541e02c

Μήπως περιμένετε να δείτε όλο τον πολιτικό ξεφτιλοθίασο επί σκηνής, σαν εθνικής ενότητας γκούβερνο; Αλήθεια ποιού έθνους με τον αντινατιβιστή πρωθυπούργο; Και οι άλλοι τα ίδια είναι αλλά καλύπτονται. Κι ας πούμε ότι έβαλαν μυαλό (περίπτωση μικρότερη από ένα τρισεκατομμυριοστό) με τι θα κυβερνήσουν; Με τους ίδιους δικαστικούς, που κωφεύουν σήμερα; Με τους ίδιους αστυνομικούς, που χτυπούν παιδιά και γέρους; Με τους ίδιους γιατρούς, που όπως δείχνουν οι εξελίξεις ενδέχεται να δολοφονούν τον κόσμο; Με τα ίδια βοθροκάναλα, που παραποιούν την αλήθεια; Ή μήπως περιμένετε αλλαγή με “εκλογές”; Κλαίω από συγκίνηση.

Αν το 1843 ο Έλληνας, πρωτοστατούντος του Μακρυγιάννη απαίτησε Σύνταγμα, δεν εκτίμησες Έλληνα ότι 150 χρόνια μετά το έχουν κάνει κουρελόχαρτο; Πόσα χρόνια θα σου χρειαστούν ακόμα να το αντιληφθείς;

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.

Λοιπόν σας προτείνω άλλου τρόπου “διαδήλωση”, ανωτάτου επιπέδου με προσδοκώμενα αποτελέσματα κατά πολύ ανώτερα.

Η πρότασή μου δεν απαιτεί την οφθαλμοφανή μαζικότητα ούτε τον δημοσιοποιημένο προγραμματισμό και είναι εντελώς αόρατη, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΜΑΤ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ.

Αναρωτιέστε πως γίνεται να μην έχει αυτά τα μειονεκτήματα;

Ο τρόπος υλοποιήσεως : Φέρνουμε βόλτες κατά μόνας (ή μικρές παρέες) γύρω από το κοπροβούλιο προσευχόμενοι εσωτερικά και παρακαλώντας τον Ύψιστο να διορθώσει την κατάσταση (της οποίας είμαστε μέτοχοι άρα και συνυπεύθυνοι!). Τα τάγματα των Ψαλμών του μητροπολίτη Μόρφου, μπορούν να λένε τους Ψαλμούς εσωτερικά περιφερόμενοι πέριξ του κοπροβουλίου. Δεν δίνουμε κανένα στόχο, περπατούμε σιωπηλοί κι αναμένουμε.

Προσωπικά θεωρώ ότι αυτός ο τρόπος θα αρέσει στον Χριστό. Περιέχει αποδοχή των ευθυνών μας και προσδοκία από Εκείνον να δράσει, άρα Μετάνοια. Απαιτείται βέβαια υπομονή.

Τι αναμένουμε; Αναμένουμε Παλαιοδιαθηκικές καταστάσεις! Πως έπεσαν τα τείχη της Ιεριχούς; Όποιος νομίζει ότι έπεσαν επειδή συντονίστηκαν οι σάλπιγγες με τα τείχη είναι γελασμένος. Έπεσαν γιατί ο Θεός “συγκινήθηκε” από την Πίστη, που την συγκεκριμένη στιγμή έδειξαν οι εβραίοι. Ο ίδιος Θεός είναι, ας τον συγκινήσουμε! Κι αν δούμε να αρχίσουν να πέφτουν τίποτα τζαμαρίες ή ντουβάρια, θα ξέρουμε ότι από τη δική μας προσευχή έγινε και τότε διπλασιάζουμε την προσπάθεια να πέσει να τους πλακώσει όλο το κτίριο, βλέποντας τα καλλικατζάρια να ξεπηδούν από μέσα. Να τους …”μπολιάσουμε” τα πρέκια!
Και που ξέρουμε; Μπορεί έτσι να περιοριστούν τα άλλα βιβλικά πιθανολογούμενα (σεισμοί, πλημμύρες, τσουνάμια, ηφαίστεια κλπ).

Κι αν συλληφθούμε για δολιοφθορά θα πούμε ο Χριστός το έκανε, εμείς τι είμαστε θεοί; Άλλωστε η πρόταση είναι “γραφική” για τα καλλικατζάρια της εξουσίας… αχαχαχ

ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΣΕ ΣΤΥΛ ΙΕΡΙΧΟΥΣ.

Όποιος το βλέπει ανεφάρμοστο ας περιμένει τους άχρηστους και άΧριστους των αλεξοκούληδων.

Ελεύθεροι είμαστε… (είσαστε;;; μπόλι κάνατε;;;).

Πάρτε κι ένα βίντεο σοκ! Κανένας εισαγγελέας να πάει να το ψάξει σε οποιοδήποτε νεκροταφείο;
(αυτούς τους ίδιους εισαγγελείς εννοώ, που θα περιμένετε να αλλάξουν με άλλη κυβέρνηση αλλά ίδιων α-μυαλων… αντινατιβιστών)

https://www.brighteon.com/a8da2ed0-970b-4827-bcf8-9fc2b065af7d

BAS_4

Μια μουσική νησιώτικη ανάσα >
https://www.brighteon.com/e4055aa2-4741-43a1-a015-d34de3c730ab

και μια αφίσα δώρο >
https://uploads.disquscdn.com/images/30af717022a925c3fd8588c8bde92d1b4248afffb470eb1a8fcdbc1e0911ac93.jpg

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου