Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018

Έκτακτο:’Eσπασαν Τίμιο Σταυρό και κατέβασαν σημαία από εκκλησία στην Σαντορίνη(Φώτο).

ΣΧΟΛΙΟ : Διαβάσαμε σε μεγάλη ιστοσελίδα ότι κάποιοι έσπασαν το καμπαναριό και έριξαν την ελληνική σημαία!Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική από αυτή που κάποιοι θέλουν να μας παρουσιάσουν χωρίς να ζουν στην περιοχή της Σαντορίνης.Να τι μεταδίδει το τοπικό Cyclades 24.gr:
Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν στην εκκλησία της Αναστάσεως στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, καθώς κεραυνός σημάδεψε καμπαναριό.
Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν στην εκκλησία της Αναστάσεως στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, καθώς κεραυνός σημάδεψε καμπαναριό.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, το θόλο του καμπαναριού έπληξε κεραυνός, δημιουργώντας μια διαμπερή τρύπα, καθώς δεν υπάρχει αλεξικέραυνο.
Το καμπαναριό, αν και βρίσκεται σε σημείο ευάλωτο από κεραυνούς, δεν διαθέτει αλεξικέραυνο, ενώ το αλεξικέραυνο που υπάρχει στην παρακείμενη εκκλησία της Μαλτέζας, σύμφωνα με περίοικους, δεν έχει συντηρηθεί και δε λειτουργεί ικανοποιητικά.
Ο συγκεκριμένος κεραυνός και η γενικότερη κακοκαιρία εκείνης της ημέρας δημιούργησε πολλά προβλήματα σε δίκτυα, υπολογιστές και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές στην ευρύτερη περιοχή.
cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου