Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018

Τεράστια κύματα απροσδόκητα έπληξαν το παράκτιο Περού και την Κούβα προκαλώντας πλημμύρες, ζημιές και εκκενώσεις.

Σε δύο χωριστά αλλά δραματικά περιστατικά, τεράστια κύματα έπληξαν το παράκτιο Περού και την Κούβα στις 21-22 Δεκεμβρίου 2018, προκαλώντας ζημιές και πυροδοτώντας εκκένωση και στις δύο χώρες. Το ίδιο φαινόμενο «τεράστιου κύματος» αναφέρθηκε επίσης στον Ισημερινό, τον Παναμά, την Κολομβία και τη Φλώριδα. Î³Î¯Î³Î±Î½Ï„ας κύματα peru πλημμύρες Κούβα, γιγαντιαία κύματα peru Κούβα πλημμύρες βίντεο, γιγαντιαία κύματα peru Κούβα πλημμύρες εικόνες, γιγαντιαία κύματα peru Κούβα πλημμύρες εικόνες
Παράξενο, όχι;

Τεράστια κύματα στο Περού


Δεκάδες παραθεριστές φοβήθηκαν για τη ζωή τους  καθώς τα τεράστια κύματα εμφανίστηκαν ξαφνικά σε αρκετές παράκτιες πόλεις κοντά στην Mancora, στην περιοχή Piura του Περού, στις 22 Δεκεμβρίου 2018.
Σύμφωνα με μάρτυρες, τα κύματα έφτασαν τα 50 μέτρα σε ύψος γύρω στις 4 μ.μ., όπως εξηγείται στην περιγραφή του παρακάτω βίντεο. Θα έλεγα ότι τα 5 μέτρα είναι περισσότερο βασισμένα στην πραγματικότητα:
Η αστυνομία άρχισε να εκκενώνει τα θέρετρα όταν τα μεγάλα κύματα άρχισαν να κατακλύζουν καταστήματα και εστιατόρια κατά μήκος της ακτής.


Κοιτάξτε τους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου που γίνονται σχεδόν κρατούμενοι από τα γιγαντιαία κύματα:
Τρελό!

Μεγάλα κύματα πλημμυρίζουν την Κούβα

Ισχυροί άνεμοι που προέρχονται από τις νότιες Ηνωμένες Πολιτείες προκάλεσαν κύματα και διείσδυση στη θάλασσα στη δυτική Κούβα, με πλημμύρες σε χαμηλές αστικές περιοχές της Αβάνας στις 21 Δεκεμβρίου 2018.
Δεν υπήρξαν αναφορές για απώλειες, αλλά ζημίες που συνδέονταν με πλημμύρες.


Η Αβάνα ήταν εντελώς πλημμυρισμένη:
Αυτό είναι ενδιαφέρον, λαμβάνοντας υπόψη τις διάφορες θέσεις που πλημμύρισαν τα γιγαντιαία κύματα τις τελευταίες ημέρες ... Όπως και το ηφαιστειακό τσουνάμι στην Ινδονησία.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου