Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Οι φλόγες εξαπλώθηκαν ξανά σε σπίτια στη φωτιά στο Hatay της Τουρκίας.

Η πυρκαγιά, που ξέσπασε στη δασική περιοχή στην περιφέρεια Sarımazı της περιφέρειας Hatay του Μπέλεν και έθεσε απειλή στις αγροτικές περιοχές και σε ορισμένες γειτονιές των συνοικιών Iskenderun και Arsuz, έδειξε τις επιπτώσεις της στις περιοχές επανεγκατάστασης. Αφού η πυρκαγιά εξαπλώθηκε στην περιοχή όπου βρίσκονταν οι οικισμοί, οι οικογένειες που πήραν τα παιδιά τους μαζί τους έφυγαν από την περιοχή και απομακρύνθηκαν από τις φλόγες.Αφού οι φλόγες έφτασαν στους χώρους επανεγκατάστασης, οι οικογένειες απομακρύνθηκαν από την περιοχή.

Οι πυροσβέστες παρενέβησαν στις πυρκαγιές που σημειώθηκαν σε ορισμένες κατοικίες στην περιφέρεια Fatih της περιοχής Belen.

Οι πολίτες εκκενώθηκαν από τα σπίτια τους. Μερικά σπίτια υπέστησαν ζημιές λόγω πυρκαγιάς.

Οι πολίτες που εγκαταλείπουν τα σπίτια τους βοηθούν επίσης τις ομάδες να σβήσουν τη φωτιά.

Πυροσβέστης που επλήγη από τον καπνό, νοσηλεύτηκε.

Ένας πυροσβέστης που συμμετείχε σε έργα πυρόσβεσης που εξαπλώθηκαν σε ορισμένα σπίτια στις περιοχές Fatih και Sarımazı της περιφέρειας Hatay του Μπέλεν, επηρεάστηκε από τον έντονο καπνό. Ο πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο μετά την παρέμβαση των ιατρικών ομάδων.

Οι πολίτες εκκένωσαν τα σπίτια τους.

Αφού η πυρκαγιά εξαπλώθηκε στην περιοχή όπου βρίσκονταν οι οικισμοί, οι οικογένειες που πήραν τα παιδιά τους μαζί τους έφυγαν από την περιοχή και απομακρύνθηκαν από τις φλόγες. Η περιοχή μπλοκαρίστηκε από την αστυνομία και τις πυροσβεστικές δυνάμεις.

Ενώ οι αστυνομικές ομάδες διασφαλίζουν την εκκένωση των πολιτών στα σπίτια τους, οι πυροσβέστες συνεχίζουν τις προσπάθειές τους να σβήσουν τη φωτιά.

Δήλωση σχετικά με την πυρκαγιά από την κυβέρνηση Hatay.

Η δήλωση του Διοικητή του Χατάι ανέφερε, "Αν και η φωτιά που ξέσπασε χθες σε διαφορετικά σημεία στην περιοχή Μπέλεν έχει τεθεί υπό έλεγχο από καιρό σε καιρό, δεν έχει ακόμη σβήσει λόγω του εδάφους και των καιρικών συνθηκών."

yenisafak.com

AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ YENI SAFAK : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου