Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Κεφάλια ψηλά.-Τραμπ : O Πόλεμος θα είναι πόλεμος των ΗΠΑ. Είμαστε σε "οριακό σημείο".

Ο Steve Quayle πρειδοποίησε σήμερα,ότι στα οικονομικά σηκώνουμε τα χέρια ψηλά,και ότι οι Τράπεζες σχεδιάζουν το επόμενο βήμα,την αχρήματη κοινωνία,χρησιμοποιώντας νέους τρόπους συναλλαγών,όπως με βιομετρικά μέσα.globalism_is.jpg
Οι δοκιμές τελείωσαν και θα περάσουμε στην εφαρμογή του νέου τρόπου συναλλαγών που θα παρακολουθεί τους ανθρώπους, τις πληρωμές τους και την επιβολή πολύ υψηλότερων φόρων.»

και όπως θα δείτε(κάτω από το βίντεο) και όλα τα τελευταία σημάδια  δείχνουν μια πιλοτική «ημέρα αναμέτρησης» που έρχεται για την Αμερικήι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σαν έθνος είναι βαρυσήμαντες,Και όπως ο Owen Shroyer από το Infowars μας λέει στο 1ο βίντεο παρακάτω, είναι ένας λόγος που ο Πρόεδρος Τραμπ θα παέι σε «πόλεμο» που θα είναι ο πόλεμος της Αμερικής.obama-surveillance1.jpg
Ο πρόεδρος Thomas Jefferson στο παρελθόν, φέρεται να δήλωσε: «όταν οι κυβερνήσεις φοβούνται τους ανθρώπους, υπάρχει ελευθερία. Όταν οι άνθρωποι φοβούνται την κυβέρνηση, υπάρχει τυραννία
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αμερική είναι πολύ μεγαλύτερα από το ολοκληρωτικό παγκοσμιοποιημένο κράτος.
Ο Snyder τόνισε επίσης σε αυτήν την πρόσφατη ιστορία, 11 αποσπάσματα απευθείας από την ομιλία του Προέδρου Τραμπ,που αποδεικνύει πως ξέρει ότι η οικονομία των ΗΠΑ βρίσκεται σε κατάσταση με τεράστια προβλήματα.
gold_house.jpg
43 εκατομμύρια Αμερικανοί ζουν σήμερα στη φτώχεια, η αστική τάξη βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, 94 εκατομμύρια Αμερικανοί δεν ανήκουν πλέον στο εργατικό δυναμικό.
Τα 8 χρόνια του Ομπάμα, έχουν δημιουργήσει τεράστιο χρέος,χρηματοδότησε την τρομοκρατία σε όλο τον πλανήτη, ενώ έχει οικοδομήσει τζαμιά σε όλο τον κόσμο, έχει βάλει το έθνος μας σε κίνδυνο  περισσότερο από ποτέ, όχι μόνο οικονομικά, με ένα εθνικό χρέος  σχεδόν 20 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ δολάρια που εξακολουθεί να αυξάνεται.
Μπορείτε να ακούσετε τον πλήρη κατάλογο Τραμπ με αποσπάσματα από τον βιντεογράφο του  Realist  News στο 2ο βίντεο παρακάτω.
Το 3ο βίντεο που ακολουθεί δείχνει την σημερινή κατάσταση στη Βενεζουέλα και αποδεικνύει πόσο γρήγορα ένα ολόκληρο έθνος μπορεί να φτάσει σε «οριακό σημείο».
Στο τελευταίο βίντεο που ακολουθεί, ακούμε από τον Richie Allen να αναλύει «τη μεγάλη παγκόσμια τραπεζική συνωμοσία»και το σφράγισμα στο ανθρώπινο πρόσωπο.
'.
http://allnewspipeline.com/Preparing_To_Bring_It_All_Down_Now.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP: Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου