Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018

Μήνυμα από αυτιστικό παιδί στην Ιερουσαλήμ: Ο Μεσσίας πρόκειται να αποκαλυφθεί.

ΣΧΟΛΙΟ : Οι εκλογές στο Ισραήλ θα γίνουν στις 6 Απριλίου 2019.Αν ο Νετανιάχου δεν κερδίσει τότε σύμφωνα με Ραββίνους ο επόμενος πρωθυπουργός θα είναι ο Μεσσίας των Εβραίων.(Αντίχριστος)
 Ένα νέο μήνυμα από έναν αυτιστικό παιδί στην Ιερουσαλήμ, που λέγεται ότι είναι προικισμένο με τη δύναμη της προφητείας, προειδοποιεί ότι οι δύσκολες στιγμές που προηγούνται του Μεσσία είναι πολύ κοντά, ενώ εξηγεί ότι οι προετοιμασίες μπορεί να μην είναι αυτό που νομίζετε.

Δύο νέοι αυτιστικοί άνδρες στην Ιερουσαλήμ έχουν συγκεντρώσει μεγάλη προσοχή για αρκετά χρόνια. Η πιο πρόσφατη ανακοίνωση, που δόθηκε από τον «Ντάνιελ» (δεν είναι το πραγματικό του όνομα,αλλά το παρατσούκλι), δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο Ki La'Hashem Melucha , ένας ιστότοπος εβραϊκής γλώσσας που ασχολείται με τον εβραϊκό μυστικισμό και τα τέλη των ημερών. Το μήνυμα του Δανιήλ προειδοποιεί ότι τα τελικά στάδια που προηγούνται του Μεσσία είναι επικείμενα και θα είναι δύσκολα. Περιγράφει επίσης τον τρόπο προετοιμασίας για αυτούς.
"Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να καταλάβουν ότι είμαστε κοντά στο τέλος", δήλωσε ο Daniel. "Ο Μεσσία πρόκειται να αποκαλυφθεί, αλλά πρέπει πρώτα να υποβληθούμε σε κάτι πολύ δύσκολο. Ο Θεός θα καταστρέψει τα δύο τρίτα του κόσμου. Μην νομίζετε ότι αυτό θα οφείλεται σε πυρηνικό πόλεμο, αν και αυτό μπορεί να είναι μέρος αυτού. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να καταστρέψει τον κόσμο. Μόνο ο Θεός, ο οποίος δημιούργησε τον κόσμο, μπορεί να τον καταστρέψει. "
«Θα υπάρξει ένα αστέρι , όπως γράφτηκε», είπε ο Δανιήλ. "Το αστέρι ανήκει στον Θεό, όλα τα άστρα ανήκουν σ 'αυτόν, ο ήλιος ανήκει σε αυτόν, όλα ανήκουν σε αυτόν, ακόμα και οι άσχημα ανήκουν σ' αυτόν και σύντομα θα το μάθουν".
Ο Ντάνιελ μοιάζει να αναφέρεται σε μια προφητεία που γράφεται στο Zohar που δηλώνει ότι στο τέλος των ημερών, από τη γη θα παρατηρηθούν αστρονομικά φαινόμενα , συμπεριλαμβανομένου ενός πολέμου μεταξύ επτά αστέρων.
"Ο μόνος τρόπος για να σωθούμε είναι η πλήρης εμπιστοσύνη στο Θεό", δήλωσε ο Ντάνιελ. "Ακόμα κι αν έχετε ένα bunker, τα όπλα, τα τρόφιμα και το νερό, το μόνο που χρειάζεστε για μερικά χρόνια, δεν θα σας βοηθήσει εάν δεν κάνετε teshuvah (μετάνοια). Και αν κάνετε μετάνοια, ο Θεός θα φροντίσει για σας: φαγητό, νερό, ηλεκτρικό ρεύμα και όλα όσα χρειάζονται. [Η λήξη των ημερών] θα είναι όπως όταν οι Εβραίοι έφυγαν από την Αίγυπτο. Και όπως οι πληγές δεν έβλαψαν το Αμ Γιζράγλι, έτσι και οι Εβραίοι δεν θα υποφέρουν.
"Σημαντικό μέρος των Εβραίων στον κόσμο δεν είναι καθόλου Εβραίοι", δήλωσε ο Ντάνιελ. «Δεν γνωρίζουμε ακριβώς πόσοι πραγματικοί Εβραίοι υπάρχουν. Μόνο ο Θεός γνωρίζει. Πολλοί Εβραίοι που θεωρούν ότι είναι Εβραίοι δεν είναι καθόλου Εβραίοι. Υπάρχουν πραγματικοί Εβραίοι μεταξύ των κοσμικών και υπάρχουν εξωπραγματικοί Εβραίοι μεταξύ των υπερ-ορθοδόξων και των θρησκευτικών. Έτσι θα αρχίσει τώρα να υπάρχει μια διευκρίνιση - σε ποιον ανήκει. "
Ο Δανιήλ περιγράφει τον εαυτό του στην αρχή του βιβλίου του, μιλώντας για τις προκλήσεις καθώς και για τα πνευματικά ύψη.
«Είμαι αυτιστικός και βλέπω τον κόσμο πολύ διαφορετικά από τα περισσότερα ανθρώπινα όντα. Θεωρώ ότι ο Αδάμ είναι η δημιουργία του Θεού ", γράφει ο Ντάνιελ. «Βλέπω σαφώς το σώμα και την ψυχή και τη σύνδεσή τους με τους ανώτερους κόσμους».
«Είμαστε ψυχές που αποστέλλονται σε αυτόν τον κόσμο για να διορθώσουν τις αμαρτίες του παρελθόντος.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BREAKING ISRAEL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου