Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018

ΧΑΟΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΒΑ ΣΥΡΙΑ/ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ. ΑΛΛΑ ΙΣΧΥΟΥΝ./ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ/ΜΕΡΟΣ Β
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.

1)ΔΙΕΨΕΥΣΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ, ΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ INHERENT RESOLVE, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΣΟΝ ΡΑΙΑΝ, ΤΑ ΟΣΑ ΜΕΤΕΔΩΣΑΝ ΣΥΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΙΡΑΝΙΚΑ ΜΜΕ , ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΝΜΠΙΤΣ(ΤΑ ΑΝΑΜΕΤΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ...ΓΝΩΣΤΑ ...ΓΙΑ...) ΟΤΙ . ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΜΠΙΤΣ ΣΥΡΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΙΧΛΩΔΗ...ΥΠΟΨΗ ΣΤΗΝ ΜΑΝΜΠΙΤΣ ΣΤΑΘΜΕΥΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, 12 ΓΑΛΛΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ(ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ). ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ...

2)ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ./ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΡΑΜΠ ΚΑ.
ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ-ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ Ο ΥΠΕΞ ΜΕΒΛΟΥΤ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ, Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΜΒΟΥΛΟΣ ΩΣ ΚΑΙ ΕΚΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΑΛΙΝ , ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΙΤ ΧΑΚΑΝ ΦΝΤΑΝ. ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΡΩΣΙΑΣ Ο ΥΠΕΞ ΣΕΡΓΚΕΙ ΛΑΒΡΩΦ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΕΡΓΚΕΙ ΣΟΙΓΚΟΥ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝ ΓΚΕΡΑΣΙΜΩΦ, ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΙΤΝ , ΛΑΒΡΕΝΤΙΕΦ ΚΑΙ ΟΥΣΑΚΩΦ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ FSB ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΜΠΟΡΝΤΝΙΚΩΦ.

3)ΕΞΑΜΕΛΗΣ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΤΙΕΡ ΕΛ ΖΟΡ, ΡΑΚΑ, ΑΙΝ ΙΣΑ, ΧΑΣΑΚΑ, ΡΑΣ ΑΛ ΑΙΝ ΣΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ , ΕΝΩ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩΣΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

4)ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΥΔΑΡΑΒΙΚΗΣ ΟΙΚΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ ,ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΤΕΡΩ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ, ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ, ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΠΟΤΕ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΜΩΧΑΜΕΝΤ ΝΤΑΧΛΑΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΗΑΕ-Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ.ΖΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ,ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ ΗΙΤΜΑΝ./ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΑ.
ΑΚΟΜΑ ΕΜΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΟΣΟΛΞΗΨΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ, ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΩΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΒΟΥΣΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου