Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

1 σκοτώθηκε καθώς η Χαμάς εκτοξεύει πάνω από 100 ρουκέτες στο Τελ Αβίβ.

1 νεκρός, 3 τραυματίες, συμπεριλαμβανομένου ενός κοριτσιού 5 ετών, καθώς η Χαμάς ισχυρίζεται ότι έχει εκτοξεύσει 130 ρουκέτες στο Τελ Αβίβ.Βίντεο
00:00 00:30
יירוטים בשמי גוש דןצילום: ערוץ 7

Οι σειρήνες κόκκινου συναγερμού ακούστηκαν στο κεντρικό Ισραήλ την Τρίτη το απόγευμα καθώς η Χαμάς φάνηκε να κάνει πραγματικότητα την απειλή της για εκτόξευση πυραύλων στο Τελ Αβίβ.Η Χαμάς ισχυρίστηκε ότι εκτόξευσε 130 ρουκέτες προς το Τελ Αβίβ.

Νωρίτερα, η τρομοκρατική οργάνωση δήλωσε: "Εάν το Ισραήλ συνεχίσει να βομβαρδίζει κτίρια κατοικιών στη Γάζα - η επόμενη φάση θα είναι προς την κατεύθυνση του Τελ Αβίβ."

Ακούστηκαν σειρήνες στο Τελ Αβίβ, στο Ρισόν Λίτζιον και σε άλλες πόλεις κατά μήκος των ακτών του Ισραήλ λίγο πριν τις 21:00. Ένα σπίτι στο Χόλον χτυπήθηκε από έναν πύραυλο.

Μια γυναίκα σκοτώθηκε στο Rishon Letzion.Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν στο Κεντρικό Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένου ενός κοριτσιού πέντε ετών, ανέφερε η Magen David Adom. Και οι τρεις υπέστησαν μέτριους τραυματισμούς.

Το αεροδρόμιο Ben Gurion έκλεισε προσωρινά ως απάντηση στις επιθέσεις πυραύλων.

Η Χαμάς και η Ισλαμική Τζιχάντ έχουν εκτοξεύσει πάνω από 600 ρουκέτες στο Ισραήλ από χθες. Δύο γυναίκες σκοτώθηκαν στο Ashkelon την Τρίτη το απόγευμα.

Το IDF αντέδρασε στοχεύοντας τρομοκράτες, ηγέτες και υποδομές στη Γάζα.

israelnationalnews.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ISRAEL NATIONAL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com 

Ένας νεκρός, πέντε τραυματίες καθώς οι ρουκέτες της Γάζας χτυπούν κοντά στο Τελ Αβίβ.

Περισσότεροι από 700 πύραυλοι εκτόξευσαν στο Ισραήλ από τη Δευτέρα • λεωφορείο που χτυπήθηκε από

 έναν πύραυλο της Γάζας στο Χόλον, νότια του Τελ Αβίβ.


Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά στο Givatayim.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου