Τρίτη, 18 Μαΐου 2021

Δεκάδες χιλιάδες ζωές θα μπορούσαν να είχαν σωθεί εάν η έρευνα για θεραπείες COVID δεν είχε κατασταλεί, λένε γιατροί και οικονομολόγοι.

 Η "σχεδόν πλήρης" έλλειψη καθοδήγησης και έρευνας σχετικά με τις επιλογές θεραπείας - "εκτός από τα εμβόλια" - είναι "ασυνήθιστο", δήλωσε ο ειδικός για την κρίσιμη φροντίδα του Πανεπιστημίου του Ουισκόνσιν, Dr. Pierre Kory.

17 Μαΐου 2021 ( Παιδική Υγεία Άμυνας ) - Από τις πρώτες ημέρες της δηλωθείσας πανδημίας κοροναϊού, οι γιατροί που είναι πιστοί στον Όρκο του Ιπποκράτη,  τις έψαχναν - και εντοπίζουν - αποτελεσματικές θεραπείες COVID-19.

Στα μέσα Νοεμβρίου, ο Δρ. Peter McCullough, αντιπρόεδρος της εσωτερικής ιατρικής στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Baylor, και τρεις άλλοι εμπειρογνώμονες  περιέγραψαν  ασφαλείς και διαθέσιμες θεραπείες για την επιρροή της Γερουσίας, για την Ασφάλεια Εσωτερικής Ασφάλειας και τις Κυβερνητικές Υποθέσεις.

Ο ειδικός για την κρίσιμη φροντίδα του Πανεπιστημίου του Ουισκόνσιν, Dr. Pierre Kory, παρακολούθησε περισσότερες συζητήσεις για βιώσιμες θεραπείες COVID σε μια   εμφάνιση στις 8 Δεκεμβρίου, ενώπιον της ίδιας επιτροπής.

Ωστόσο, όπως  παρατήρησε ο  πρόεδρος της Υγείας των Παιδιών, Ρόμπερτ Φ. Κένεντι, νεώτερος   κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας τον Μάρτιο του 2021 με τον ΜακΚόλο, «έχουμε δει αυτήν την πολύ περίεργη σύγκρουση… ότι πολλές από αυτές τις θεραπείες θα μπορούσαν να σώσουν ζωές, αντί να προωθηθούν και να διερευνηθούν και να μελετηθούν από τις υγειονομικές αρχές, αντίθετα σαμποτάρονται και γίνονται… απρόσιτες. ”

Η "σχεδόν πλήρης" έλλειψη καθοδήγηση και έρευνα της κυβέρνησης σχετικά με τις επιλογές θεραπείας - "εκτός από τα εμβόλια" - είναι, σύμφωνα με τον Kory, " ασυνήθιστη ".

Η τραγική επίπτωση αυτής της κυβερνητικής στρατηγικής γίνεται πλέον εμφανής. Σε ένα πρόσφατο έγγραφο εργασίας που αναλύει τους καθοριστικούς παράγοντες των θανάτων από  COVID-19  , οι συγγραφείς - καθηγητής οικονομικών του Πανεπιστημίου του Michigan Mark Skidmore και συν-συγγραφέας Hideki Toya - υπολόγισαν «εάν οι ΗΠΑ είχαν καταστήσει την υδροξυχλωροκίνη ευρέως διαθέσιμη νωρίς,  80.000 έως 100.000 ζωές  θα μπορούσαν να σωθούν. "

Ο McCullough είχε ήδη καταλήξει σε παρόμοια συμπεράσματα όταν είπε στους γερουσιαστές τον Νοέμβριο ότι οι ΗΠΑ «θα μπορούσαν να είχαν σώσει τις μισές ζωές που χάθηκαν» εάν τα πρωτόκολλα θεραπείας COVID δεν είχαν καταστραφεί.

Μέχρι τον Μάρτιο, ο McCullough είχε αναθεωρήσει την εκτίμησή του προς τα πάνω, ισχυριζόμενος ότι « το 85%  των θανάτων από COVID θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί μέσω πρώιμης θεραπείας».

lifesitenews.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ LIFE SITE NEWS : Corfiatiko.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου