Σάββατο, 15 Μαΐου 2021

Ένας νεκρός από πυραύλους στο Ραμάτ Γκαν.

Βαριά μπαράζ πυραύλων στο κεντρικό, νότιο, Ισραήλ καταστρέφουν πολλά κτίρια, σκοτώθηκε ένα άτομο.


Νέο μπαράζ πυραύλων σήμερα από τη Γάζα, στο κεντρικό και νότιο Ισραήλ.

Αρκετά κτίρια στο Ramat Gan, το Rishon Lezion, το Givatayim, το Ashkelon και το Yavneh υπέστησαν άμεσες ζημιές.

Ο Magen David Adom (MDA) ανέφερε ότι ένα άτομο πέθανε από πυραύλους στο Ραμάτ Γκαν.

Οι ρουκέτες έπεσαν επίσης στο Λοντ, στο Ταϊμπέ και στο Ραμάτ Γκαν Σαφάρι. Ένας πύραυλος προσγειώθηκε επίσης κοντά στο υδάτινο πάρκο Yamit 2000 στο Holon.

Ακούστηκαν επίσης σειρήνες αεροπορικής επιδρομής στη Σαμαριά, αλλά δεν υπήρχαν αναφορές τραυματισμών.

Ο παραϊατρικός Magen David Adom (MDA) Lior Marmelstein είπε: «Όταν φτάσαμε στη σκηνή, είδαμε καταστροφή και ζημιές σε κτίρια στο δρόμο. Πήγαμε από πόρτα σε πόρτα με μεγάλο αριθμό προσωπικού του MDA και αναζητήσαμε τα διαμερίσματα. από τα διαμερίσματα, βρήκαμε έναν άνδρα περίπου 50 ετών, αναίσθητο. Πραγματοποιήσαμε ιατρικές εξετάσεις για να του παρέχουμε ιατρική περίθαλψη, αλλά μετά την εκτέλεση του CPR, αναγκαστήκαμε να δηλώσουμε τον θάνατό του. "

Το Ιατρικό Κέντρο Sheba είπε ότι 14 άτομα είχαν φτάσει για θεραπεία μετά από ένα μπαράζ πυραύλων στο κεντρικό Ισραήλ. Μεταξύ των θυμάτων ήταν δέκα άτομα που υπέστησαν τραυματισμούς στο δρόμο τους προς τα καταφύγια βομβών, ένα που υπέστη εισπνοή καπνού και τρία που είχαν υποστεί βλάβη.


Εκτός από τα στρατεύματα στο κεντρικό Ισραήλ, οι εβραϊκές κοινότητες που συνορεύουν με τη Γάζα, καθώς και οι Aσντοντ, Aσκελών, Kiryat Malakhi, Netivot, Gan Yavneh, Be'er Sheva και διάφοροι Βεδουίνοι οικισμοί στο Negev, υπέστησαν συνεχή πυρά πυραύλων όλη την Παρασκευή και το Σάββατο, συμπεριλαμβανομένης της νύχτας.

Σε απόκριση της πυραυλικής πυρκαγιάς, το IDF έπληξε τον Πύργο Jala στη Γάζα, όπου στεγάζονται γραφεία εταιρειών μέσων όπως το Al Jazeera , καθώς και γραφεία στρατιωτικών πληροφοριών που ανήκουν στην τρομοκρατική ομάδα της Χαμάς.

Εκπρόσωπος της στρατιωτικής πτέρυγας προειδοποίησε ότι «οι κάτοικοι του Τελ Αβίβ και του κεντρικού [Ισραήλ] πρέπει να σταθούν με το ένα πόδι και να περιμένουν μια απάντηση που θα ταρακουνήσει τη γη»

israelnationalnews.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ISRAEL NATIONAL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου