Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020

Σε πανδημία εξελίσσεται στη Κίνα ο Κορονα'ι'ός,ενώ οι ΗΠΑ ετοιμάζονται και αυτές για πανδημία.Τα εργοστάσια στην Κίνα θα ανοίξουν μετά την 1η Μα'ι'ου με κίνδυνο να κλείσουν τράπεζες.

Η συνεχιζόμενη εκδήλωση του νέου κοροναϊού στην Κίνα και σε πολλές άλλες χώρες, έχει κάνει μια μεγάλη στροφή προς το χειρότερο. Το επίκεντρο της επιδημίας της Κίνας, η επαρχία Hubei, ανακοίνωσε 14.480 νέα κρούσματα από χθες και 542 περισσότερους θανάτους από χθες. Μια πόλη στην Κίνα έχει δηλώσει το MARTIAL LAW. Οι ένοπλες δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών αρχίσει να προετοιμάζονται για την πανδημία στις ΗΠΑ.  

Οικονομικά, η καταστροφή λαμβάνει χώρα τώρα: Η διακοπή της αλυσίδας εφοδιασμού από την έλλειψη κατασκευής της Κίνας θα φέρει τις εταιρείες στην πτώχευση τώρα που η Κίνα έχει ανακοινώσει ότι τα εργοστάσια ΔΕΝ θα ανοίξουν ξανά τουλάχιστον μέχρι την 1η Μαΐου 2020. Η χρηματιστηριακή αγορά των ΗΠΑ είναι πιθανό να σβηστεί εντελώς ; μπορεί να μην υπάρχουν ακόμη και σε 3 μήνες  Τράπεζες; Μην ρωτάτε.
Αρχίζουμε με την ανακοίνωση από την επαρχία του Hubei των τελευταίων αριθμών μόλυνσης (από χθες):
Νέες περιπτώσεις μόλυνσης: 14.480

Νέοι Θάνατοι: 542


Κατά τη διάρκεια της νύχτας
στην Περιφέρεια Ζανγκγάν, στην πόλη Σιγιάν, στην επαρχία Χουμπέι, εξέδωσε την Ανακοίνωση Αρ. 27, αναγγέλλοντας την εφαρμογή του Πολεμικού Δικαίου στην περιοχή Zhangwan από τις 24:00 στις 12 Φεβρουαρίου.
Το παρακάτω είναι το σώμα της ανακοίνωσης:
Επείγουσα ειδοποίηση για τον έλεγχο του πολέμου στην περιοχή Zhangwan
Η αυστηρή εφαρμογή της απομόνωσης στο σπίτι και της ομαδικής πρόληψης και θεραπείας είναι μια επιστημονική πολιτική για την πρόληψη της λοίμωξης και της λοίμωξης της νέας στεφανιαίας πνευμονίας και μια επείγουσα ανάγκη διαφύλαξης της υγείας και της ζωής των ανθρώπων. Προκειμένου να μειωθεί η ροή των ανθρώπων, να εξαναγκαστεί η έκθεση της πηγής της νόσου, να περιοριστεί η εξάπλωση της επιδημίας και να αποφευχθεί η μακροχρόνια κατανάλωση, σύμφωνα με τους σχετικούς νόμους και κανονισμούς όπως ο νόμος περί τιμωρίας της διαχείρισης της δημόσιας ασφάλειας, ο Νόμος για την Πρόληψη και τον Έλεγχο των Λοιμωδών Ασθενειών και οι Κανονισμοί για τις Έκτακτες Ανάγκες Δημόσιας Υγείας κλπ. Τα θέματα που αφορούν την επείγουσα εφαρμογή του ελέγχου κατά τη διάρκεια του πολέμου στην περιοχή του κόλπου είναι τα εξής:
1. Όλα τα κτίρια θα κλείσουν πλήρως. Όλοι οι κάτοικοι, το μη ιατρικό προσωπικό, οι επαγγελματίες του ιατρικού εξοπλισμού, οι αντι-επιδημικοί υπάλληλοι και οι επαγγελματίες ασφαλείας βασικών ανθρώπων όπως η υδροηλεκτρική ενέργεια, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, τα δίκτυα επικοινωνίας, τα τρόφιμα και τα λαχανικά δεν θα επιτρέπεται να εισέλθουν στο κτίριο.
2. Όλες οι κοινότητες, οι αυλές και οι κατοικημένες περιοχές πρέπει να είναι αυστηρά σφραγισμένες και ελεγχόμενες. Τα μη επιδημικά οχήματα, τα επίσημα οχήματα, τα οχήματα ιατρικού προσωπικού, τα φορτηγά και τα ειδικά οχήματα όπως το ασθενοφόρο, η πυροσβεστική, η διάσωση, τα αστυνομικά οχήματα κ.λπ. απαγορεύεται να εισέρχονται και να εξέρχονται.
3. Όλες οι οικιστικές περιοχές (σημεία) πρέπει να εφαρμόζουν αυστηρά τον έλεγχο κατά τη διάρκεια του πολέμου. Οι βασικές ανάγκες των κατοίκων παρέχονται από δήμους, υποδιαμερίσματα (αναπτυξιακές ζώνες, νέες βιομηχανικές ζώνες) και επιτροπές χωριού (γειτονιάς) για τακτικές διανομές σταθερού κόστους. Απαιτούνται επειγόντως φάρμακα. Υπηρεσίες αγορών.
4. Όλες οι κοινότητες, τα κτίρια, οι αυλές και οι κατοικημένες περιοχές θα συντονίζονται από τους δήμους (αναπτυξιακές ζώνες, νέες βιομηχανικές ζώνες) και τις επιτροπές του χωριού (γειτονιά) για να οργανώνουν στελέχη σε επίπεδο πόλεων, Οι κάτοικοι του χωριού και οι κτηματομεσίτες είναι σε υπηρεσία 24 ώρες την ημέρα και στους κατοίκους που δεν πληρούν τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις έγκρισης απαγορεύεται να βγουν έξω, να βγουν από το κτίριο ή να βγουν από την κοινότητα.
5. Θα κρατηθούν όλοι εκείνοι που αναγκάζονται να εισέλθουν σε εγκαταστάσεις απομόνωσης, επαγρύπνησης, σφράγισης και ελέγχου σε κατοικημένες κατοικίες, αυλές, κτίρια και οδοί εισόδου.
6. Όλοι οι δήμοι, τα γραφεία της γειτονιάς (αναπτυξιακές ζώνες, νέες βιομηχανικές ζώνες) και οι επιτροπές του χωριού (γειτονιάς) θα εφαρμόσουν τον έλεγχο κατά τη διάρκεια του πολέμου και θα διατυπώσουν τα αυστηρότερα και αποτελεσματικότερα μέτρα ελέγχου βάσει των πραγματικών συνθηκών. Τα όργανα δημόσιας ασφάλειας διαχειρίζονται αυστηρά και ελέγχουν αυστηρά.
7. Όλα τα μέλη του κόμματος και οι κάτοικοι πρέπει να υπακούουν ανεπιφύλακτα στην ενοποιημένη ηγεσία και αποστολή της επιτροπής του χωριού (γειτονιάς) του τόπου κατοικίας και να συμμετέχουν στην επί τόπου επιδημιολογική πρόληψη, όλο το στενά συνδεδεμένο προσωπικό και προσωπικό πυρετού που χρειάζεται να συγκεντρωθεί και να τεθεί σε καραντίνα θα συγκεντρωθεί στο ιατρικό παρατηρητήριο του Zhangwan District.
8. Τα μέτρα καταπολέμησης του πολέμου στην παρούσα ανακοίνωση θα εφαρμοστούν πλήρως από τις 24:00 στις 12 Φεβρουαρίου 2020. Κατ 'αρχήν θα υιοθετηθεί περίοδος 14 ημερών και θα αρθεί ή θα εφαρμοστεί εκ των προτέρων σύμφωνα με την πόλη και την περιοχή της νέας κορώνα- πνευμονίας, του Zhangwan District, επιδημία πρόληψη και τον έλεγχο της επίδρασης.
Σε εξαιρετικές περιόδους και σε έκτακτες ενέργειες είναι επιτακτική και απαραίτητη. Οι κάτοικοι ολόκληρης της περιοχής καλούνται να παραμείνουν στο σπίτι για άλλες 14 ημέρες, να προστατευθούν και να απομονωθούν, να περιμένουν να εμφανιστεί ο ιός και να εξαναγκάσουν την έκθεση της νόσου.
Αυτό δημιουργεί πολλές δυσκολίες στην πλειοψηφία των κατοίκων. Παρακαλώ καταλάβετε για την υποστήριξη και τη συνεργασία σας!
Νέο Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Πνευμονίας Κορώνας, Περιφέρεια Zhangwan, Shiyan City
12 Φεβρουαρίου 2020.
Η  επαρχία Hubei λέει ότι όλες οι μη βασικές επιχειρήσεις θα παραμείνουν κλειστές τουλάχιστον μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου και όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας.
Με αυτήν την ενημέρωση μπορώ να σας πω, είμαστε καταδικασμένοι! Αυτή η επιδημία της νόσου είναι απόλυτα, εντελώς εκτός ελέγχου. Δεν υπάρχει στάση στην Κίνα, και πιθανότατα και παντού. Η Κίνα κρύβει τους αριθμούς από την αρχή και τώρα, φαίνεται ότι κάποιος άλλος έχει τον έλεγχο των αριθμών αναφοράς! Δεν μπορούν να το κρύψουν πια.
Η ξαφνική σφαγή της πολιτικής ηγεσίας πραγματοποιήθηκε στην Κίνα μέσα σε μια νύχτα:
Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης δήλωσαν ότι ο Zhang Jin, ο αρχηγός του Κομμουνιστικού Κόμματος της Επιτροπής Υγείας στην πιο δύσκολη περιοχή της επαρχίας Hubei και ο διευθυντής του Liu Yingzi, απολύθηκαν και θα αντικατασταθούν από έναν υπάλληλο σε εθνικό επίπεδο. 
Ο Τζιανγκ Τσαολιάνγκ αφαιρέθηκε ως γραμματέας του κόμματος της επαρχίας Χουμπέι, σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης. (Λόγος: Για την απελευθέρωση αριθμών μεγαλύτερων από ό, τι επιτρεπόταν.) Ο Γραμματέας του Κόμματος είναι ο ανώτερος υπάλληλος μιας επαρχίας. Ο Jiang Chaoliang θα αντικατασταθεί από τον Ying Yong.
Η Κίνα απέσυρε επίσης τον διευθυντή του γραφείου του Χονγκ Κονγκ και του Μακάο.
Ο Wang Zhonglin, επικεφαλής του κόμματος του Jinan, επαρχία Shandong, διορίστηκε επικεφαλής του κόμματος Wuhan, αντικαθιστώντας τον Ma Guoqiang.
Μυρίζει όλο και περισσότερο σαν πραξικόπημα στο Πεκίνο. Αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ κακό για τις ΗΠΑ αν πρόκειται  για  πραξικόπημα.
 Στις ΗΠΑ, οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν ειδοποιηθεί για να προετοιμαστούν για την Εγχώρια Ανάπτυξη εντός των Ηπειρωτικών Ηνωμένων Πολιτειών, για τον έλεγχο της πανδημίας. Αυτό περιλαμβάνει την επιβολή καραντίνας και άλλες δραστηριότητες που βασίζονται στην κοινότητα.
Η αμερικανική βρετανική διοίκηση εκτελεί σχέδια και προετοιμασία, για πιθανή πανδημία του νέου κοροναϊού, που ονομάζεται COVID19, σύμφωνα με τα μηνύματα που εκδίδονται αυτήν την εβδομάδα σε ναυτικά και θαλάσσια σώματα.
Τα μηνύματα του ναυτικού και του ναυτικού σώματος, που εκδόθηκαν την Τρίτη και την Τετάρτη αντίστοιχα, αναφέρουν μια εκτελεστική εντολή που κατευθύνει την αμερικανική βόρεια διοίκηση για την εφαρμογή του σχεδίου παγκόσμιας καμπάνιας του Υπουργείου Άμυνας για την πανδημική γρίπη και τις λοιμώδεις νόσους 3551-13 .
Το έγγραφο χρησιμεύει ως πρότυπο του Πενταγώνου για το σχεδιασμό και την προετοιμασία για την εκτεταμένη διασπορά της γρίπης και προηγουμένως άγνωστων ασθενειών.
Η Βόρεια Διοίκηση των ΗΠΑ δήλωσε την Τετάρτη ότι είχε ανατεθεί στο Κοινό Προσωπικό της 1ης Φεβρουαρίου να αρχίσει «συνετή σχεδιασμό» στον ανατεθέντα ρόλο τους συγχρονίζοντας τα σχέδια του τμήματος για την πανδημική γρίπη και ασθένεια.
Αυτό περιλαμβάνει τη διασφάλιση ότι τα σχέδια περιέχουν διαδικασίες για «απόκριση, απομόνωση, καραντίνα, περιορισμό της κίνησης και παρέμβαση με βάση την κοινότητα », καθώς και μέτρα για τη συγκράτηση και την αντιμετώπιση των πιθανώς εκτεθειμένων.
Εδώ είναι η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ από το Πεντάγωνο:
Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις στις οποίες τα άτομα με κορωναϊό αρχικά δοκιμάστηκαν αρνητικά.
Στο Tianjin, αξιωματούχοι υγείας λένε ότι μια γυναίκα ανέπτυξε συμπτώματα στις 25 Ιανουαρίου. Οι εξετάσεις της στις 5, 8, και 10 Φεβρουαρίου επανήλθαν ως αρνητικές. Η δοκιμή στις 12 Φεβρουαρίου ήταν θετική για τον κοροναϊό.
Τώρα λοιπόν που το Αμερικανικό CDC επέτρεψε την απελευθέρωση 800 εκτοπισμένων από την Καραντίνα 14 ημερών, πώς ξέρουμε ότι δεν έχουν μολυνθεί; Τι γίνεται αν ένα ή περισσότερα άτομα έχουν μολυνθεί;   
Σύμφωνα με ένα άρθρο του επιστήμονα του Lawrence Livermore Labs, αυτή η ασθένεια είναι πολύ πιο μεταδοτική από ό, τι ήταν γνωστό. Αυτός γράφει:
« Εμείς εκτιμάται ότι ο αριθμός των μολυσμένων ατόμων κατά τη διάρκεια της πρόωρης επιδημίας  διπλασιάζεται κάθε 2,4 ημέρες , και το R 0 αξία είναι πιθανό να είναι  μεταξύ 4,7 και 6,6.»
Αυτό σημαίνει ότι κάθε μολυσμένο άτομο είναι πιθανό να πάθει να μολύνει μεταξύ 4.7 και 6.6 ΑΛΛΑ άτομα! 
Ορισμένα από τα κιτ δοκιμών για κορωναϊούς που αποστέλλονται σε κράτη και σε τουλάχιστον 30 άλλες χώρες έχουν ελαττώματα και δεν λειτουργούν σωστά, όπως ανακοίνωσαν τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων την Τετάρτη.
Τα κιτ είχαν σκοπό να επιτρέψουν στα κράτη να διεξάγουν τις δικές τους δοκιμές και να αποκτήσουν αποτελέσματα ταχύτερα από ό, τι θα έδιναν δείγματα στο CDC στην Ατλάντα. Αλλά η αποτυχία των κιτ σημαίνει ότι τα κράτη πρέπει ακόμα να εξαρτώνται από το CDC, γεγονός που θα σημαίνει καθυστέρηση αρκετών ημερών για την επίτευξη αποτελεσμάτων.
Το CDC  ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα  ότι είχε αρχίσει να στέλνει περίπου 200 πακέτα σε εργαστήρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και περίπου 200 περισσότερα σε εργαστήρια σε περισσότερες από 30 άλλες χώρες. Κάθε κιτ μπορεί να δοκιμάσει περίπου 700 έως 800 δείγματα από ασθενείς, ανέφερε η υπηρεσία.
Το CDC επιβεβαίωσε επίσης μια άλλη περίπτωση θετικής μόλυνσης στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, φέρνοντας το σύνολο των ΗΠΑ σε 14 γνωστά μολυσμένα άτομα.

Ο αστυνομία  του Λος Άντζελες λέει ότι περισσότερα από 1000 άτομα μεαυτοκατανόηση έκανα τεστ μετά από πρόσφατα ταξίδια στην Κίνα. Η Γεωργία έχει πει το ίδιο για 200 άτομα στην Ατλάντα.
Βρετανοί έχουν προειδοποιηθεί να χρησιμοποιούν απολυμαντικό αλκοολούχων ποτών μετά το χειρισμό των χρημάτων, με το φόβο ότι ο θανατηφόρος κοροναϊός μπορεί να περάσει μέσω κερμάτων και χαρτονομισμάτων.

Ο Δρ Martin Wiselka, σύμβουλος για τις μολυσματικές ασθένειες στο Πανεπιστήμιο του Leicester NHS Trust, προειδοποίησε ότι η Βρετανία μπορεί να είναι "στην άκρη κάτι που ίσως δεν θα μπορέσουμε να ελέγξουμε".
αρχικά πίστευε ότι ο ιός πέρασε μόνο μέσω άμεσης επαφής πρόσωπο με πρόσωπο με ένα μολυσμένο άτομο.
Το Λονδίνο επιβεβαίωσε την πρώτη του περίπτωση- του κοροναϊού- εντός της ίδιας της πόλης (9 εκατομμύρια). Αυτό κάνει συνολικά εννέα (9)άτομα που έχουν μολυνθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αλλού, το SonLôi, ένα χωριό στο βόρειο Βιετνάμ, έχει τεθεί σε κλειστό χώρο για να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορωναϊού.
Αυτή είναι η πρώτη μαζική καραντίνα σε άλλη χώρα εκτός της Κίνας. Η κλειδαριά θα διαρκέσει 20 ημέρες.
Το χωριό είναι μια  κοινότητα 10.000 κατοίκων.
Η Κίνα λέει τώρα ότι το άνοιγμα των μεγάλων εργοστασίων της δεν θα πραγματοποιηθεί πριν από την 1η Μαΐου τουλάχιστον.  
Αυτό σημαίνει ότι πολλά από αυτά δεν συναρμολογούνται ή κατασκευάζονται στην Κίνα. Αυτό σημαίνει ότι οι εταιρείες σε όλο τον κόσμο θα αρχίσουν να υποφέρουν από έλλειψη και διακοπή προϊόντων και ανταλλακτικών. Αυτό μεταφράζεται σε απολύσεις και σε εταιρικές πτωχεύσεις.
Τα αποθέματα θα σημειώσουν πτώση, καθώς τα περιθώρια διακύμανσης της αλυσίδας εφοδιασμού και οι εταιρείες εξαναγκάζονται σε πτώχευση. Ένας Χρηματιστηριακός μου φίλος,μου είπε εμπιστευτηκά "Δεν θα μπορεί καν να υπάρχει χρηματιστηριακή αγορά σε τρεις μήνες."
Ω, και τα καταστήματα λιανικής; Είναι άσχημα να τρέχουν προϊόντα και δεν μπορούν να προμηθευτούν νέα προμήθειες επειδή η Κίνα είναι εκτός σύνδεσης. Έτσι, αν δεν έχετε τα πράγματα που χρειάζεστε μέχρι την 1η Μαΐου ή γύρω από αυτά, θα πρέπει να τα καταφέρετε γρήγορα πριν όλα αυτά φύγουν.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ HAL TURNER RADIO SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου