Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Κανένα ταξίδι μεγάλων αποστάσεων μέχρι το 2022 για τους Αυστραλούς - και αυτό θα συμβαίνει μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο το επόμενο έτος.

 Οι Αυστραλοί που είναι κουρασμένοι από περιορισμούς δεν έχουν τύχη, καθώς ο νέος προϋπολογισμός της χώρας προβλέπει ότι η κοινωνική απόσταση θα συνεχιστεί για δύο χρόνια και τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων θα παραμείνουν εκτός ορίων έως ότου όλοι μπορούν να πάρουν ένα εμβόλιο Covid-19.

Η ευρεία υιοθέτηση ενός εμβολίου για το μυθιστόρημα κοροναϊού θα είναι προϋπόθεση για

τους Αυστραλούς να μπορούν να ταξιδεύουν πάλι σε μεγάλες αποστάσεις, σύμφωνα με τον νέο προϋπολογισμό της χώρας που παρουσιάστηκε την Τρίτη. Μέχρι να διατεθεί αυτό το εμβόλιο, μπορούν να περιμένουν οι κοινωνικές αποστάσεις,τα  διαλείπουσα κλειδώματα και μια στασιμότητα της οικονομίας.

« Υποτίθεται ότι κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης παρουσιάζονται  εντοπισμένα κρούσματα COVID19. Ένα πρόγραμμα εμβολιασμού COVID19 στην Αυστραλία και σε όλο τον κόσμο θεωρείται ότι θα έχει τεθεί σε πλήρη εφαρμογή στα τέλη του 2021. Οι γενικοί περιορισμοί της κοινωνικής απόστασης υποτίθεται ότι θα συνεχιστούν έως ότου ένα εμβόλιο είναι πλήρως διαθέσιμο », διαβάζει το μέρος του εγγράφου με τίτλο« Βασικές παραδοχές. "

rt.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου