Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020

Ανοιχτή απειλή της Ρωσίας στην Τουρκία: Πριν ζητήσει τη βοήθεια του ΝΑΤΟ, να το σκεφθεί δυο φορές!!!

Μόσχα (Rûdaw)– Η Εκπρόσωπος του υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας, Mariya Zaharova, μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά την εβδομαδιαία ενημέρωση και απαντώντας σε σχετική ερώτηση,  είπε για τις επιθέσεις που δέχεται ο τουρκικός στρατός στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας:Ανοιχτή απειλή της Ρωσίας στην Τουρκία: Πριν ζητήσει τη βοήθεια του ΝΑΤΟ, να το σκεφθεί δυο φορές!!!

“Το να δεχτείς επίθεση όταν έχεις εισβάλει στα εδάφη μιας χώρας, χωρίς την άδειά της, είναι φυσικό”.
Επίσης, σημείωσε ότι η Τουρκία δεν έφερε για καιρό σε πέρας τις υποχρεώσεις που είχε αναλάβει στο θέμα της Ιντλίμπ, γεγονός που οδήγησε στην επιδείνωση της κατάστασης στην περιοχή.
Η Ζαχάροβα απάντησε και σε ερωτήσεις του ανταποκριτή του Rûdaw ως εξής:
Rûdaw: Κυρία Ζαχάροβα, είπατε ότι η κατάσταση στο Ιντλίμπ είναι περιπεπλεγμένη. Μια κατάσταση που ίσως απαιτήσει την επέμβαση του ΝΑΤΟ. Υπάρχουν μάλιστα ειδήσεις που λένε ότι Τούρκοι αξιωματούχοι ζήτησαν την υποστήριξη του ΝΑΤΟ. Επειδή υπάρχουν επιθέσεις εναντίον Τούρκων στρατιωτών…
Zaharova: Με συγχωρείτε, θα σας απαντήσω με μια ερώτηση. Εγώ δεν είδα πουθενά κάποια πληροφορία ή είδηση που να λέει ότι η Τουρκία ζήτησε την υποστήριξη του ΝΑΤΟ. Αυτοί λένε ότι οι στρατιώτες τους δέχονται επίθεση. Όμως πρέπει πρώτα να ενημερώσουν εμάς για το θέμα. Ο κ. Μακρόν είπε ότι το ΝΑΤΟ έχει υποστεί εγκεφαλικό θάνατο. Για το λόγο αυτό, πριν ζητήσουν βοήθεια από το ΝΑΤΟ, πρέπει να το σκεφθούν δύο φορές. Άλλωστε, αν το ΝΑΤΟ είχε τη δύναμη να λύσει τα προβλήματα της περιοχής, θα τα έλυνε. Όμως το ΝΑΤΟ δεν έχει πια τέτοια δύναμη, τέτοιο ρόλο.
Rûdaw: Όμως η ερώτησή μου είναι η εξής: Το ΝΑΤΟ δεν πρέπει να πάρει κάποια στάση όταν δέχεται επιθέσεις ένας σύμμαχός του;
Zaharova: Μα το να δεχτείς επίθεση όταν έχεις εισβάλει στα εδάφη μιας χώρας, χωρίς την άδειά της, είναι φυσικό.
Εν τω μεταξύ, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε εικόνες που λήφθηκαν από μη επανδρωμένο αεροσκάφος, που δείχνουν την κίνηση τουρκικής φάλαγγας στην επαρχια Ιντλίμπ.

Σημειώνεται ότι αυτό είναι το προηγούμενο βήμα της στοχοποίησης και γι’ αυτό η δημοσιεύσή του θα πρέπει να θεωρηθεί ως ένα μήνυμα προς την Τουρκία.
infognomonpolitics.gr

1 σχόλιο:

 1. Αυτά είναι καλά νέα από την εταιρεία LendingTree inc, προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων για να ικανοποιήσετε τις επιθυμητές επιθυμίες σας. Είτε πρόκειται για δάνειο για να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση, να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, να αγοράσετε ένα σπίτι, να αγοράσετε νέα μηχανήματα ή να εκκαθαρίσετε τα χρέη σας. Χαίρομαι που η LendingTree η πιο αξιόπιστη εταιρία δανείου στο διαδίκτυο είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο (lendingtreegroupinc@gmail.com).

  Μείζονες ή απροσδόκητες δαπάνες μπορούν να γλιστρήσουν επάνω σε κανέναν. Η λήψη ενός προσωπικού δανείου για απροσδόκητες οικονομικές δυσκολίες μπορεί να είναι δύσκολη, ακόμη και χωρίς κακή πίστωση που σας βαραίνει. Πού μπορείτε να πάτε όταν χρειάζεστε δάνειο στην Ελλάδα, την Πολωνία και την Ολλανδία; Η απάντηση είναι η εταιρεία δανεισμού LendingTree, μέσω (lendingtreegroupinc@gmail.com).

  Όταν οι απροσδόκητες δαπάνες βροχής στην παρέλαση σας, αφήστε το LendingTree inc να σας βοηθήσει να βρείτε κάλυψη. Ένα προσωπικό δάνειο μπορεί να είναι η λύση για να σας κρατήσει από το να είναι συγκλονισμένοι όταν αρχίζουν να συσσωρεύονται τα έξοδα της καθημερινής ζωής. Αλλά όταν έχετε κάποια αρνητικά στοιχεία στην πίστωσή σας, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε το προϊόν δανείου που χρειάζεστε.

  Η λήψη ενός δανείου μέσω του LendingTree inc είναι εξαιρετικά γρήγορη και εύκολη. Είτε πρόκειται για προσωπικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου ή γρήγορο δάνειο, ο στόχος μας είναι να είμαστε το καλύτερο ηλεκτρονικό δάνειο στην αγορά. Ο λόγος που παίρνετε ένα δάνειο εξαρτάται απόλυτα από εσάς. Δεν σας ζητάμε να μας πείτε τη ζωή σας, αλλά θέλουμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε ό, τι θέλετε.


  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω.

  Email: (lendingtreegroupinc@gmail.com)
  Email: (lending-tree@outlook.com)
  Ιστοσελίδα: www.lendingtree.com
  WhatsApp: +1 (213) 419 2419

  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε (https://en.m.wikipedia.org/wiki/LendingTree)

  ΑπάντησηΔιαγραφή