Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Ολόκληρη η χώρα έχει βγει στους δρόμους για να σωθούν τα Σκόπια.

ΣΧΟΛΙΟ : Ο Εθνικισμός κτυπάει ταβάνι στα γειτονικά Σκόπια,και η κλοπή της Ελληνικής ιστορίας θα έχει συνέπειες,αφού το όμονα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ιερό,από την αρχαιότητα,και ειδικά την εποχή του Μέγα Αλέξανδρου.Ο δρόμος που έχουν τραβήξει τα Σκόπια,είναι αυτός της διάλυσης της χώρας τους.
Για 19η μέρα συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις και οι πορείες στα Σκόπια,για να επιβληθεί το Σλαβικό στοιχείο.Τα Αλβανικά κόμματα ζητούν μέσω εγγράφου συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές,και απαιτούν αλλαγή του ονόματος, σημαία, εθνικό ύμνο και οικόσημο.


Ο Tsvetkovski Martin είπε ότι δεν ήρθε για να βγάλει ομιλία μίσους, προωθούν τις εθνοτικές εντάσεις, αλλά και σαν πρεσβευτές της Μακεδονίας.

Ξέρετε, είπε, θέλετε να έχετε το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας. - Σε όλο τον κόσμο δεν αναγνωρίζουν αυτή την ονομασία μας - αν χάσετε, τη σημαία, το όνομα, τη γλώσσα, τότε τίθεται το ερώτημα: Ποιοι είμαστε; Θα παραμορφωθούμε, δήλωσε ο λαογράφος Tsvetkovski.

Ο Βλάντο Dojchinovski, ηθοποιός, δήλωσε ότι η χώρα του,τους σέβεται όλους, αλλά εκείνοι που ζουν εδώ θα πρέπει να τηρούν τους νόμους σε αυτήν τη χώρα.
zname-mk-sobranie4
Ο Mijalkovski Ντάρκο,  είπε ότι από μέρα σε μέρα αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που δίνουν υποστήριξη σε μας.

Όλοι οι πολίτες είναι στους δρόμους για να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα προς τον κόσμο. Είστε ένα πραγματικό παράδειγμα για το πώς πρέπει να αγαπούν την πατρίδα, 
Δεν θα επιτρέψουμε τις απαιτήσεις της αλβανικής πλατφόρμα για να γίνει μέρος οποιουδήποτε προγράμματος της κυβέρνησης, δήλωσε ο Mijalkovski.
vest.mk
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΠΙΑΝΗ VEST: Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.