Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΕΙ ΡΟΛΟΙ! ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε, Ο ΡΑΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ…! Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.

 poli simantiko

Δεν πέρασαν ούτε δύο 24ωρα από την παράδοση της χώρας στους μουσουλμάνους από τον ίδιο της τον Πρωθυπουργό και οι συνέπειες δεν άργησαν να φανούν. Δεν έφτανε το γεγονός ότι έχουμε να κάνουμε με έναν τρελό νεοθωμανό στα ανατολικά, οι Αλβανοί ετοιμάζονται να περικυκλώσουν τη χώρα μας και από τα βόρεια.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο χ@σισέμπορας πρωθυπουργός αυτού του κράτους – παρία της Ευρώπης, Έντι Ράμα  η χώρα του αποφάσισε να μεταβάλλει τα σύνορα της με το Κόσοβο.

Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα poandpo.com, ο Ράμα τόνισε ότι το λιμάνι των Δυρρών στην Αδριατική Θάλασσα θα γίνει το “de facto λιμάνι του Κοσσυφοπεδίου” και προανήγγειλε σχετική συμφωνία.

Η Αλβανία με αυτήν την απόφαση στην οποία δεν έδωσε κανείς σημασία – ούτε προφανώς τα ελληνικά ΜΜΕ – προχωρά στην προσάρτηση του Κοσσυφοπεδίου όπου ζουν Αλβανοί σε ποσοστό 90%, κάτι άλλωστε που διεκδικούν εδώ και χρόνια. Από το 2008 συγκεκριμένα όταν οι Κοσοβάροι ανεξαρτητοποιήθηκαν από τη Σερβία.

Το όνειρο της Μεγάλης Αλβανίας παραμένει άσβεστο στους Αλβανούς Εσκομπάρ της Ευρώπης. Μόνο τυχαία δεν είναι αυτή η απόφαση που λαμβάνεται εν μέσω ελληνοτουρκικής έντασης και με έναν Ερντογάν που επιτίθεται παντού για να το παίξει Σουλτάνος.

Η πλέον ανήμπορη Σερβία αδυνατεί να μπλοκάρει οτιδήποτε και έτσι σε λίγες ημέρες θα υπογραφτούν τρεις τελωνειακές συμφωνίες στο Durres, μια σιδηροδρομική γραμμή και μια εγκατάσταση υδροηλεκτρικής ενέργειας για το Κοσσυφοπέδιο στην Αλβανία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου