Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021

Henry Gruver: «Όταν το Ισραήλ στείλει στρατεύματα στη Γάζα, θα είναι σημάδι ότι ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή έχει ξεκινήσει»

Μάικλ Σνίντερ.

Περάσαμε απλώς ένα σημαντικό προφητικό όριο; Την Πέμπτη, κάτι που κάποτε είπε ο Χένρι Γκρέβερ συνέχισε να εμφανίζεται στο πνεύμα μου. Αυτό ήταν πριν μάθω ότι τα ισραηλινά στρατεύματα μπορεί να εισέλθουν στη Γάζα. Ήξερα ότι μαζεύονταν στα σύνορα, αλλά δεν ήταν σαφές εάν επρόκειτο να εισέλθουν ή όχι.

Πολλοί Αμερικανοί θα συνεχίσουν να αγνοούν τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, επειδή οι μάχες δεν τους επηρεάζουν άμεσα, αλλά όσοι μελετούν την προφητεία της Βίβλου καταλαβαίνουν ότι αυτό έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε κάτι πραγματικά, πολύ μεγάλο.

Το 2018, ο Henry Gruver εξέδωσε προφητική προειδοποίηση που φαίνεται να έχει εκπληρωθεί. Σύμφωνα με τον Τζέιμς Μπέιλι , του είπαν ότι «όταν το Ισραήλ στείλει στρατεύματα στη Γάζα, θα είναι ένδειξη ότι έχει ξεκινήσει ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή»…

Το Ισραήλ είχε συνεχιζόμενες συγκρούσεις με τη Γάζα από τότε που η κυβέρνηση του Προέδρου Τζορτζ Μπους τους ανάγκασε να εκκενώσουν την πόλη και να την παραδώσει στους Παλαιστινίους το 2005, αλλά υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους η επερχόμενη σύγκρουση μπορεί να αποτελέσει προαύλιο για έναν μεγαλύτερο πόλεμο. 

Πρώτον, μια προφητική προειδοποίηση που έλαβε ο Henry Gruver το 2018 παραμένει ανεκπλήρωτη. Ο Κύριος είπε στον Χένρι, «Όταν το Ισραήλ στέλνει στρατεύματα στη Γάζα, θα είναι ένδειξη ότι έχει ξεκινήσει ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή».

Οι ισραηλινές δυνάμεις δεν είχαν πάει στη Γάζα από τότε που ο Χένρι Γκρέβερ εξέδωσε αυτή την προειδοποίηση και έτσι η προφητεία παρέμεινε ανεκπλήρωτη μέχρι τώρα. Για μένα, νομίζω ότι είναι πολύ αξιοσημείωτο ότι χρησιμοποιήθηκε ο όρος «πόλεμος στη Μέση Ανατολή».

Αυτό φαίνεται να σημαίνει κάτι που θα είναι τελικά πολύ μεγαλύτερο από μια σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς. Θα εμπλακεί η Χεζμπολάχ; Το Ισραήλ και το Ιράν θα πάνε σύντομα σε πόλεμο; Δεν έχω τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις, αλλά όλοι πρέπει να παρακολουθούμε τις εξελίξεις πολύ προσεκτικά.

Τώρα που ο ισραηλινός στρατός έχει εισέλθει στη Γάζα, πιστεύω ότι θα υπάρξει προσπάθεια να συντριβεί η Χαμάς και η Ισλαμική Τζιχάντ. Εάν η Χαμάς και η Ισλαμική Τζιχάντ είναι εκτός δρόμου, αυτό θα μπορούσε να καθαρίσει έναν δρόμο για τον Μαχμούντ Αμπάς και τη Φατάχ να πάρουν τον πλήρη έλεγχο του παλαιστινιακού λαού.

Όπως ανέφερα σε προηγούμενο άρθρο , το Ισραήλ δεν πρόκειται ποτέ να διαπραγματευτεί μια μόνιμη ειρηνευτική συμφωνία με τους Παλαιστινίους όσο η Χαμάς διοικεί τη Γάζα. Αλλά εάν η Χαμάς δεν είναι πλέον πρόβλημα, θα μπορούσαμε επιτέλους να δούμε τη «λύση δύο κρατών» που οι παγκοσμιοποιητές προωθούν εδώ και πολύ καιρό.

Στο  τελευταίο μου βιβλίο , μοιράζομαι πολλές προφητείες από άνδρες και γυναίκες του Θεού που έχουν δείξει ότι κάποια μέρα οι ΗΠΑ θα έχουν τη δυνατότητα να διαιρέσουν επίσημα τη γη του Ισραήλ και ότι ο Θεός θα χωρίσει τη χώρα μας κατά μήκος του ρήγματος της Νέας Μαδρίτης. 

Τώρα, όλα τα κομμάτια ενώνονται. Οι Παλαιστίνιοι δεν επρόκειτο ποτέ να κάνουν συμφωνία με τον Τραμπ, αλλά τώρα είναι εκτός γραφείου. Και οι Ισραηλινοί δεν επρόκειτο ποτέ να κάνουν μια συμφωνία όσο η Χαμάς είχε τον έλεγχο της Γάζας, αλλά τώρα αυτό θα μπορούσε να αλλάξει. Περιττό να πούμε ότι η διοίκηση του Μπάιντεν ήταν πολύ φωνητική για την ανάγκη για «λύση δύο κρατών», και μόλις τελειώσει ο τρέχων πόλεμος σε ολόκληρο τον κόσμο, θα ζητήσει μια «μόνιμη λύση» στη Μέση Ανατολή.

Αυτός ο πόλεμος θα είναι φρικτός και, στη συνέχεια, η «λύση» στον πόλεμο θα είναι φρικτή.

Αλλά προειδοποιήσαμε για όλα αυτά τα πράγματα εκ των προτέρων.

Η γη του Ισραήλ θα χωριστεί και λίγο μετά από αυτό οι Ηνωμένες Πολιτείες θα  χωριστούν στα δύο κυριολεκτικά.

Δυστυχώς, οι περισσότεροι πιστοί δεν έχουν ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο επειδή οι εκκλησίες τους δεν μιλούν καθόλου για αυτά τα πράγματα.

Πρέπει λοιπόν να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ακούσουμε τον συναγερμό, επειδή ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι ο Θεός του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ είναι ακόμα υπεύθυνοι σήμερα, και μας λέει ακόμα το τέλος από την αρχή.

Όλη η ανθρώπινη ιστορία έχει χτιστεί σε ένα μεγάλο κρεσέντο, και είμαστε εξαιρετικά ευλογημένοι που ζούμε σε αυτήν την εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή στην ανθρώπινη ιστορία.

Η προφητεία εκπληρώνεται ακριβώς μπροστά στα μάτια μας και πιστεύω ότι τα παγκόσμια γεγονότα θα συνεχίσουν να επιταχύνονται καθ 'όλη τη διάρκεια του υπόλοιπου 2021.

themostimportantnews.com

endtimeheadlines.org

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΑ 

THE MOST IMPORTANT NEWS KAI END TIME HEADLINES : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου